serdecznie gratuluję całej dziesiątce nagrodzonych i życzę Wam pomnożenia otrzymanych pieniędzy
! bogaci przecież skądś muszą się brać
!
Grzegorz89.89, musisz mieć niesamowitą intuicję, pomijając już Twoje zwycięstwo, które na pewno w jakimś tam stopniu jej zawdzięczasz, to poprawne wskazanie wszystkich długoterminowych typów to jest naprawdę coś! Zaczynałeś z 88. miejsca ???? , potem bardzo szybko znalazłeś się w dziesiątce. Przyznaję, że czasem śledziłam Twoje typy, kiedy zajmowałeś 3. czy 4. miejsca i byłam zaskoczona podejmowanym przez Ciebie ryzykiem, które kosztowało Cię raz nawet miejscem poza 10-tką. ;> ja zapewne grałabym, będąc w Twojej sytuacji, ostrożnie i zapobiegawczo, kalkulując czy nie wypadnę z dziesiątki jak nie trafię ,bo choć wygrana 350zł meega kusi, zwłaszcza jeśli jest 'na wyciągnięcie ręki', to znając moje szczęście ???? ,
konkurs zakończyłabym bez grosza. A lepsze 50 zł niż nic.
Ale! Tobie ostatecznie ryzyko się opłaciło, gratuluję raz jeszcze i życzę jeszcze większego szczęścia w typowaniu ,kiedy już dostaniesz zasłużoną nagrodę ????
swoją drogą, pierwsza dziesiątka tabeli zmieniała się z każdą jej publikacją. Po I fazie nawet ja zajmowałam 9.miejsce ???? , żeby potem spaść na 20., 45., 66., zaliczyć awans na 65. i niespodziewanie zakończyć
konkurs jako 17. uczestniczka.:jupisdfgdfg: No tak, z 65. miejsca można sobie podawać ryzykowne typy "z kosmosu", dokładne wyniki, itp., bo a nuż
jeszcze słówko o 10tce, byli użytkownicy ,którzy nie wypadali z miejsc nagradzanych... Ding na pewno, Redwitz, choć pechowo skończył jedenasty :/ , radocesc, grzegorz ofc, esito? bodajże i pompon67, do pewnego czasu tuż za pierwszą 10tką, aż w końcu udało mu się w niej znaleźć. ????
na koniec, ogromne podziękowania dla Redwitza i Sumady90 za wykonanie ciężkiej i na pewno żmudnej pracy, jaką było liczenie punktów poszczególnych osób. Szacun za skrupulatność, dokładność i generalnie za ogarnięcie wszystkiego w naprawdę niedługim czasie! ???? :spokodfhgfh: