Od pewnego czasu występuje właśnie taki błąd z fortuny jak się klika w dany link do kuponu. Ale jak się go skopiuje i wklei w przeglądarkę to wtedy powinien się otworzyć bez problemu. U mnie w ten sposób działa. Proszę o sprawdzenie czy u ciebie też chamberlain. Jeśli jednak dalej źle przekierowuje daj znać to wrzucę screena. Pozdrawiamcytat z dnia 18 stycznia 2020 23:06 przez shadow89Prośba o dodanie prawidłowego linku do kuponu, którego wstawiałem z komórki i nie skopiowało mi całego linku a dopiero teraz się zorientowałem, po powrocie do domu. Poniżej przesyłam cały link:
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDEwMDE4NDcxODUwMDoWapHjLJvXx3hUJUU%3D&kind=MAIN
Link do postu:
https://forum.bukmacherskie.com/temat/158805-runda-zasadnicza-2-kolejka-18-19012020/?page=1#post-6909925
Twój link przekierowuje do rejestracji w Fortunie, wrzuć screena / chamberlain
pkt 6. Przed napisaniem każdego posta, proszę o dopisanie wyżej numeru Grupy w której typujecie, np.:cytat z dnia 19 stycznia 2020 20:27 przez chamberlainChciałbym w tym miejscu ponownie poprosić o dopisywanie swojej grupy w postach konkursowych,
nie mam obowiązku domyślać się kto w jakiej grupie typuje.
Spodziewałem się, że wszyscy zastosują się do tego bez żadnych kar, ale nie wyszło, takie uroki organizowania przeze mnie pierwszego konkursu. Jednak w przyszłości pewnie taki zapis się pojawi, o ile jakiś konkurs będzie miał podobną formułę.cytat z dnia 19 stycznia 2020 20:41 przez seba23
pkt 6. Przed napisaniem każdego posta, proszę o dopisanie wyżej numeru Grupy w której typujecie, np.:
Grupa II
Nie żebym się mądrzył ale każdy zapoznał się z regulaminem, można zrozumieć jak to zdarzało się w rundzie wstępnej ale teraz ????.
Może jeżeli w przyszłości pojawią się podobne konkursy a pojawią się na pewno to trzeba dodać pkt o niestosowaniu się co do zapisy tupu jak np. w Typach dnia i na dzień dobry 100. Zapewniam, że szybko wszyscy będą podawać typy zgodnie z wytycznymi prowadzącego.
WAŻNE!
Wielka prośba do Was, jak zgłaszacie analizy to nie kopiujcie linka z okienka z adresem w przeglądarce tylko na górnej belce postu po prawej stronie macie nr postu, klikacie na niego prawym przyciskiem myszy i z rozwiniętego menu wybieracie Kopiuj adres odnośnika, wtedy jest pewność, że link będzie prowadził do tego konkretnego postu. Gdy podajecie adres z przeglądarki to Wam się wyświetla, że temat ma powiedzmy 95 stron, a Wy kopiujecie adres wpisu ze strony 94, tylko, że my "widzimy" również usunięte wpisy i dla nas ten temat nie ma 95 stron, a powiedzmy 112 i u nas na 94 stronie jest całkiem inny post, stosując metodę, którą opisałem powyżej mamy 100%, że to będzie dokładnie ten wpis o który nam chodzi, dla ułatwienia dodaję screen.