A gdzie jest o tym zapis w regulaminie, bo nie mogę znaleźć. Polatajew był w składzie Rosjan na ten mecz, mógł wejść w każdej chwili, a to czy wejdzie, bądź zagra od początku to było już moje ryzyko, a wcale nie było to takie do przewidzenia, bo wszystkie osoby w mojej grupie typowały jego over punktowy. Kolejna rzecz jest, taka, że jeśli nie bierzemy tego typu pod uwagę, to przed 3 kolejką nie miałem szans wyprzedzić swojego rywala, bo wytypował on wszystko dokładnie jak ja, poza właśnie liniami punktowymi zawodników, pomimo tego, że reszta graczy w grupie podała swoje typy przed pierwszym meczem grupowym, tak aby nie było później żadnych podejrzeń, on jednak postanowił czekać na rozstrzygnięcia w grupie.cytat z dnia 13 lipca 2019 12:44 przez marcingal@neutralny nie dostałeś punktów za under Poletajewa, bo nie pojawił się on nawet na moment na boisku
Miał do tego prawo skoro lepiej wytypował poprzednie meczecytat z dnia 13 lipca 2019 13:26 przez neutralny
A gdzie jest o tym zapis w regulaminie, bo nie mogę znaleźć. Polatajew był w składzie Rosjan na ten mecz, mógł wejść w każdej chwili, a to czy wejdzie, bądź zagra od początku to było już moje ryzyko, a wcale nie było to takie do przewidzenia, bo wszystkie osoby w mojej grupie typowały jego over punktowy. Kolejna rzecz jest, taka, że jeśli nie bierzemy tego typu pod uwagę, to przed 3 kolejką nie miałem szans wyprzedzić swojego rywala, bo wytypował on wszystko dokładnie jak ja, poza właśnie liniami punktowymi zawodników, pomimo tego, że reszta graczy w grupie podała swoje typy przed pierwszym meczem grupowym, tak aby nie było później żadnych podejrzeń, on jednak postanowił czekać na rozstrzygnięcia w grupie.