>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania - pare rodzaje zakładów

G 46

ghs

Użytkownik
Kurs jest nieznacznie inny i wynika z innej, promocyjnej marży bukmachera na azjany, ale to under/over jest.

M 0

mikesyney

Użytkownik
ok, dzięki
1 sprawa:
a czy możesz mi podpowiedzieć u jakich buków znajdę zakłady na sumę goli w 1-połowie, ale w formie:
np:
under\over: 1, 1,5
2 sprawa:
czy mógłby ktoś na przykładzie wyjaśnić mi zakład: poniżej\powyżej 0,75 gola? próbowałem przeanalizować to co napisał michau i teraz rozumiem na czym to polega. Niemniej jednak nie umiem tego przełożyć na gole... ;\ tępy jestem...

michau 84

michau

Forum VIP
sprawa nr 1- poszukaj, to nie boli :|
sprawa nr 2- przeczytaj miliard razy to co jest wyżej i może zrozumiesz. Jak nie to zrezygnuj z bukmacherki....

M 0

mikesyney

Użytkownik
ok,

rozmawiałem z Panią z obsługi i wszystko mi wytłumaczyła:

zakład o zapisie 0.75 to to samo co zakład: 0,5, 1
zakład o zapisie 1.25 to to samo co zakład: 1. 1,5

oczywiście, także bardzo dziękuje za Waszą pomoc ???? i proszę nie denerwujcie się... ????

btw:

jeśli zagram zakład poniżej 1, 1,5 to on jest rozkładany na dwie części:

1) poniżej 1 bramki (stawka 5zł)
2) poniżej 1,5 bramki (stawka 5zł)

zakładamy kurs: 2.00

0 bramek to jest &quot;poniżej 1&quot; oraz &quot;poniżej 1,5&quot;, więc oba zakłady wygrane
1 bramka to nie jest &quot;poniżej 1&quot; ani &quot;powyżej 1&quot;, tzn zakład ani nie jest wygrany ani przegrany - zwrot stawki. 1 bramka to za to &quot;poniżej 1,5&quot;, więc drugi zakład wygrany.
Wszystko ponad 1 bramkę (czyli 2 i więcej ) to oba zakłady przegrane (2 jest więcej niż 1 i 1,5).
troszkę obliczeń (proszę sprawdzić czy dobrze):

dla 0 bramek:
5zł * 2.00 = 10zł
5zł * 2.00 = 10zł
-----------------
wygrana: 20zł, zysk: 10zł

dla 1 bramki
5zł = zwrot
5zł * 2.00 = 10zł
-----------------
zwrot: 5zł, wygrana:10zł, zysk: 5zł

dla ponad 1 bramki
5zł = przegrana
5zł = przegrana
-----------------
przegrana: 10zł

prosiłbym o sprawdzenie. Czy tak wygląda wykaz zysków\strat tego zakładu?

M 0

mikesyney

Użytkownik
wyczuwam tutaj ironię ;) ale chyba ważne jest to ze sobie poradziliśmy? wystarczyło zapytać o inny zapis tych zakładów i wszystko jasne, a nie denerwować się na mnie ;)

dzięki wszystkim za pomoc ???? i Tobie tez miachu... ????

pozdrawiam,

michau 84

michau

Forum VIP
ale chyba ważne jest to ze sobie poradziliśmy? wystarczyło zapytać o inny zapis tych zakładów i wszystko jasne, a nie denerwować się na mnie ;)
To ja i inni mieliśmy się domyślać i tłumaczyć Tobie jak dziecku z przedszkola, które nie wie że 3/4 = 0.75 ???? Proszę Cię....

dzięki wszystkim za pomoc ???? i Tobie tez miachu... ????
Czuję się wyróżniony

PS. W każdym razie cieszę się, że po jakże trudnych zmaganiach już wiesz co oznaczają te handicapy, pomimo tego, że zapewne ich nie będziesz grał ????

M 0

mikesyney

Użytkownik
3\4 to ja wiem ze to jest 0,75 ???? ale nie rozumiałem dokładnie na czym polega ten handicap... teraz juz wiem... ????
a dlaczego myślisz ze nie będę grać handicapow? :?:

Do góry Bottom