>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania odnosnie BAH.

Status
Zamknięty.
K 0

k4m1lek

Użytkownik
Witam! Sprawa wygląda tak: Nie jestem pełnoletni, a do 18 pozostał mi jeszcze niestety cały rok. Chciałbym spróbować swoich sił u internetowego buka, wybrałem BAH ze względu na przystępność. I tu pojawia sie pytanie. Gdybym założył konto np. na któregoś z rodziców i wytrzymał wspomniany rok bez żadnej wpłaty, czy moge wypłacić pieniądze na swoje konto, kiedy już skończe 18 ? Czy też wymagana jest zgodność danych?

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Mógłbys grac z konta rodzina potem wyplacic na MB i potm wplacic na swoje jak ebdziesz miał 18 lat. Zawsze przy jakiejkolwiek wplacie/wyplacie konieczne są te same dane.

K 0

k4m1lek

Użytkownik
A mógłbym zrobić to samo wcześniej, dokonując przelewu z MB na swoje konto, założone przed 18? Większość banków oferuje takie konta.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Oczywiście że może dokonywać wpłat nie mając 18 ale przy wypłacie jest 90% szans że buk poprosi Cie o dokument tożsamości i wtedy leżysz
Poza tym juz wszystko było o tym na forum wystarczy poszukać

K 0

k4m1lek

Użytkownik
Szukałem, przeglądnąłem dziesiątki tematów jednak każdy krąży wokół tego o co mi chodzi a zbyt dokładnie o tym nie mówi.

Wracając do tematu: To nie byłby problem. Konto w BAH założyłbym na rodzica, konto w MB również. Miałem na myśli, czy mógłbym z MB wypłacić pieniądze już na swoje konto, założone na mnie jako nieletniego.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Szukałem, przeglądnąłem dziesiątki tematów jednak każdy krąży wokół tego o co mi chodzi a zbyt dokładnie o tym nie mówi.
Wracając do tematu: To nie byłby problem. Konto w BAH założyłbym na rodzica, konto w MB również. Miałem na myśli, czy mógłbym z MB wypłacić pieniądze już na swoje konto, założone na mnie jako nieletniego.
Jeśli Ci chodzi o to to ten temat powinien się znaleźć w dziale MB.
Odpowiem że niestety nie ale po co chcesz z MB rodzica przelewac na swoje bankowe? Tak sie nie da. Załozysz rodzicowi MB i sobie MB i wtedy z rodzica MB przesylasz kaske na swoje Mb i ze swojego MB na swoje konto bankowe, gdyż uprzedzajac nastepne pytanie kionto bankowe i MB musza byc na te same dane. Wyjasnione łopatologicznie.
Edit: spoko Pozdrawiam ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom