>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania odnośnie piłki nożnej

partnercom 0

partnercom

Użytkownik
Cześć Wam,
Potrzebuję kilku informacji, niestety nie mam żadnego programu zbierającego statystyki ani rozległej wiedzy, by na nie odpowiedzieć. Uprzejmie proszę Was o pomoc.
1. Muszę wiedzieć, ile procent meczy piłki nożnej statystycznie kończy się remisem w regulaminowym czasie gry.
2. Czy spadki kursów na kilkanaście/ kilkadziesiąt godzin przed rozpoczęciem spotkania wiążą się na ogół jedynie z tym, że na dany wynik została postawiona łącznie kwota wyższa od przewidywanej, czy też może istnieją jakieś inne czynniki determinujące spadki kursów na długo przed rozpoczęciem meczu?
Z góry dziękuję Wam za pomoc i pozdrawiam, Piotr

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Odpowiem na 2 pytanie bo na 1 nie ma chyba jednoznacznej odpowiedzi, bo nie ma chyba nawet takiej statystyki, tzn nie wiem gdzie takowa znaleźć,

2. Spadki kursów tak jak wspomniales przedewszystkim jesli sporo osob gra ten kurs to on spada ale nie tylko dlatego, m.in kontuzje osłabienia wazne informacje dotyczace spotkania ktore maja wplyw na to ze kurs spada. Slyszalem tez ze niektorzy bukmacherzy celowo obnizaja kursy na dane spotkanie aby wprowadzic gracza w bład, żeby obstawil przeciwnie niz ruchy kursow ale to tylko takie domyslenia, nie jestem analitykiem wiec na 100 % ci nie wpoeim jak to jest wewnatrz danej firmy bukmacherskiej...

matiee 407

matiee

Użytkownik
załóż sobie konto na batfairu i obserwuj ile ludzi stawia na dany typ. i porównaj z oddsportalem jakie spadki/wzrosty kursów były ????

W 126

wilsonperumal

Użytkownik
Slyszalem tez ze niektorzy bukmacherzy celowo obnizaja kursy na dane spotkanie aby wprowadzic gracza w bład, żeby obstawil przeciwnie niz ruchy kursow ale to tylko takie domyslenia, nie jestem analitykiem wiec na 100 % ci nie wpoeim jak to jest wewnatrz danej firmy bukmacherskiej...
Bzdura, nie ma zadnego powodu zeby tak robic, a gdyby zrobili to wiekszy betting i tak by dostali na ten zawyzony kurs niz zanizony.

L 2

lolka

Użytkownik
Celowy fake raczej nie ma miejsca przy tego typu zakładach. Wszystko opiera się na zagranych zakładach i ewentualnie zmiennych czasowych. Tak jak w poście wyżej więcej będzie betów na ten zawyżony kurs mimo wszystko.

Do góry Bottom