D
0
dziadek997
Użytkownik
Cześć. Od dłuższego czasu już typuje sobie mecze na ''sucho''. Wydaje mi się, że nieźle mi idzie i jestem na sporym . Noszę się z zamiarem wpłaty na początek 20 - 30 zł. Wiem, że to bardzo mało ale wole na początek wpłacić mniejszą sumę. Mianowicie mam kilka pytań.
1. Planuje wybrać bukmachera Bet 365. Czy to dobry wybór jak na początek?
2. Mam zamiar wpłacić pieniądze do MoneyBookers, a potem do bukmachera, i czy jeśli wpłacę pieniądze do Money za pomocą przelewu bankowego (druczku) to gdy wygram jakąś kwotę i postanowię wypłacić to będę mógł założyć kartę w Money i z niej wypłacić pieniądze czy tylko za pomocą przelewu bankowego?
3. Mam zamiar grać kupony po kilka meczów, ale takich pewniaków jeśli tak to można określić. Wtedy wychodziło by ako np. 15 zł ja postawie małą cześć kapitału np. 3 zł. Czy taki sposób jest dobry aby na początku złapać odrobinę pieniędzy?
4. Czy bonus w Bet 365 obowiązuje przy przelewie przez MoneyBookers?
Chciałbym, aby ktoś odpowiedział na te pytania. Z góry dziękuje za pomoc.
1. Planuje wybrać bukmachera Bet 365. Czy to dobry wybór jak na początek?
2. Mam zamiar wpłacić pieniądze do MoneyBookers, a potem do bukmachera, i czy jeśli wpłacę pieniądze do Money za pomocą przelewu bankowego (druczku) to gdy wygram jakąś kwotę i postanowię wypłacić to będę mógł założyć kartę w Money i z niej wypłacić pieniądze czy tylko za pomocą przelewu bankowego?
3. Mam zamiar grać kupony po kilka meczów, ale takich pewniaków jeśli tak to można określić. Wtedy wychodziło by ako np. 15 zł ja postawie małą cześć kapitału np. 3 zł. Czy taki sposób jest dobry aby na początku złapać odrobinę pieniędzy?
4. Czy bonus w Bet 365 obowiązuje przy przelewie przez MoneyBookers?
Chciałbym, aby ktoś odpowiedział na te pytania. Z góry dziękuje za pomoc.