Trzymajmy się regulaminu,typ zdublowamy typ nie zaliczony.23-12-2009 17:00 Vityaz - MVD under 5.5 1.95 - typ powtórzony
niestety nie zauważyłem tego u przeciwnika :/
prosiłbym o zmiane tego meczu na
23-12-2009 19:30 Kassel Huskies - Augsburger Panther under 5.5 2.30
nowe ako 40.82
z góry dzięki
Zmienialiśmy ,ale napewno nie zdublowane typy,ja też mógłbym mieć pretensje do mojego rywala easy ,że ani razu nie podał godziny meczu,ale tego nie zrobię.Pozdrawiam.no bez jaj. wszystkim innym którzy mieli błąd w jakimś meczu to szybko zmieniliście a mi nie, pomimo ze pisałem kilka godzin przed meczem. dla mnie to nie fair.
http://img19.imageshack.us/img19/9057/12345oh.jpg
tu gracz nie podał
-1 meczu
-ako
-buku
i zostało mu to uznane,jeszcze mam wysłać pare takich sytuacji czy narazie starczy?
Nie zauważyłem ???? Dzięki.pisał Assitalia wyżej, 27 grudnia
Ja mam już turniej z głowy - gratulacje dla Pietaszek89 i życzę dalszych wygranych.
Zabrakło trochę szczęścia (i czasem jednej bramki ), choć jako hokejowy laik i tak daleko zaszedłem przy okazji trochę się ucząc - mam nadzieję że wiedza ta przyda się przy obrocie bonusem
Wesołych Świąt - niech chociaż te kilka dni upłynie w rodzinnym gronie z dala od kursów, handicapów, overów / undrów i całej reszty ????
Najwyższy AKO z pojedynku 1/4.Mam pytanie:
jak będzie wyglądał podział miejsc dla osób przegranych w pojedynkach 1/4 finalu , chodzi mi o miejsca 5-8 , czy też będą pojedynki o miejsca czy zdecyduje wyższy kurs?