Możesz ????Będzie można dziś wieczorem (po meczach Ligi Mistrzów) podać typy na czwartek, czy trzeba przesłać swoje typy do późniejszego wysłania któremuś z moderatorów/użytkowników?
Nie będzie mnie jutro w domu od rana do ok. 21:30, więc pytam teraz, aby nie złamać regulaminu ????
Możesz.mogę podać typy na jutro po meczu konczącym nasze dzisiejsze spotkanie półfinałowe, bo jutro raczej nie będzie mnie w domu przez dzien cały...
właśnie też miałem o to zapytać ???? jeśli są 3 mecze a dana osoba przegra 2 pierwsze to już może nie podać typów na 3 mecz a jak sie sumuje ako to ma jeszcze jakieś szanse choć z drugiej strony niesprawiedliwie troche dla tego kto wygra 2 pierwsze mecze i niby w meczach ma przewage 2:1 ale przypuśćmy, że przeciwnik trafia niewiarygodnie wysokie ako w 3 meczu i jednak przegrywa zwycięzca 2 pierwszych meczówAle w takim razie gramy do dwóch zwycięstw czy o najwyższe AKO sumując te trzy kolejki? ????
A czy trzeba być jakoś wybitnie rozgarniętym, żeby przeczytać regulamin?kiedyś już te pytanie zadawałem i je ponawiam,czy istniej możliwość dołączenia do owej ligi??????