Numer id z expekt już dawno przesłałem snajperowi.Miał go przekazac.Więc nie wiem o co kaman.Nie otrzymałem Waszych numerów ID z Expekt.
Jak je otrzymam to wyśle nagrody, komuś tą informacje przekazałem lub an forum napisałem.
bo typować można do kwalifikacji... i jest tak od początku konkursu.dlaczego nie moge podac typów???????????
6. Kris6891 - zapoznałem się z regulaminem konkursu oraz zasadami typowania i w pełni je akceptujędlaczego nie moge podac typów???????????
Przyda się pendrive i czapeczka (2 w karierze taka sama, a chyba z 6-sta bo mam też inne czerwone expektu w domu XD ).
Dowiem sie i dam znac. Na pocieszenie moge Ci powiedziec ze kiedys tez dostalem od expektu S :kwasny4565:Przed momentem odebrałem przesyłkę.
Wszystko ładnie, elegancko zapakowane.
Smycz + KOSZULINA !!
tylko tutaj wieeeelkie rozczarowanie ... CZEMU "S" ?
ja się cieszę, ze jeszcze koszulina przyszła, ale ja nawet S nie wcisne na siebie ???? :-D
dlatego pytanko:
Czy jest możliwość zamienienia rozmiaru ?
dziękuje za nagrodę
pozd(R)awiam
Bardzo dziękuję.Dowiem sie i dam znac. Na pocieszenie moge Ci powiedziec ze kiedys tez dostalem od expektu S :kwasny4565:
Niestety byly tylko "S" i takie zostaly wyslane.... :|Bardzo dziękuję.
Heh ... najlepsze jest to, że ja kiedyś wygrałem koszulkę expekt - tą zwykła, czarną. Prosiłem o Xl to dostałem L ...
teraz kolejny fant i po raz kolejny nie jest mi dane w nim chodzić.
licze na pozytyw ;-)
expekt tak powiedział ?Niestety byly tylko "S" i takie zostaly wyslane.... :|