jak zespoly mialyby zostac rozlosowane do drużyn?cos ci sie pomylilo....mam takie pytanie kiedy zostaną rozlosowane zespoły które nie miały drużyny
Spokojnie ???? Wszystkich grup jest 17 i wszystkie zgłoszone zespoły zostały już rozlosowane do poszczególnych grup które stopniowo będą dodawane więc cierpliwości...
Doberman90 wszystko jest w temacieSpokojnie ???? Wszystkich grup jest 17 i wszystkie zgłoszone zespoły zostały już rozlosowane do poszczególnych grup które stopniowo będą dodawane więc cierpliwości...
a umiesz czytac ?czemu nie ma mojej drużyny w żadnej grupie ?
z racji że zgłosiły się te cztery zespoły na które czekaliśmy one utworzą grupe nr 18
doberman spokojnie jeszcze wszystkie grupy nie zostały wpisane bo nie miałem czasu...
A teraz resztą grup zajmie się nikifor więc wkrótce napewno się one pojawią więc trzeba spokojnie poczekac
Będzie można wcześniej. Tematy zostaną w odpowiednim czasie otwarteJeżeli zapisany jest mecz między drużynami, np. 9 sierpnia, to będzie można podawać już swoje typy 7-8.VIII, czy trzeba koniecznie czekać do tego 9. ?
dwie, czytaj wcześniejsze posty.ile drużyn awansuje z grupy? jedna czy dwie?
Czas na zgłaszanie drużyn minął także nie można już dołączyc do zabawy.Moge jeszcze zglosic swoja druzyne do konkursu?
Albo dzisiaj wieczorem albo jutro z samego rana tematy zostaną otwarte ????można wiedzieć kiedy mniej więcej zostaną otwarte tematy?
bo dziś siódmy, a jakby jutro ktoś nie mógł to 9tego juz się nie da - Igrzyska z rana...:jezora: