No normalnie leze... Jeszcze masz pretensje ze kase przegrałes.Mam pomysł - jak nie chcesz przegraywac kasy to nie graj !!! Chłopak ogarnij sie, jak masz takie dobre typy to po co grałes typy innnych użytkowników :?: A co do poziomu forum to uwazam ze jest to najlepsze forum tego typu. :spokodfhgfh:Mozecie mnie usunac z tego forum, bo to jest bez sensu. Kupe kasy przegralem przez te glupie typy co tu ludzie podajom. tu chyba nikt sie nie zna. ja natomist kilka razy zapodalem dobre typki ale zostaly one wykasowane. cos mi sie wydaje ze admini sa w kieszeni u bukow i wpuszczajom ludzi, bo poziom tego forum jest rzenujący
I nawet samemu nie mozna sie wypisac
Wez poprostu kolejny user i jego denne posty zasługuja na jakies zaszczytne miejsce w parainteligencji.Widać ze masz 13 lat , te twoje wypowiedzi lamerskie boże skąd ty się urwałeś.Jak ci coś nie pasuje to poprostu zamknij swoj ryjek i idz sie popłacz bo przegrałes kupe kasy czyli całe 7.50 napewno z jakiegos bonusu.Włąsnie nikt ciebie nie trzema na "hama" wiec dowidzenia spotkamy się na dobranocce.w dupe mnie pocalujcie. nie chce tym lamerskich rad. chcem tylko zamknac swoje konto bo bendziecie muwic ze to wasze forum ma tyle czlonkow i jest najlepsze, a to jest syf i lamerstwo i trymanie ludzi na hama. :zoltakartka:
Gdzie Ci stanal? 51 masz jak widze.dziwne, licznik stanął na 50 wypowiedziach i nie chce mi dalej działać, co to może oznaczać?
jak dla mnie propozycja jak najbardziej do rozpatrzenia, rozwalaja mnie nabijacze postow, zasmiecaja tylko forum, niczego nie mozna znalezc, niby uzytkownicy moga pisac swoje opinie na temat meczow, ma to sluzyc konstruktywnej dyskusji i rozpatrywania wszelkich za i przeciw co do danego typu, a w rzeczywistosci okolo 90% (nie wiem dokladnie, nie liczylem) komentarzy w vip typach to brednie, nawet jak juz sie jakis user wysili na wyrazenie swojego zdania na temat typu to napisze max 2 zdania, porazkaJak zerkam na strony VIP'ów to nie idzie sie tam doszukac typów.Wiekszośc postów to wogóle nie związane z typami wypowiedzi.Nawet jeśli ktoś napisze coś,że mu nie pasuje jakiś typ to przecież normalny user na to i tak nie bedzie zwracał uwagi tylko postawi tak jak owy VIP.Każdy tam zagląda po to zeby znalezc jakieś ciekawe typy,a nie dyskusję między innymi użytkownikami.Mpja sugestia jest taka,żeby zablokowac pisanie postów normalnych userów.
ludzie czy wy czasem czytacie wlasne wypociny?
ktos taki jak Assitalia i wielu innych typerow na tym forum podaja publicznie swoje typy, w ktore wkladaja duzo czasu i pracy, zeby byly one jak najskuteczniejsze, nalezy docenic to ze chca efekty swojej pracy pokazywac innym i w ten sposob pomagac pozostalym graczom, ze pozwalaja wam odgapiac bez myslenia swoje typy (nie mowie ze wszyscy ale wielu zapewne bezmyslnie kopiuje) i tym sposobem pozwalaja wam nie zrujnowac sie na zakladach bukmacherskiech, pozwolcie wiec z laski swojej pracowac im w spokoju, jezeli ktos chce miec przejrzysty temat to uszanujcie to i nie piszcie tu bzdetow, co najwyzej PRZEMYSLANE KOMENTARZE PRZED SPOTKANIEM, mozecie wyrazic wlasne zdanie na temat danego typu, podac jakies ciekawe info jesli znacie, wszystko poprzec sensownymi argumentami, w zadnym wypadku postoww stylu "craxa-legia 0:2 ladnie weszlo"; "co dajesz na wieczor?"; "co to za sport?" (taki post to skandal, jakby poszukac nie bylo mozna!) czy inne pierdoly; jakby mi ktos robil taki burdel w temacie jaki robicie niektorym typerom to serdecznie podziekowalbym za wspolprace a staty i historie kuponow prowadzilbym w excelu a nie na forum
mam prosbe do wszystkich uzytkownikow forum, szanujcie dorobek ludzi bedacych w vip typach (i wszystkich innych tez) i jezeli prosza was o zachowanie porzadku w ich tematach to zrobcie to, w zamian dosatniecie dobre typy i kazdemu wyjdzie to na zdrowie,a tak to Assitalia zly i zamiast dac wam typ to podal screena i mozecie se co najwyzej popatrzec (nie mowie ze akurat z tego powodu nie podales typu wczesniej ale... )
// sie zdenerwowalem normalnie, bo glupoty i ignorancji nie znosze, stad taki post moj ????
pozdrawiam