O widzę, że temat już założony. Sory za problem typy już wstawiam.Moje typki na jutro, niestety nie dam rady ich wstawić jutro rano, więc proszę moderatora o wstawienie ich za mnie. Dzięki
Pierwsze spotkanie:Holandia v Dania
1. Kto wygra (1x2) ? - 1
2. Wynik do przerwy (1x2) - 1
3. Under 2,5 czy Over 2,5 - under 2,5
4. Strzelec jednej z bramek - Roben
5. Dokładny wynik - 2-0
6. Dokładny wynik do przerwy - 1-0
7. W której połowie padnie więcej bramek ? - po równo
Drugie spotkanie: Japonia v Kamerun
1. Kto wygra (1x2) ? - 2
2. Wynik do przerwy (1x2) -2
3. Under 2,5 czy Over 2,5 - over 2,5
4. Strzelec jednej z bramek - Eto
5. Dokładny wynik - 1-2
6. Dokładny wynik do przerwy -0-1
7. W której połowie padnie więcej bramek ? - w drugiej
Trzecie spotkanie:Włochy v Paragwaj
1. Kto wygra (1x2) ? -1
2. Wynik do przerwy (1x2) - X
3. Under 2,5 czy Over 2,5 - under
4. Strzelec jednej z bramek - Gilardino
5. Dokładny wynik - 1-0
6. Dokładny wynik do przerwy -0-0
7. W której połowie padnie więcej bramek ? - w drugiej
nie ma rankingu i jeszcze jakiś czas nie będzieGdzie jest przedstawiony aktualny ranking
sorry powinno być nawet 6 pkt za ten mecz (poprawny wynik jest za 2 pkt) i w efekcie 12 za cały dzieńCo w typach na ten mecz jest nieprawidłowego, że zamiast 5 pkt za to spotkanie dostałem 1 i w konsekwencji 7 zamiast 11 za cały dzień ?
Przecież to właśnie napisałem, a ty nie szukaj zaczepki u każdego kto coś napisze w tym temacie.nie możesz napisać normalnie że masz typy do korekty, w jednym temacie typuje grubo ponat 200 osób zawsze może się ktoś wanąć
nie ma linku, nie ma poprawiania...Przecież to właśnie napisałem, a ty nie szukaj zaczepki u każdego kto coś napisze w tym temacie.
no bo śmiać mi się chce jak ktoś piszę posty w formie pretensji jakby ktoś celowo krzywde wielką zrobił niby z łzami w oczach, jeszcze myśli że ktoś będzie grzebał 20 podstron bo łąskawie linku nie podaPrzecież to właśnie napisałem, a ty nie szukaj zaczepki u każdego kto coś napisze w tym temacie.
http://forum.bukmacherskie.com/f283/12-czerwca-2010r-sobota-45724-7.htmlnie ma linku, nie ma poprawiania...
Widzę, że ciężko ci się ogarnąć z rana, a twoich monologów już nie chce mi się czytać.no bo śmiać mi się chce jak ktoś piszę posty w formie pretensji jakby ktoś celowo krzywde wielką zrobił niby z łzami w oczach, jeszcze myśli że ktoś będzie grzebał 20 podstron bo łąskawie linku nie poda