Aby urozmaicić nasze forumowe konkursy, specjalnie na gwiazdkowo-noworoczny czas wychodzimy do Was z absolutną nowością - konkursem drużynowym. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Konkurs drużynowy z Betfan
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betfan? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
256 osób zgłoszonych, mam nadzieję że wszyscy wezmą udział w konkursie, nikt go nie oleje ???? A jak ma taki plan, to niech da znać wcześniej
Start już za tydzień.
Fajny konkurs się szykuje i nagroda za wygranie jest spora, na forum były wyższe?
Ciekawe jak Prasa wypadnie. :razz: Bedzie na oczach każdego użytkownika forum :jezora:.
EDIT/Prasa : Hmm...jeśli wypadnę gorzej niż rok temu kończę karieręA że nie mam zamiaru kończyć to niech mój rywal z pierwszej rundy ma się na baczności ????
ycho ja wlasnei chcialbym zrezygnowac bo wypadl mi wyjazd II polowie marca i bedzie brak dostepu do netu. Nie chce blokowac komus miejsca w konkursie. Prosze wiec o skreslenie mnie z listy zapisanych do konkursu. dzieki!
ja także nie wiem jak mogłem przeoczyć ten konkurs;/ w poprzedniej edycji byłem na pudle ???? a tutaj mnie to ominie także jak ktos rezygnuje to wpisać mnie!
Jakby jeszcze ktoś zrezygnował to jestem chetny,wiec prosze o dopisanie do listy konkursowej o ile taka istnieje,oczywiscie zapoznałem sie z regulaminem i w pełni go akceptuje.
szkoda że nie nakupiłeś Kinder Niespodzianek ???? wystarczyłoby zamknąć karteczki z nickami, podzielić na koszyki i wysłać do Nyonu ???? tam mają wprawę w losowaniach
jeśli możecie to napiszcie kiedy zaczynamy - w regulaminie jest napisane że 22go, Prasa pisze o wtorkowej nocy (z poniedziałku na wtorek? od 00,01 we wtorek?) i już się gubię
Morzemy korzystać jedynie ze spotkań i kursów jakie znajdują się na stronie Unibet? Czy możemy brać mecze z innych bukmacherów np. bet-at-home, bwin itp...?