od razu uwaga ode mnie - wszystko fajnie ale jak można podać typ o 23.30 na mecz który buk przyjmował do 23 i nie ma go ofercie od dobrej poł godziny ? kurs mam rozumiec sobie wymysliłes sam i spadków przed meczem napewno nie było ? sorry ale na takie cuda to ja sie nie godze i myśle że modzi przyznają mi racje
Bammer poddała mecz (kiedy to nawet sam nie wiem) i tu masz pecha, ale coż zrobić regulamin jest taki że typy zastępcze mozna podac tylko na ten sam dzień, a decydując sie na podanie wydarzenia zaczynającego się tak późno musiałeś sie z liczyć z ewentualnym kreczem i brakiem możliwości podania zastępczego
Hej. Tak się składa, że około 22.55 zauważyłem, że mecz Ivanovic - Bammer się nie zaczał. I szybko włączyłem baha, żeby zobaczyć co jeszcze jest i właściwie tylko to zostało, i jeszcze mecz Furstenberga i Matkowskiego, ale oni mieli zacząć grac po północy. I w momencie jak patrzyłem chwile przed 23 kurs był 1.4, nic tam nie zmieniałem, nie zawyżałem, w sumie ktoś podał chyba ten mecz i z takim samym kursem.
Nie stawiałem już na akort, przed 23, bo wg regulaminu typ trzeba podać na 5min przed rozpoczęciem, więc wg baha już było pozamiatane.
Zacząłem więc szukać jakiś informacji o której mecz zacznie się napewno. No i tu wpadłem na livescor.biz, gdzie byłą godz 23.45 (mam zrobionego print screena). Na order of play była tylko zapisane, że po meczu Ivanovic - Bammer więc już nie mi interpretować jak to miało być rozegrane.
Nie będę się kłucił, chciałem to zrobić najbardzie profesjonalnie i fair jak się da. Niech moderatorzy ocenią jak to rozliczyć. Poprostu jak zobaczyłem, że mój mecz się nei rozegra a jest jeszcze 1godz do pólnocy postanowiłem, że coś trzeba jescze zrobić.
Pozdro