wysłane na pwcytat z dnia 1 października 2019 20:16 przez jacioRównież mam problem z zalogowaniem.
@waldi1979 proszę o wygenerowanie hasła.
wysłane na pwcytat z dnia 1 października 2019 20:16 przez jacioRównież mam problem z zalogowaniem.
@waldi1979 proszę o wygenerowanie hasła.
Nie ma takiej opcji, mogę wygenerować tylko.cytat z dnia 2 października 2019 07:28 przez samuel24Witam,
Ktoś może zmieniał hasło na https://ligatyperow.bukmacherskie.com ?
Proszę o podpowiedź w jakiej zakładce.
mamy pewne problemy techniczne, pracujemy nad tym, gdy to naprawimy to przyszłe kolejki będą rozliczane na bieżąco tak jak to miało miejsce w poprzednim sezoniecytat z dnia 3 października 2019 19:12 przez arass1Czemu rozliczenie 2 kolejki konkursu trwa tak długo? W poprzednim sezonie rozliczone było zawsze w dniu zakończenia ostatniego meczu.
troszkę to trwało, ale doszliśmy z bukmacherem do porozumienia, depozyt trzeba złożyć w trakcie trwania konkursu, czyli pomiędzy 01.10.2019 a 30.05.2019 i jest on obowiązkowy tylko do wypłaty bonusu za klasyfikację generalną.cytat z dnia 26 września 2019 00:28 przez intelowiecMałe pytanko - czy wpłata do STS musi być kiedykolwiek od założenia konta czy po zapisaniu się do konkursu?
wita,, 2 posty wyżej masz odpowiedz, do grania kolejek wystarczy aktywne konto, ale jeżeli wygrałbyś w generalce to już w trakcie trwania konkursu musisz złożyć depozyt, inaczej nie otrzymasz nagrody.cytat z dnia 20 października 2019 15:13 przez roger198585witam ,mam pytanie bo dawno nie bylo mnie tu , aby wziasc udzial w konkursie nalezy jedynie posiadać aktywne konto w sts tak? mam tam k0nto zalozne kiedyś ale od roku ponad nie gram ani nie mam na nim srodków , czy jest ok czy cos musze teraz zrobić aby wziasc udział
wysłałem na pwcytat z dnia 21 października 2019 20:06 przez cobi1989Nie pamiętam swojego hasła jak mogę je odzyskać podałem maila ale nic nie przyszlo
wysłane na pwcytat z dnia 22 października 2019 18:25 przez mateusz9681Można dostać hasło bo zapomniałem
pisałem o tym wcześniej, po zmianie silnika forum straciliśmy automatyczne logowanie bezpośrednio z forum na platformę, gdzie odbywa się typowanie. Konta mogę zakładać tylko ja, dane do logowania przekazałem na pw.cytat z dnia 24 października 2019 17:00 przez malyenter1Próbowałem się zarejestrować ale:
Rejestracja użytkowników jest obecnie niedozwolona.
przecież masz tam konto i jesteś dodany do ligi, jak nie pamiętałeś hasła to wystarczyło mi zgłosić i bym wygenerował. Wszystko jest w ogłoszeniu na poprzedniej stronie, wystarczyło tylko przejrzeć tematcytat z dnia 5 listopada 2019 15:21 przez patryk0146Jak mam typować skoro nie można się zarejestrować?
"Rejestracja użytkowników jest obecnie niedozwolona."
No tak mi się wydawało właśnie że miałem do jakiegoś wcześniejszego konkursu, ale nie pamiętałem hasła, ani loginu, a przypomnienie na maila nic nie dawało. Dzięki.cytat z dnia 5 listopada 2019 20:02 przez waldi1979
przecież masz tam konto i jesteś dodany do ligi, jak nie pamiętałeś hasła to wystarczyło mi zgłosić i bym wygenerował. Wszystko jest w ogłoszeniu na poprzedniej stronie, wystarczyło tylko przejrzeć temat
https://forum.bukmacherskie.com/wpis/6883933/
Na pw wysłałem nowe hasło, można typować do 5 minut przed meczem, więc jeszcze na wieczorne zdążysz