Niezgadzamy się jednoznacznie ponieważ wiadomość o odwołaniu meczy była już koło 15 a 1 meczu o 16 także mieli czas zmienić mecze na lige mistrzów. Przykro nam ale taki jest regulamin i trzeba go się trzymać.
Sorki zalogowany w pracy nie zauważyłem jakiegoś innego logowania przepraszam wiadomość powinna zostać wysłana nie z mojego konta także poprawiam ze swojego. Tamtą wiadomość proszę usunąć.
Cóż, po raz kolejny okazuje się, że o zasadzie fair play łatwo się mówi, ale ciężko się zdobyć na jej zastosowanie.
Typów zastępczych nie podaliśmy, bowiem o ich przełożeniu nie wiedzieliśmy (takiej informacji nie było o 20.00 na livescore na expekcie, gdzie akurat wtedy sprawdzałem wyniki z hokeja, więc jak mogłem przypuszczać, że mecze są odwołane?). Tym samym nasze "złamanie Regulaminu" wynikało z błedów Betssona, który miał w ofercie odwołane mecze, jak i livescore, który nie umieścił takiej adnotacji nawet o godz 20.00 ...
My o odwołanych meczach nie wiedzieliśmy, a jak widać zarówno nasi przeciwnicy jak i prowadzący doskonale wiedzieli, że nasze mecze są przełożone. Stosując zasadę fair play wystarczyło zwrócić uwagę na PM, ale po co? Pierwsi maja łatwe zwycięstwo, a dla drugich oznacza koniec konkursu, który wyraźnie im "ciąży"...
Czy pozwolimy wam podawać zastępcze typy nie wiem ale to będzie nie fair wobec waszych rywali.
Gdyby istniała chociaż jedna maleńka korzyść na naszą stronę w takiej sytuacji, nawet bym nie wspominał o takim rozwiązaniu. Liczyłem natomiast, że dla prowadzących lub dla zespołu Motor Lubawa zasada Fair Play nie jest obca, ale jak widać się przeliczyłem (i tak przegrywaliśmy wyraźnie, więc nasz końcowy sukces był raczej mało realny).
Pomimo zaistniałej sytuacji, składam w imieniu drużyny Waleczne Serca gratulacje dla drużyny Motoru Lubawa za wygraną w konkursie. Gratuluję też wszystkim drużynom, które uzyskały nagrody i podziękowania dla pozostałych, które do końca brały udział w konkursie i dla moderatorów, którzy prowadzili ten
konkurs.
Pozdrawiam.