>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Luźna dyskusja Pytania, dyskusje, skargi, zażalenia

neutralny 754,9K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
neutralny neutralny Mecz Unita Tarnów-Orzeł Łódź jedzie jutro, wcześniej patrzyłem to nie było oferty w Betfan potem widocznie się pojawiła bo inni użytkownicy podali na ten mecz typy a on przełożony na jutro i co teraz jak nie ma na niego jeszcze oferty, założysz temat na jutro na to spotkanie?
Założymy na jutro nowy i tam podajcie swoje typy. Jeśli ktoś przegapi, a podał dziś to również będzie miał zaliczone. Jeśli jednak poda w obu to ważne będą te z tematu jutrzejszego.

neutralny 754,9K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Zakończylismy kolejną edycję konkursu. Rzućcie okiem na klasyfikację końcową konkursu i zgłaszajcie ewentualne błędy. Dajmy sobie na to 24h, po czym zaczniemy działac odnośnie przyznania bonusów.
Ja jak już co roku, serdecznie dziękuję za dobrą zabawę, mimo że nie biorę udziału to dobrze się bawię śledząc tabelę i obserwując Wasze typy. Konkurs jak zawsze stał na dobrym poziomie, czołowa 10 klasa, praktycznie 100% oddanych typów. M marcinmax po drugim miejsu w zeszłym roku tym razem dopiął swego i zwyciężył, gratulacje.
Dziękuję również za bardzo dużą kulturę, przez całą edycję przebrnęliśmy praktycznie bez jakichkolwiek kłótni, czy niedopowiedzeń.
Jeszcze raz dzięki i mam nadzieję, że do zobaczenia w kolejnej edycji!

Otrzymane punkty reputacji: +2500
Do góry Bottom