27,6K marasspec Użytkownik Lipiec 2, 2025 #21 witam- W x rundzie zdobyłem 8 pkt a doliczono mi do tabeli 7 pkt-,proszę o poprawienie
704,5K neutralny ModTeam Członek Załogi Lipiec 2, 2025 #22 marasspec napisał: witam- W x rundzie zdobyłem 8 pkt a doliczono mi do tabeli 7 pkt-,proszę o poprawienie Kliknij aby rozwinąć... Tabela póki co jest podana po meczach piątkowych X rundy. Niedzielne nie są jeszcze w niej wliczone.
marasspec napisał: witam- W x rundzie zdobyłem 8 pkt a doliczono mi do tabeli 7 pkt-,proszę o poprawienie Kliknij aby rozwinąć... Tabela póki co jest podana po meczach piątkowych X rundy. Niedzielne nie są jeszcze w niej wliczone.
27,6K marasspec Użytkownik Lipiec 2, 2025 #23 neutralny napisał: Tabela póki co jest podana po meczach piątkowych X rundy. Niedzielne nie są jeszcze w niej wliczone. Kliknij aby rozwinąć... rozumiem-przepraszam za zamieszanie
neutralny napisał: Tabela póki co jest podana po meczach piątkowych X rundy. Niedzielne nie są jeszcze w niej wliczone. Kliknij aby rozwinąć... rozumiem-przepraszam za zamieszanie
704,5K neutralny ModTeam Członek Załogi Lipiec 2, 2025 #24 marasspec napisał: rozumiem-przepraszam za zamieszanie Kliknij aby rozwinąć... Żaden problem