>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania dotyczące progresji.

M 0

matt321

Użytkownik
Witam!
Od jakiegoś czasu gram juz u buka i zainteresowała mnie progresja.Mam jednka pare pytań co do progresji:

1.Czy stosując progresje na kilka drużyn,można dawać je wszystkie na jeden kupon(narazie gram u normalnego buka),czyli np.3 druzyny(wszystkie z progresją) na jednym kuponie czy lepiej każda drużyna na oddzielny kupon?

2.Czy można stosować progresję np.na wygrana druzyny,czyli obstawiając na każdy jej mecz wygraną do momentu aż nie wygra?

3.Czy można stosować progresję cały czas stawiając na przegraną naszej druzyny(na przeciwnika naszej drużyny) do momentu aż nie przegra?

4.Na jakiej stronce można znalezc terminarz rozgrywek drugiej ligi hiszpańskiej,francuskiej i włoskiej bo słyszałem,że w tych ligach najczęściej padają remisy, a stosując progresję nie można opuścić ani jednego kolejnego meczu druzyny?

Z góry dzięki za odpowiedz.

Matt321

S 0

strateg1

Użytkownik
Witam!
Od jakiegoś czasu gram juz u buka i zainteresowała mnie progresja.Mam jednka pare pytań co do progresji:

1.Czy stosując progresje na kilka drużyn,można dawać je wszystkie na jeden kupon(narazie gram u normalnego buka),czyli np.3 druzyny(wszystkie z progresją) na jednym kuponie czy lepiej każda drużyna na oddzielny kupon?

2.Czy można stosować progresję np.na wygrana druzyny,czyli obstawiając na każdy jej mecz wygraną do momentu aż nie wygra?

3.Czy można stosować progresję cały czas stawiając na przegraną naszej druzyny(na przeciwnika naszej drużyny) do momentu aż nie przegra?

4.Na jakiej stronce można znalezc terminarz rozgrywek drugiej ligi hiszpańskiej,francuskiej i włoskiej bo słyszałem,że w tych ligach najczęściej padają remisy, a stosując progresję nie można opuścić ani jednego kolejnego meczu druzyny?

Z góry dzięki za odpowiedz.

Matt321
=&gt; Cześć !

=&gt; Tak możesz dawać na jednym kuponie ale stawkowanie będzie rożne albo raczej wspólne dla tych spotkań.
Czyli stawiasz kupon Ako.
Najlepiej jednak tylko na single bo zawsze masz rożne stawkowanie dla Twoich wybranych spotkań do progresji.
=&gt; Tak to nie ma znaczenia a zależy wyłącznie od Ciebie na jaki typ obstawisz.
=&gt; tak
Musisz się zapoznać więcej o samej grze progresją i o stawkowaniu na kolejne progi.
Bez tego ani rusz !
powodzenia :gool:

miha13 0

miha13

Użytkownik
na czym polega granie na 2/3 ?
jak obstaiwe 3 remisy a w 2 spotkaniach padną remisy to znaczy że wygrałem?
Masz tu wszytko napisane: http://forum.bukmacherskie.com/temat275.htm

&quot;2 z 3 - Jest to system składający sie z 3 zakladow znajdujacych sie w 3 selekcjach.
Conajmniej 2 gry musza zostac poprawnie wytypowane aby mozna bylo odebrac wygrana.&quot;

Masz spotakanie A, B i C

Zapodajesz taki system i on sam ci generuje 3 kupony czyli

A i B

A i C

B i C

No i jak jest napisane, ze wystarczy ze 2 spotkania wejda to wygrywasz cos... Cos zalezy od kursow oczywiscie

jak ci wejda 3 mecze czyli A, B i C to wygrywasz wszytko

Bo masz

A i B ✅

A i C ✅

B i C ✅

Jesli ci wejda 2 m3cze powiedzmy A i B a C po worach

To tez wygrywasz ale mniej.. Czyli:

A i B ✅

A i C ⛔

B i C ⛔

Juz czaisz troche wiecej? ????

miha13 0

miha13

Użytkownik
No dokladnie. powiedzmy, ze dajesz po 2 zl na kazdy i kurs masz kazdego 2.00, to jesli stawiasz tym systemem to stawiasz 3 kupony po 2 zl, czyli razem 6 zl, a jak ci wejda 2 zdarzenia, to wejdzie ci jeden kupon, na ktorym masz 2 zl x kurs 2.00 x 2.00 czyli wygrywasz 8 zl. Od tego odejmujesz to co stawiales czyli 6 zl i jestes na czysto 2 zl.

No ale to wszytko zalezy od kursu... Jak sam widzisz, przy 2.00 jeszcze wychodzisz na plus, jak to beda kursy 9.00 to bedziesz jeszcze wiecej na plus, ale jak to bedzie 1.10 to nieuchronnie wyjdziesz na minus....

C 0

chrom2006

Użytkownik
co wy na to żeby grać 2/3 na remisy w ligach w których jest ich najwięcej?
jak to teoretycznie widzicie?

oczywiście system progresji a po wygranej wracamy

dukat 7

dukat

Użytkownik
No ale to wszytko zalezy od kursu... Jak sam widzisz, przy 2.00 jeszcze wychodzisz na plus, jak to beda kursy 9.00 to bedziesz jeszcze wiecej na plus, ale jak to bedzie 1.10 to nieuchronnie wyjdziesz na minus....
Tylko wa rto zauważyć, że nawet, jak to będą kursy 1,10, a grasz systemem.... powiedzmy 3/5 to jak wejdą 3 to jesteś powiedzmy na małym minusie, ale jakby był to kupon kombi to byłbyś całą stawkę na minusie ;-)

fisher77 0

fisher77

Użytkownik
Tylko warto zauważyć, że nawet, jak to będą kursy 1,10, a grasz systemem.... powiedzmy 3/5 to jak wejdą 3 to jesteś powiedzmy na małym minusie, ale jakby był to kupon kombi to byłbyś całą stawkę na minusie ;-)
Troszkę na minusie?
Tracisz 87% wkładu!!!

Trafiając 3/5 trafiasz 3 kupony z 10 posłanych.
Czyli stawiasz 10zł, po 1zł na jeden kupon,
wygrana jest 1,1 x 1,1 x 1,1=1,33 czyli wygrywasz 1,33zł a postawiłeś 10zł

hmm... powodzenia

grając po kursie 2,0 na zdarzenie i systemem 3/5 trafiasz 3 i tak jesteś w plecy około 20% wkładu...

Jak widzicie nie jest tak łatwo...

Do góry Bottom