omerta
Użytkownik
W grze o puchar Holandii pozostało dziesięć klubów Eredivisie, cztery z zaplecza holenderskiej ekstraklasy i dwie ekipy z Topklasse, których szanse na awans do 1/8 finału KNVB Beker są po prostu iluzoryczne.
Typu nie neguję, ale...Volendam - Almere 2 @ 5,68
Kursy lecą w dół..
http://www.betexplorer.com/soccer/netherlands/eerste-divisie/nextmatch.php?matchid=1350989
Wydaje mi się tutaj 3 za 3.. Wystarczy spojrzeć na H2H gdzie widać, że od sezonu 2009/2010 wymieniają się zwycięstwami, kursy na win Almere wysokie, zwykle wygrywali u siebie, Volendam złamało to w tym sezonie, dziś rewanż, wygra Almere. Obie ekipy o nic nie walczą, Almere bardziej potrzebuje punktów, żeby mieć pewne utrzymanie, taki mały fix ode mnie ????
Grosza nie postawię, ale Ajax wygraVitesse – Ajax
Cztery dni po zwycięstwie Vitesse nad Ajaxem w lidze ta sama para zmierzy się w krajowym pucharze. Śmiem twierdzić że drugiego tak słabego meczu jak w weekend w obronie gracze Ajaxu nie zagrają. Warto zaznaczyć że powyższy mecz rozgrywany będzie w Emmę a nie na stadionie w Arnhem ( na rodzimym stadionie będzie w tym czasie miała miejsce impreza taneczna - ciekawostka: )). Po bolesnej lekcji z weekendu liczę tu na rewanż ze strony gości i ich koncentrację przez pełne 90 minut meczu. De Boer podobno pogroził palcem niektórym zawodnikom po ostatnim spotkaniu, co mam nadzieję że wpłynie na ich motywację.
Ajax Amsterdam kurs 1,85 3/10 Totomix
Jeżeli analiza się przydała kliknij " dzięki"