>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Puchar UEFA - Faza grupowa - 3 kolejka

Status
Zamknięty.
p_snk 0

p_snk

Użytkownik
Przeglądając oferte UEFA na jutro i ciekawi mnie mecz Villarreal-Elfsborg ja z chęcia dał bym tutaj remis przy kursie 4.60 dośc bardzo interesującym ! Co o tym sądzicie ?

brigantos 0

brigantos

Użytkownik
A na jakiej postawie chcesz postawić na remis w tym spotkaniu bo po twojej wypowiedzi można wywnioskować że na podstawie że kurs jest fajny,ja nie widze w tym meczu żadnych przesłanek,aby mieli zremisować,
Elfsborg nie ma już szans na awans,a po zatym gra bardzo słabo przegrać z fiorentina 0-6 czy z Mladen 1-3 o czymś świadczy,a Villareal na pewno bedzie chciało wygrać ten mecz,aby w ostatniej kolejce jechać spokojnie już z zapewnionym awansem na zawsze ciężki teren AEK Ateny
W tej grupie w tej kolejce zdecydowanie ciekawsze wydaje sie zagranie na AEK Ateny z podpórka lub czysta 2

sawas 27

sawas

Użytkownik
Podoba mi się typ
Aris - Braga X
Już sam Linz jest dużym handi dla Portugalczyków, bo jest w bdb formie. Braga powinna ten mecz wygrać, ale biorąc pod uwagę gorący, południowy teren to grałbym remis, ew. x2. Z zastrzeżeniem, że kompletnie nie znam sytuacji w ekipie greckiej. Pozdro.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Króciutkie analizy i typy :
Crevna - Bolton - x2 1,35
Bolton to znana drużyna która musi w tym spotkaniu wygrać bądź uzyskać remis do awansu. Bolton jak wiadomo potrafi zrobić niespodziankę jak chodźby z Manchesterem United dość nie dawno.
FC Kobenhavn - Atletico Madrid - 2 2,25
Ciekawe spotkanie z małym wskaźnikiem na Atletico które ma ciekawsze osobowości w składzie jak chodźby Forlan czy Simao. Dziś będą chcieli wygrać i udowodnić że przez przypadek w tym Pucharze nie są.

flashup 0

flashup

Użytkownik
Ludzie, ratujecie na co postawić Andrelecht czy Totenham?! Totenham jest kiepski w lidze zwłaszcza na wyjazdach, w pucharach idzie mu bardzo dobrze, natomiast Anderlecht u siebie jest mało skuteczny, powiedźcie mi jaką macie czutke ....... Pozdrawiam.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Ludzie, ratujecie na co postawić Andrelecht czy Totenham?! Totenham jest kiepski w lidze zwłaszcza na wyjazdach, w pucharach idzie mu bardzo dobrze, natomiast Anderlecht u siebie jest mało skuteczny, powiedźcie mi jaką macie czutke ....... Pozdrawiam.
Wychodzi Remis

nowak 0

nowak

Użytkownik
✅ Bayer Leverkusen - Sparta ✅

Dzisiaj w Pucharze Uefa dojdzie do ciekawego pojedynku pomiędzy Bayernem a Spartą. Dla mnie faworyt tego meczu jest oczywisty - Bayer. Niemcy jesli chcą awansowac do kolejnej rundy muszą ten mecz wygrac i bez gadania ???? . Narazie zajmują miejsce przedostatnie - jak nie trudno sie domyslec - nie premiowane awansem. Do tej pory Baryer rozegrał dwa mecze pierwszy wygrał u siebie skromnie z Toulouse , natomiast w drugim musiał uznac wyzszosc Spartaka. Bayer u siebie gra bardzo dobrze, w tym sezonie jedyny mecz jaki przegrał u siebie to był to mecz z Bayernem Monachium (0:1). Co do Sparty to rozegrała ona juz 3 mecze w PU notując odpowiednio porazke (u siebie z Zurichem) wygraną (na wyjezdzie z Toulouse ) oraz remis (u siebie ze Spartakiem). Druzyna Sparty nie gra jakiegos pieknego futbolu który powala na kolana. Mysle ze typ na Leverkusen jest typem jak najbardziej do grania. W skali pewnosci typu od 1 do 10 dałbym mu 8. A dla bardziej ryzykownych proponuje Handi -1 na Bayer.

Typ: Bayer (1:0)

arsenal-5 0

arsenal-5

Użytkownik
Spotkanie: FC Kopenhaga - Atletico Madryt ( polowa / wynik koncowy )
Typ: X/2
Kurs: 4.5
Buk: Bwin

Analiza: Dzis o godzinie 20:45 w Kopenhadze odbedzie sie spotkanie pucharu uefa. Przeciwko sobie stana dwie bardzo dobre druzyny. Gospodarze to
FC Kopenhaga a goscie Atletico Madryt. Obie druzyny graja bardzo dobra pilke. Faworytem dzisiejszego spotkania jest Atletico Madryt. Ale mysle ze gospodarze beda stawiac opor i tak latwo sie nie poddadza, tymbardziej ze bedzie wspierac ich wlasna publicznosc. Tak niec mysle ze mecz bedze wyrownany i zwyciestwo jednej z druzyn bedze bardzo male jezeli wogole nie bedze remisu. Moim zdanie w pierwszej polowie bedze remis a w drugiej Atletico Madryt zdobedzie jakas bramke. Wedlug mnie mecz zakonczy sie wynikiem 0:1 dla gosci. To sa oczywiscie tylko moje spekulacje. Nie jest latwo trafic kurs 4.5 ale mysle ze ten typ jest jak najbardziej prawdopodobny i wejdzie. Nie mniej jednak wszytko okaze sie na na boisku.

arsenal-5 0

arsenal-5

Użytkownik
kilka slow co do meczu Dinamo Zagrzeb - Hamburger SV !

niemieckie Hamburger SV ostatnio w bardzo dobrej formie ! Mysle ze dzic mimo duzego kursu na ich zwyciestwo (2.40) wygraja to spotkanie! moze nawet i dwoma bramkami. Oczywiscie to tylko moje zdanie co do tego spotkania.

ma-rc 0

ma-rc

Użytkownik
Spotkanie: Bordeaux-Helsingborgs IF
Typ: 1.5 over
Kurs: 1.29
Buk: Betgun
Pewnosc typu: 9/10
Analiza:
Co do typu to proponuje dokladac go sobie do kuponowa zeby podbic AKO gdyz typ wejdzie na 99%. Dlaczego? Oba zespoly graja bardzo ofensywny futbol. Czesto w ich meczach pada over 3.5. Mysle, ze jutro bedzie bardzo zaciety mecz i mozliwy jest remis. Jedno jest pewne padnie duzo bramek. Dla wiekszych ryzykantow proponuje over 2.5. Tez raczej wejdzie ale ja wolalem nie ryzykowac i grac bardzo, bardzo spokojnie. Pozdrawiam

cerber 2

cerber

Użytkownik
Aris Thessaloniki - Sporting Braga

Spotkanie grupy F pucharu UEFA.Zaskakująco dobrze spisująca sie grecka drużyna spotka się z portugalską Bragą.Aris wygrał swój pierwszy mecz z Czerwoną Gwiazda az 3:0 na własnym boisku.Nastepnie przyszedł trudny mecz z angielskim Boltonem i to na wyjezdzie,ale jakos sobie poradzili i 1:1.Sporting na 2 rozegrane spotkania oba zremisował.Grali jednak z mocnymi przeciwnikami.Na wyjezdzie z Boltonem i u siebie z Bayernem.Teraz zmierzą sie w Grecji,a jak wiadomo mecze wyjazdowe nie są łatwe.Aris jak na moje oko za dobrze gra i Sporting nie pozwoli mu na wiele w tym meczu.Najlepszym wyjsciem bedzie typ na under.

Typ:Under✅

sawas 27

sawas

Użytkownik
Aris Thessaloniki - Sporting Braga

Spotkanie grupy F pucharu UEFA.Zaskakująco dobrze spisująca sie grecka drużyna spotka się z portugalską Bragą.Aris wygrał swój pierwszy mecz z Czerwoną Gwiazda az 3:0 na własnym boisku.Nastepnie przyszedł trudny mecz z angielskim Boltonem i to na wyjezdzie,ale jakos sobie poradzili i 1:1.Sporting na 2 rozegrane spotkania oba zremisował.Grali jednak z mocnymi przeciwnikami.Na wyjezdzie z Boltonem i u siebie z Bayernem.Teraz zmierzą sie w Grecji,a jak wiadomo mecze wyjazdowe nie są łatwe.Aris jak na moje oko za dobrze gra i Sporting nie pozwoli mu na wiele w tym meczu.Najlepszym wyjsciem bedzie typ na under.

Typ:Under

No nie wiem, jak na moje to Braga dzisiaj wygra i grałbym x2. Co do underu - może być różnie. Skoro mówisz, że Aris sobie nieźle poczynia to zastanowiłbym się mocniej, bo Braga jest w niezłej formie, szczególnie Linz, który dzisiaj na pewno coś ustrzeli.

emdzej 0

emdzej

Użytkownik
Crvena Zvezda Belgrade - Bolton
1
2,50
SportingBet
Serbsko-Angielski pojedynek i jestem skłonny postawić w nim na zwycięstwo gospodarzy.Piłkarze z Belgradu z Grzegorzem Bronowickim mają nowego trenera Aleksandara Jankovica i od razu zaczęli grać o wiele lepiej.Zespołowi Czerwonej Gwiazdy chyba była potrzebna ta zmiana,nowy coach tchnął w drużynę nowe siły i nadzieje.Zespół pod jego wodzą w lidze serbskiej wygrał dwa razy(5-2 ze Smaderevo,2-0 z Hajdukiem Kula).Większość bramek strzelał Nenad Jestrović,który wydaje się być w doskonalej formie.Dla piłkarzy Crvenej dzisiejszy mecz jest trzecim w tej edycji pucharu uefa i zarazem ostatnią szansą na awans,bowiem jeśli dziś nie zdobędą kompletu punktów nie będą mieli szans na 1/32 turnieju.Do tej pory C.Z.Belgrad przegrała z Bayernem 2-3 i nieoczekiwanie z Arisem aż 3-0.Dziś w drużynie gospodarzy zabraknie tylko dwóch zawodników:Gueye i Trajkovića.
Rywalem piłkarzy z Serbii będzie dziś angielski Bolton Wanderers.Będzie to ich czwarty ostatni mecz w grupowej części pucharu uefa.Jak dotąd zremisowali wszystkie spotkania(1-1 z Bragą,2-2 z Bayernem i 1-1 z Arisem).Mają więc na swoim koncie 3 punkty.Dziś angielskiej drużynie nie daje większych szans na zwycięstwo.Po pierwsze są bardzo mocno osłabieni,zabraknie Nicolasa Anelki, Kevina Davies&#39;a, Kevina Nolan, Andy&#39;ego O&#39;Briena, Ricardo Gardnera, Ivana Campo i Jussi&#39;ego Jaaskelainenena.Są to olbrzymie straty bo Anelka to najlepszy napastnik,Gardner,Campo podstawowi obrońcy a
Jaaskelainen pierwszy bramkarz.Skład powołany przez trenera Boltonu na dzisiejszy mecz prezentuje się następująco:Al Habsi, Hunt, Meite, Cid, Giannakopoulos, Guthrie, McCann, Alonso, Speed, Teymourian, Wilhelmsson, Diouf, Samuel,Michalik, Braaten, Walker, Sissons, Cassidy, Harsanyi.
Dziś na trybunach w Belgradzie ma być komplet widzów i uważam,że Crvena dopingowana przez swoich fanów odniesie pewne zwycięstwo.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Spotkanie: Girondis Bordeaux - Helsingborgs IF
Typ: więcej niż 2,5 bramek
Kurs: 1,72
Bukmacher: Unibet
Stawka: 10/10
Analiza:
Patrząc na ostatnie wyniki obu drużyn, które dziś staną w szranki meczu w ramach Pucharu UEFA łatwo można zaobserwować, że grają ofensywną piłkę przez co strzelają dużo bramek, ale także sporo ich tracą. Przypomnę tutaj choćby ligowe spotkanie Bordeaux z minionego weekendu, w którym padło aż 7 bramek! Odkąd trenerem Żyrondystów przestał być Brazylijczyk Gomes drużyna ta znacznie się zmieniła i już nie jest tą ultradefensywną, a bardziej ultraofensywną :wink: Odnośnie teamu Szwedzkiego to Helsingborg bardzo dobrze spisuje się w rozgrywkach międzynarodowych i choć już rozgrywki ligowe ma za sobą to dziś wcale nie stoi na straconej pozycji na Stade Chaban Delmas. Kto wie czy i dziś wspaniała ofensywa Helsingborga z Henrikiem Larssonem na czele nie da o sobie znać po raz kolejny. Mam nadzieję, że swoje zagrają też gospodarze i łącznie w tym spotkaniu ujrzymy kilka bramek;)

✅ wynik 2-1

sawas 27

sawas

Użytkownik
No nie wiem, jak na moje to Braga dzisiaj wygra i grałbym x2. Co do underu - może być różnie. Skoro mówisz, że Aris sobie nieźle poczynia to zastanowiłbym się mocniej, bo Braga jest w niezłej formie, szczególnie Linz, który dzisiaj na pewno coś ustrzeli.✅
Nie krzyczcie - nie mogłem się powstrzymać ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom