>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Puchar UEFA - Faza grupowa - 2 kolejka

Status
Zamknięty.
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Panionios-Galatasaray 2 /2.45
Sparta P-Spartak M X /3.10

Panionios jest średnim zespołem ligi greckiej która nie stoi na wysokim poziomie coś tam suną w góre tabeli ale wyzej niz czwarta lokata to nie ich predyspozycje.Galatasaray jak w każdym roku walczy o najwyższą stawke obecnie są liderem w tabeli,jezeli nie zabrakinie im waleczności pokonają zespół z Grecji ponieważ przewyzszają ich chyba pod każdym względem

Spartak jak i Sparta wydają mi się wyrównanymi zespołami które będą raczej dązyły aby nie stracic gola w meczu sądze że spotkanie zakończy się bezbramkowym remisem który dla gości jak i gospodarzy będzie wynikiem zadowalającym.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Wedlug mnie najpewniejszym typem na jutro jest Aggielski Totenham.
Sa w formie a druzyna ze Szwecji po zakonczeniu rozgrywek napewno nie sa w cyklu meczowym wedlug mnie jutro mozemy sie spodziewac wysokiego wyniku moj typ 4-1
Nie zgodze sie z ta wypowiedzie ze Totenham jest w formie , w ostatnim derbowy mmeczu z West Hamem nie pokazal nic wielkiego , orpczo fartownego gola na 1-1 po bledzie brmkarza WHU i nie wykorzystanego karnego , grali taka ospala pilke ,ale wiadomo na wyjazdac hnie graja najlepiej to moze na walsnym stadionie sei obudza.

easy 3,1K

easy

Forum VIP

Spotkanie
:
Hamburger SV vs. Stade Rennes
Typ : Hamburger SV
Kurs: 1.65
Buk: BET365

Analiza :
Ogladajac oferte zauwazylem ten mecz . Hamburger gra coraz lepioej czego przykladem sa niezle wyniki w niemieckiej Bundeslidze , wygrane z Herto hansa czy remis z Schalke na wyjezdzie to dobry rezultat jak na ta druzyna a przeciwnicy naprawde pokroju Rennes , ktory w tym sezonie gra srednio na boiskach Ligue 1 .Na pewno po ostatniej porazce na wlasny mstadionie z liderem Francuskiej ligi Olymipque Lyon 0-2 nastraje nie dopisuja .Ogaldajac ich mecz z Lyonem gospodarze stworzyli sobie jedno bramkowa sytyuacjie i dwie czy jedno ktora mozna wykorzystac ale nie treba ;] Wiadomo Lyon strzelil szybko gola i trudno grac z wynikiem 0-1. W poprzednich meczach UEFA Hamburger wygral na wyjezdzie 1-0 z Brann Bergen natomaist Rennes zremisowal na wlasnym stadionie 1-1 z brna . Cos gra w UEF im sie nie uklada przykaldem jest przegrana z Basel 0-1 lub Lokomotivem Sofia na wlasnym stadioenie 1-2 , mysle ze bedzie tak i dzis napewno Hamburger che wyjsc z grupy co potwierdzily min. 3 wygrane na wlasnym stadionie . Jezeli na HSH-Nordbank-Arena, padnie korzystny wynik dla gospodarzy czyli zwyciestwo to mogo po cichu liczyc na awans do dalszej fazy . Podopiczeni Huuba Stevensa przegrali trzy ostatnie spotkaniea w Ligue 1 .. licze na ich zwyciestwo w niedziele w Ligue 1 lecz nie tutaj . Trener HSV Huub Stevens obchodzi dzis swoje 54 urodziny i naprawde prezent w formie wygranego mecuz byl by pozytywny ,choc szkoda ze oglosil ze po tym sezonie odejdzie z Hamburgera .Hamburger to bardzo silna druzyna na wlasnym stadioenie ,przy dopingu 50 tys. widowni i takim napadzie w postaci Olic i Trochowski nie powinni miec problemu z Rennes .Mysle ze Van Der Vart i spolka pociagna druzyne i wygraja ten mecz .

Inne Typy ||
Atletico Madrid - FC Aberdeen AM -1 1.60

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Panionios-Galatasaray 2 /2.45 ✅ 0-3
Sparta P-Spartak M X /3.10 ✅ 0-0

Panionios jest średnim zespołem ligi greckiej która nie stoi na wysokim poziomie coś tam suną w góre tabeli ale wyzej niz czwarta lokata to nie ich predyspozycje.Galatasaray jak w każdym roku walczy o najwyższą stawke obecnie są liderem w tabeli,jezeli nie zabrakinie im waleczności pokonają zespół z Grecji ponieważ przewyzszają ich chyba pod każdym względem

Spartak jak i Sparta wydają mi się wyrównanymi zespołami które będą raczej dązyły aby nie stracic gola w meczu sądze że spotkanie zakończy się bezbramkowym remisem który dla gości jak i gospodarzy będzie wynikiem zadowalającym.
Szkoda tylko że niezdecydowałem się zagrać tego wyniku, ale remisik weszedł.:cool:

nowak 0

nowak

Użytkownik
Bolton - Aris

Tutaj proponuje nie ryzykowac.... ja w tym meczu zaryzkowałbym X2. A dlaczego ?? Juz pisze.

Na stronie Boltonu wyczytałem ze Manager Boltonu Gary Megson, zdając sobie sprawę z czekającego w niedzielę jego ekipę ciężkiego meczu ligowego z FC Liverpool, zapewne pośle do boju drużynę, złożoną z zawodników, stanowiących zaplecze dla kadry pierwszego zespołu.

Tak więc szanse na występ będą mieć Ali Al Habsi, Mikel Alonso, Andranik Teimourian, Jlloyd Samuel, Lubomir Michalik, Daniel Braaten czy Gary Speed.
W roli prowadzącego grę zobaczymy też rekonwalescenta, Christiana Wilhelmssona.

Jak dla mnie X2 prawdopodobny

PzDr

wynik 1:1
kurs 2,20 wszedł.

easy 3,1K

easy

Forum VIP

Spotkanie
:
Hamburger SV vs. Stade Rennes
Typ : Hamburger SV✅
Kurs: 1.65
Buk: BET365
Spotkanie : Atletico Madrid - FC Aberdeen
Typ : Atletico Madrid -1 ✅
Kurs : 1.60
Nareszcie niezle wyniki w UEFA ,Hanburger rozkrecil sie po polowie a Atletico nie zacgwycalo lecz strzelilo te dwie bramki z karnego .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom