krzysztof1985
Użytkownik
Marian555 dzięki za cynk Dnipro rzeczywiście wymiata :wowsdf:
Jaki cynk?Marian555 dzięki za cynk
Krzysztof1985 też często unikam grania masówek, ale uważam, że czasem trzeba Gdybym był super pewny zwyciestwa Atletico to grałbym z handi, a że nie jestem i uważam, że tak jak napisałeś pewnie wymęczą 1-0, 2-0 to zagrałem zwykłą "1"TBM napisał/a:
Mój typ: Atletico Madryt - 1,20 w Expekt
unikam grania masówek już Manch#jster pokazał jakie to gwiazdki ma i jak nie może strzelić gola Readingowi, a kurs jest nieodpowiedni do ryzyka bo Atletico jeszcze się nie rozegrało bo sezon jeszcze się nie zaczął, choć pewnie wymęczą 1-0 2-0
No no kaprys dobrze że myslałeś podobnie do mnie , teraz nalezy sie cieszyć z małego sukcesy czyli remisu Bełchatowa i że nie przegraliśmy kasyJa bym aż tak pewien nie był , nie pod wzgledem że wierze w rodaków tylko dlatego , iż uważam że wiele dziś ludzi postawi na Dniepro i ile razy sie zdarzało że taki typ uciekał..setki . Wiec ja bym na to dziś uważał a kurs raczej mizery , lepej wybrać coś lepszego.
Pewnie dużo zależy od tego czy do drużyny wróci kreator gry Garguła, bo jeśli nie to coś mi się wydaje, ze trener Lenczyk ustawi drużynę na 0:0. A co do Dyskobolii to mimo tego, ze rywale zapowiadają zwycięstwo w rewanżu to uważam, że klub z Grodziska spokojnie powinien przejść do kolejnej rundy.jak myslicie, poradza sobie u siebie ? :>
Dziś mała podróż do Szwajcarii.Na spotkanie drugiej rundy kwalifikacyjnej pucharu UEFA.Spotkanie na pierwszy rzut oka ma faworyta i tak racjonalnie jest i postaram sie to udowodnic i udokumentować , po przez racjonalna analize poprzedzoną faktami i wynikami.Spotkanie pomiedzy Basel - Mattersburg o godzinie 20.15 na stadionie Sankt-Jakob-Park który może pomieścic około 33 tyś widzów..Musze powiedzieć że troche sie przestraszyłem o wynik tego spotkania jak zobaczyłem na którym miejscu są goscie , zajmuja oni fotel lidera , jednak Austra jest to liga raczej przecietna moim zdaniem ich bilans n wyjezdzie w lidze to jedna wygrana i dwa remisy.Ogolnie patrzac jak spisują sie na wyjazdach , to musze powiedzieć że ten bilans jest fatalny na 10 spotkań wygrali tylko jedno ostatnio z Ried , 5 przegrali i 4 zremisowali , czyli w tych wszystkich spotkaniach zdobyli 7 punktów to naprawde , "żenada".Moge tu przytoczyć jeden fakt , w pierwszej rundzie na wyjezdzie przegrali z Aktobe Lento 1-0 i u siebie dopiero odrobili strate , zespół ten jest owiele gorszy od dzisiejszgo rywala.Mattersburg graa głównie dobrze u siebie , a na wyjazdach raczej jak juz wspomniałem zle ,w iec jesli by mieli w tym meczu na coś liczyć to na spotkanie u siebie gdzie ewentualnie mogli by odrobic strate z dzisiejszego spotkania , bo w to nie wątpie że dzis Basel wygra i tym akcentem przejdziemy do gospodarzy.Szwajcarzy u siebie graja rewelacyjnie na 10 spotkań wygrali 8 i dwa razy zremisowali , wiec widac że bardzo bardzo pozytywnie.U siebie z tego sezonu mają bilans dwie wygrane w tym jedna z liderem który ma taka samą ilosc oczek oraz remis z Aarau.Basel zagra dopiero pierwszy mecz w pucharach , oni mają zdecydowanie wieksze aspiracje nż druga runda uefa , w tym sezonie napewno w lidze beda liczyli n LM. Uważam że dziś bedą musieli wywalczyć chociaż nie wielką przewage ponieważ Mattersburg u siebie gra bardzo solidnie.
Typ : 1
źródło - Gamebookers
Tu nie chodzi o to, czy analiza jest błędna... to jest piłka nożna, sport. To, że ktoś napisze analizę na całą stronę nie oznacza, że tak też się stanie. Nawet super dogłębna analiza nie gwarantuje 100 procentowej pewności, że ten typ się sprawdzi. Wydaje mi się, że nikt nie spodziewał się takiego wyniku... 2-4 w pierwszej połowie a w drugiej 0-0. Taki jest po prostu sport.Spotkanie: GKS Bełchatów - Dnipro Dniepropietrowsk
Typ: under 2,5 :minus:
Kurs: 1,70
Dolicha, druga strzegółowa analiza /wczoraj Celtic/ i znowu się nie sprawdza. ???? Po pierwszych dwóch wydawało się że jest OK weszły, a teraz?
Pytanie do doświadczonych graczy; czy popełniłem jakieś błędy w analizowaniu tych meczy.
Sorry że w tym temacie. ????