>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Puchar UEFA - 1.runda kwalifikacyjna - rewanże

Status
Zamknięty.
vipever 0

vipever

Użytkownik

3127 AIK(Szwe.)-GLENTORAN(Irl.Płn) 1 1.06
AIK pokonalo w pierwszym meczu wysoko bo aż 5:0 zespol irlandzki wiec dzis wynik moze byc podobny a zwyciestwo AIK jest pewne na 100%

3122 LITEX L.(Buł.)-SLIEMA(Mal.) 1 1.05
zespol Litexu w pierwszym meczu wygral 3:0 i dzis jest zdecydowanym faworytem tego pojedynku i powinien to wygrac

3185 EKRANAS-B 36 TORSHAVN LB 2,5 2 1.40
pierwszy mecz wygral zdecydowanie Ekranas 3:1 na wyjezdzie i uwazam ze dzis bedzie pogrom ekipy z Wysp Owczych wiec over2.5 jak najbardziej jest najlepszym typem na to spotkanie

3195 MACCABI TEL AVIV-S.COLOMA LB 2,5 2 1.27
tu nie ma co mowic.. pierwszy mecz 5:0 na wyjezdzie dla Maccabi wiec dzis over2.5 zdecydowanie wchodzi

3198 BRANN-CARMARTHEN LB 2,5 2 1.30
tutaj takze nie ma sie co rozpisywac.. w pierwszym meczu na wyjezdzie Brann wygral 8:0 a dzis grajac u siebie niech Carmarthen modli sie aby nie bylo wyniku dwucyfrowego

3204 YOUNG BOYS-BANANTS LB 2,5 2 1.37
pierwszy mecz zakonczyl sie remisem 1:1 a dzis Young Boys graja u siebie i wykorzystaja to aby nastrzelac wystarczajaco duzo goli druzynie Banatsu i awansowac do nastepnej rundy wiec over2.5 jest najlepszym rozwiazaniem biorac pod uwage inne kursy na ten mecz

3216 DROGHEDA-LIBERTAS LB 2,5 2 1.40
w pierwszym meczu padl remis 1:1 i dzis zdecydowanym faworytem jest zespol Droghedy i napewno wygra a wynik bedzie powyzej 2 bramek wiec over2.5 wchodzi

3224 AMERI TBILISI-BEŁCHATÓW (A) 2 1.03
zespol z Belchatowa wygral pierwszy mecz 2:0 i dzis zdecydowanie awansuje do nastepnej rundy Pucharu UEFA

3248 EB STREYMUR-MYPA (A) 2 1.05
w pierwszym meczu Mypa wygrala 1:0 i dzis takze pokona zespol Streymuru i dzis bedzie swietowac awans do nastepnej rundy Pucharu UEFA

2899 SAO PAULO-JUVENTUDE LB 2,5 2 1.60
i na koniec Brazylijska Serie A i najbardziej ryzykowny mecz z wszystkich na tym kuponie.. statystyki zapowiadają tutaj under2.5 lecz jednak zaryzykuje i dam over2.5 gdyz rozum mi mowi ze obydwa zespoly strzela tutaj gola ale wygra Sao Paulo wiec minimum 2:1 powinno byc

ja osobiscie gram to na jednym kuponie:
Opłata/Stawka: 40.00 zł
Kurs: 8.54
Maks. wygrana: 307.40 zł

sibrejk 3

sibrejk

Użytkownik
Obrazek

tu nie ma co mowic.. pierwszy mecz 5:0 na wyjezdzie dla Maccabi wiec dzis over2.5 zdecydowanie wchodzi
[/i][/b]
Takie spostrzeżenie co do informacji wyżej. W pierwszym meczu Maccabi przegrało 0:1, kurs na Santa Colomę był ok 25! Było to pierwsze zwycięstwo Andorskiej drużyny w europejskich pucharach.

Ja od siebie dałbym Ameri Tbilisi-Belchatow under 2.5, kurs 1.8. Wczoraj słuchałem wypowiedzi Lenczyka i wyszło na to, że raczej atakować nie będą, a skoro u siebie GKS tylu goli nie strzelił, to na wyjeździe tym bardziej, a Ameri według mnie nie strzeli nic ???? Wynik 0:0 lub 0:1.

-adamo- 0

-adamo-

Użytkownik
Spotkanie : FC Ameri Tbilisi - GKS Belchatow
Typ: 2
Kurs: 2.00

Analiza: Według mnie jest to najciekawsze spotkanie ze wszystkich, które mają się dzisiaj odbyć. Jak wiemy w kwalifikacjach do Pucharu UEFA często zdarzają się różne niespodzianki. Jednak ja nie sądze aby cokolwiek mogło się tutaj stać. Czysta 2 to czysty pieniądz. Drużyna z Bełchatowa zagra coprawda bez Łukasza Garguły, lecz jak pokazał ostatni mecz ligowy pokazał nam na co ich stać. W życiowej formie są obrońcy. Grają bardzo pewnie i skutecznie!!! Napastnik z /hondurasu też nie jest zwykłym przeciętniakiem!!! W lidze pokazał co potrafi strzelając Koronie bramkę. Za GKS-em przemawie też fakt, że jest to ich debiut w Europejskich Pucharach. Leńczyk chce się pokazać w Europie i zarazem udowodnić wszystkim niedowiarkom w Polsce, że wicemistrzostwo się im należało. W pierwszym meczu Bełchatowainie zagrali pewnie, tylko pech nie pozwolił im strzelić większej ilości bramek.
Jeśli chodzi o zespół z Gruzji to są to półamatorzy. Nie mają większych sukcesów na arenie międzynarodowej, więc w dniu dzisiejszym są jak najbradziej do ogrania!!!!

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Obrazek

3127 AIK(Szwe.)-GLENTORAN(Irl.Płn) 1 1.06
AIK pokonalo w pierwszym meczu wysoko bo aż 5:0 zespol irlandzki wiec dzis wynik moze byc podobny a zwyciestwo AIK jest pewne na 100%

3122 LITEX L.(Buł.)-SLIEMA(Mal.) 1 1.05
zespol Litexu w pierwszym meczu wygral 3:0 i dzis jest zdecydowanym faworytem tego pojedynku i powinien to wygrac

3185 EKRANAS-B 36 TORSHAVN LB 2,5 2 1.40
pierwszy mecz wygral zdecydowanie Ekranas 3:1 na wyjezdzie i uwazam ze dzis bedzie pogrom ekipy z Wysp Owczych wiec over2.5 jak najbardziej jest najlepszym typem na to spotkanie

3198 BRANN-CARMARTHEN LB 2,5 2 1.30
tutaj takze nie ma sie co rozpisywac.. w pierwszym meczu na wyjezdzie Brann wygral 8:0 a dzis grajac u siebie niech Carmarthen modli sie aby nie bylo wyniku dwucyfrowego

3204 YOUNG BOYS-BANANTS LB 2,5 2 1.37
pierwszy mecz zakonczyl sie remisem 1:1 a dzis Young Boys graja u siebie i wykorzystaja to aby nastrzelac wystarczajaco duzo goli druzynie Banatsu i awansowac do nastepnej rundy wiec over2.5 jest najlepszym rozwiazaniem biorac pod uwage inne kursy na ten mecz

3216 DROGHEDA-LIBERTAS LB 2,5 2 1.40
w pierwszym meczu padl remis 1:1 i dzis zdecydowanym faworytem jest zespol Droghedy i napewno wygra a wynik bedzie powyzej 2 bramek wiec over2.5 wchodzi

3224 AMERI TBILISI-BEŁCHATÓW (A) 2 1.03
zespol z Belchatowa wygral pierwszy mecz 2:0 i dzis zdecydowanie awansuje do nastepnej rundy Pucharu UEFA

3248 EB STREYMUR-MYPA (A) 2 1.05
w pierwszym meczu Mypa wygrala 1:0 i dzis takze pokona zespol Streymuru i dzis bedzie swietowac awans do nastepnej rundy Pucharu UEFA

2899 SAO PAULO-JUVENTUDE LB 2,5 2 1.60
i na koniec Brazylijska Serie A i najbardziej ryzykowny mecz z wszystkich na tym kuponie.. statystyki zapowiadają tutaj under2.5 lecz jednak zaryzykuje i dam over2.5 gdyz rozum mi mowi ze obydwa zespoly strzela tutaj gola ale wygra Sao Paulo wiec minimum 2:1 powinno byc

ja osobiscie gram to na jednym kuponie:
Opłata/Stawka: 40.00 zł
Kurs: 8.54
Maks. wygrana: 307.40 zł
Po pierwsze nie prezentujesz tutaj swoich kuponow tylko spotkania . ALe tymi komentarazmi to mnie &quot;rozwaliles&quot; wygrali 8:0 to po co maja tutaj sie meczycy i wygrac dwucyfrowa liczba ? Przeciez jjuz maja awans w kieszeni wiec bedzie 1:0 2:0 nie wiecej albo takim mypa dzis swietuje skad wiesz a jak STREYMUR wygra 2:0 to co ?Albo cos takiego napewno wchodzi nic nie jest pewne na 100 % ;-) ;-) Co do meczow z tego wiem sibrejk to w wypowiedziach Oresta Lenczyka slyszalem ze Belchatow bedie chcialo jako pierwszze strzelic brmka wiec nie wiem czy bedzie 1:0 moze gospodarze sie obudza i strzelo gola wyruwnujacage bedzie 1:1 ? nie wiem ? Al esadze ze raczej w tym mecz under powinnien wejsc .

K 1,2K

kukla

Forum VIP
[center:7fb51d529b] Groclin Grodzisk - MKT Araz Imishli
typ: poniżej 2.5 goli
kurs: 2.4
Bwin

[/center:7fb51d529b]

Dzisiaj o 20.45 odbędzie się rewanżowe spotkanie I rundy kwalifikacyjnej Pucharu UEFA pomiędzy Groclin Dyskobolią a MKT Araz Imiszli. Pierwsze spotkanie w Baku zakończyło się remisem 0-0.

Zdecydowanym faworytem bukmacherów jest w tym meczu Groclin. Z jednej strony nie jest to zaskoczenie (końcu rywal to tylko finalista Pucharu Azerbejdżanu), z drugiej zaś postawa gospodarzy w ostatnim meczu ligowym nie napawa optymizmem.
Przegrana 1-4 (0-3) w Grodzisku z beniaminkiem z Chorzowa na inaugurację ligi nie wróży nic dobrego.

Pierwszy mecz tych drużyn, powinien się skończyć zwycięstwem Polaków. Nie potrafili oni jednak udokumentować swojej przewagi. Szczególnie zawodziło wykańczanie akcji.
Tym razem może być podobnie gdyż pod znakiem zapytania stoi występ Adriana Sikory - a jak wiadomo jest to jedyny piłkarz z Grodziska, który w pojedynkę potrafi odmienić oblicze meczu.
Sporym zmartwieniem dla trenera Zielińskiego będzie również obsada pomocy.
W meczu ligowym tragicznie zagrał M. Sokołowski (został zmieniony w 28 minucie przez Batatę) a bardzo słabo Piechniak.
Niestety, ani wspomniany Sergio Batata, ani Peter Babinic , który z powodzeniem mógłby zastąpić Piechniaka nie mają możliwości gry w pucharach.
Sporym plusem jest jednak powrót do składu podpory defensywy - Radka Mynara. Czeski zawodnik najprawdopodobniej podniesie znacząco poziom gry tej formacji więc nie powinniśmy się spodziewać utraty bramki.

Jak stwierdził trener piłkarzy z Azerbejżanu, ani skład, ani taktyka nie ulegną zmianie. MKT zagra więc na 0-0 czekając na dogrywkę i karne lub będzie szukało co jakiś czas okazji w kontratakach, które miejmy nadzieję, nie zakończą się powodzeniem.

Reasumując - spodziewam się minimalnego zwycięstwa polskiej drużyny. Myślę, że będziemy grać uważnie w obronie bez &quot;ultraofensywy&quot; co zaowocuje wynikiem w granicach 1-0 lub 2-0

M 0

mikecfc

Użytkownik
Spotkanie: FC Ameri Tbilisi - GKS Belchatow
Analiza: Przyszedł czas na rewanżowe spotkania 1.rundy kwalifikacji tegorocznej edycji pucharu UEFA. Spośród wszystkich na pierwszy rzut rzuciło mi się spotkanie polskiej drużyny GKSu Bełchatów. W pierwszym meczu wygraliśmy po dwóch bramkach Darka Pietrasiaka 2:0 i jesteśmy głównymi faworytami do awansu do kolejnej rudny. Zdecydowałem się postawić poniżej 2.5 goli w tym meczu z uwagi na nieobecność kilku podstawowych piłkarzy Bełchatowa. Nie zagrają: Łukasz Garguła, Bartłomiej Chwalibogowski, Grzegorz Fonfara, Piotr Klepczark, Marcin Kowalczyk oraz wątpliwy jest występ Dawida Nowaka. Dodatkowym negatywem są warunki atmosferyczne a konkretnie temperatura, która wynosi powyżej 35 stopni celcjusza. A miejscowi wiatru nie znają, sami piłkarze przyznają że upał jest nie do zniesienia. Piłkarze Oresta Leńczyka twierdzą, że najważniejsze jest utrzymanie czystego konta. Przy okazji można coś strzelić i być pewnym awansu. GKS zagra ustawieniem GKS zagra systemem 4-2-3-1, tak więc nie jest to zbyt ofensywne nastawienie. Wysuniętym napastnikiem będzie prawodpobobnie Costly. Podumowując oczekuje dziś w pełni defensywnego u/nastawienia Polaków. O awans walczyć już 100% nie trzeba, a przecież awans to główny cel. Lista zawodników GKS którzy polecieli do Tbilisi: Piotr Lech, Łukasz Sapela, Edward Cecot, Maciej Stolarczyk, Rafał Grodzicki, Paweł Magdoń, Jacek Popek, Tomasz Wróbel, Artur Marciniak, Paweł Strąk, Jakub Tosik, Tomasz Jarzębowski, Mariusz Zawodziński, Mariusz Ujek, Patryk Rachwał, Dawid Nowak, Carlo Costly.

Typ: poniżej 2.5 goli ✅
Kurs: 1.80
Bukmacher: Bwin

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Sądzę, że Bełchatów under też powinien wejść... choć szkoda , że nie ma tak fajnego kursu jak Groclin :p

waldu2 44

waldu2

Użytkownik
przeciez Groclin dzis zremisuje 1-1 i odpadnie

mecz bedzie wygladal tak ze to MTK Araz Imishli bedzie sie bronic zrobia kontre strzela gola a groclin tylko odpowie bramka kontaktowa bo na wiecej nie starczy im czasu i pomyslu

w najlepszym wypadku bedzie 0:0 i wtedy maja szanse zeby w karnych przejsc dalej

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom