a ja mam nieco inne zdanie niż Ty, ale co będzie to zobaczymy a do rzeczy:
według mnie te kursy to nieporozumienie.. oglądałem oba wczorajsze mecze i o ile Zaksa zagrała dobry mecz na swoim poziomie to Jastrzębie zrobiło na mnie duże wrażenie przede wszystkim forma Konarskiego i Fromma, bo Lyneel zawsze na jakimś poziomie gra. Odnośnie Zaksy to mogę napisać tylko to, że grają tak jak grać powinni, wczoraj zrobili to co mieli zrobić w 3 secie zagrywka siedziała Warcie i nie wiedzieli co się zbytnio dzieje, liczę, że From i Konarski ich dzisiaj trochę pomęczą. Co do składów to nawet tu nie widzę różnicy takiej, żeby wystawiać tak odmienne kursy, wedł€g mnie o ile wczoraj nie odczuli braku lidera to dzisiaj odczują to bardzo mocno. Nie uważam Konarskiego za gorszego grajka niż Kaczmarek a nawet powiedziałbym odwrotnie, że cenię go wyżej. Śliwka i Szymura a Lyneel i Fromm? no tutaj też każdy ma swoje zdanie ale nie widzę przewagi na korzyść polaków.. nie wiem kursy wynikają z tego, że Zaksa ma lepszego Libero ? bo jeżeli chodzi o przyjęcie to Kampa bardzo nie odstaje od francuza .. Ja szedłbym w to nawet gdyby kurs na Jastrzębie wynosił 2 a przy kursie 3 tym bardziej w to wchodzę, Jastrzębie pod wodzą nowego trenera gra lepiej a mają kim grać, trafili z formą i myślę, że dzisiaj Zaksa przegra. Pozdrawiam cieplutko !
Zaksa-Jastrzębski węgiel
Jastrzębski węgiel 2.95 FORTUNA