Podobno trwają rozmowy na temat oprawy.16:30 Lech Poznań - Raków Częstochowa
z powodu oprawy kibiców mecz zostanie przerwany na conajmniej 5 minut - TAK @ 3.00
Fortuna
Jak dobrze wiemy kilka dni temu leśne dziadki z PZPN jak i urzędasy z Warszawy wydali oświadczenie, że kibice nie mogą wnosić na mecz oprawy/flag większy niż 2m x 1.5m. Dla mnie jest to wielki absurd i zabijanie atmosfery polskiej piłki. Odkąd pamietam to w finale zawsze były prezentowane oprawy, które nadawały kolorytu temu wielkiem wydarzeniu, a tu nagle bach.
Moim zdaniem ten mecz powinien zostać zbojkotowany przez kibiców obu ekip i udowodnienie wszystkim, że bez kibiców niema futbolu. Na necie mimo to idzie wyczytać, że po stronie kibiców Lecha nikt nie wchodzi na stadion dopóki nie wejdzie oprawa, także zapowiada się ciekawie.
Ja proponuje, że mecz zostanie przerwany na conajmniej 5 minut. Od kilku lat kibice finalistów odpalają race, świece dymne itd. Zapewne tym razem ochrona zrobi wszystko żeby do tego nie doszło, ale niema rzeczy niemożliwych. Race były i będą na stadionach, liczę, że w tym roku będzie ich na tyle dużo, że spotkanie zostanie przerwane na conajmniej 5 minut, a kibice obu ekip pokażą świetną atmosferę na trybunach.
Obecnie jestem na Narodowym i są firanki za bramkami. Chyba że na środku ktoś rzuci albo inaczej przemyci. Nie znam się na tym. Ale jestem za tym żeby typ wszedłJest jeszcze możliwość celowego przerwania meczu poprzez wrzucenie piro na murawę
Piłka nożna - specjalne -> Lech P. - Raków Cz. -> i tam szukasz, kurs już spadł na 2.50Gdzie ten zaklad w fortunie bo nie widzę?
DziękiObecnie jestem na Narodowym i są firanki za bramkami. Chyba że na środku ktoś rzuci albo inaczej przemyci. Nie znam się na tym. Ale jestem za tym żeby typ wszedł
Piłka nożna - specjalne -> Lech P. - Raków Cz. -> i tam szukasz, kurs już spadł na 2.50
PowodzeniaJest jeszcze możliwość celowego przerwania meczu poprzez wrzucenie piro na murawę
Albo nie trzeba rzuca na murawę można mocno zadymic stadion i tez przerwaJest jeszcze możliwość celowego przerwania meczu poprzez wrzucenie piro na murawę
Typ był ciekawy, ale kibice Lecha w ogóle nie wejdą na trybuny, tak właśnie jest jak ma się kosę z PZPN, choć trn nowy przepis jest do bani, kibice to też część piłki nożnejPodobno trwają rozmowy na temat oprawy.
Chyba raczej nie będzie przerwanego meczu - ostatnio Lechia na finale PP miała sporo piro i nie przerwali meczu.