Kursy na Lecha powoli idą w górę (1,3->1,55), ale moim zdaniem wciąż nie do gry. Lech nie jest obecnie ekipą na tyle mocną, by ryzykować środki po takim kursie. Była Miedź Legnica, Olimpia Grudziądz, Błękitni, Stal Stalowa Wola.. Do tego brak kluczowych graczy (Linetty, Pawłowski). Nielsen z tego co wiem od wczoraj już trenuję z zespołem, ale nie wiem czy jest już całkowicie gotowy do gry i jaka jest jego dyspozycja.
Poczekajcie na składy, obejrzyjcie choć kilka minut meczu..
W dodatku w sobotę mecz z Legią i mimo zapewnień o koncentracji, to też pewnie będzie siedzieć w głowach mimo, że tak naprawdę w obecnej sytuacji Lecha dzisiejszy mecz jest ważniejszy od tego ligowego.
Spodziewam się że dziś szanse gry dostanie Volkov, który póki co na razie dużo nie pograł. Kamiński z Legią pauzuję za kartki, więc dzisiaj pewnie też pewniak do gry. Jeśli Kolejorz wyjdzie z Dudką, Ceesayem w składzie nie pcham się w to.
O rywalu też tak naprawdę nic nie wiem. Pierwsze 2 mecze po zimie w lidze zaprezentowali się solidnie, na pewno zagrają podwójnie zmobilizowani. 1000 kibiców gości.
NO BET, ew. X/1.