R
4,1K
robson1416
Forum VIP
Pary 1/8 PP.
bynajmniej =/= przynajmniejDyscyplina: Piłka Nożna, Puchar Polski
Godzina: 20:45
Spotkanie: Cracovia - Zagłębie
Typ: Awans: Zagłębie
Kurs: 1,82
Bukmacher: LVBet
Analiza: Na dzisiaj wybrałem mecz 1/8 Pucharu Polski pomiędzy Cracovią a Zagłębiem. Obie ekipy notują ostatnio serie meczy bez wygranej, Zagłębie czeka na zwycięstwo od 3 meczy, a Cracovia od 8. Pierwsza myśl na ten mecz to czysta "dwójka", ale po ilości dogrywek w tej rundzie PP postanowiłem zagrać bezpieczniej, czyli na awans Zagłębia do 1/4 finału, gdzie po wczorajszej wygranej także w dogrywce z Wisłą Kraków, czeka już Korona, więc przeciwnik, z którym można powalczyć o półfinał. Drugim czynnikiem jaki zdecydował, żeby zagrać asekuracyjnie to bezpośrednie pojedynki, na ostatnie 5 meczy 3 razy padł remis. Cracovia mimo zapewnień, że poważnie traktują Puchar i że wystąpią w najmocniejszym składzie to jakoś to do mnie nie trafia, uważam, że w głowach siedzi im kiepska pozycja w lidze i to na dzień dzisiejszy jest dla nich priorytetem, jedyny aspekt jaki jest dla mnie na rzecz Cracovii to to, że może zagrają o posadę Probierza, chociaż właściciel Pasów podobno twierdzi, że jego pozycja jest nie zagrożona, ale nie takie zapewnienia i obietnice były łamane w piłce. Tak jak napisałem wcześniej Zagłębie czeka na wygraną od 3 meczy, mimo nie najgorszej gry coś się zacieło i liczę, że właśnie dziś nastąpi odblokowanie i Zagłębie wróci na ścieżkę zwycięstw, bo jest piłkarsko lepszym zespołem od Cracovii, bynajmniej na tą chwilę. Powodzenia.
Uwielbiam takie okazję. Jeszcze mnie zainspirował 10 min przed rozpoczęciem kolega co pisał o over 4.5 w meczu. Zagrałem jeszcze inaczej bo over 2.5 gola gości po kursie ok. 1.99. Pięknie L dała zarobić.Legia wygra obie połowy - piękny kurs.@ 2.33
Z takiej okazji trzeba korzystać. W poprzedniej rundzie Legia zrobiła robotę z Wisłą Puławy, teraz będzie podobnie. O składach nie będę pisał bo każdy wie, że tu ambicja gospodarzy nie wystarczy. Liczą się umiejętności.
Po co te komentarze po wygranym typie? Weszło i fajne. Sam grałem co najmniej dwubramkowe zwycięstwo Legii. Podziękować możesz sędziemu, że dał karny z kapelusza.Uwielbiam takie okazję. Jeszcze mnie zainspirował 10 min przed rozpoczęciem kolega co pisał o over 4.5 w meczu. Zagrałem jeszcze inaczej bo over 2.5 gola gości po kursie ok. 1.99. Pięknie L dała zarobić.
jakby nie karny to i tak by wygrali pierwszą połowę. Polecam iść tam gdzie Twoje miejsce (wiesz o czym mówię) - tam gdzie gadają o wszystkim, ale nie o bukmacherce ....Po co te komentarze po wygranym typie? Weszło i fajne. Sam grałem co najmniej dwubramkowe zwycięstwo Legii. Podziękować możesz sędziemu, że dał karny z kapelusza.