Pogoń Siedlce - Chrobry Głogów
Typ: Pogoń Siedlce
Kurs: 3,00
fortuna
Dzisiaj o 18:30 przy Jana Pawła w Siedlcach dojdzie do potyczki w 1/16 Pucharu Polski pomiędzy tamtejszą Pogonią a pierwszoligowym Chrobry Głogów. Obydwa zespoły mają kryzys. Gospodarze przegrali dwa ostatnie spotkania ligowe, wyjazdowe z Radomiakiem Radom i w ubiegłą sobotę na swoim obiekcie ze Skrą Częstochowa. Mimo wielu okazji bramkowych i niewykorzystanym karnym przez Paluchowskiego. Natomiast Głogowianom nie udało się wygrać od trzech spotkań (Stal Mielec i Bytovia po 0-0 i porażka z Wartą Poznań). Po zmianie trenera w Siedlcach, Pawła Sikorę zastąpił Marcin Prasoł, gra zespołu uległa radykalnej zmianie. W czterech meczach pod jego wodzą Pogoń strzeliła osiem bramek. Z kolei Chrobry w ostatnich czterech zaledwie dwie. Liczę na to że niemoc strzelecka w meczu ze Skrą zostanie przełamana i piłkarze gospodarzy pokusza się o kolejna niespodziankę w Pucharze Polski w poprzedniej rundzie wyeliminowali Stal Mielec. Dodatkowym atutem "Biało-Niebieskich" może być czołowy strzelec II ligi Adrian Paluchowski który ma na swoim koncie dziewięć trafień. Mam nadzieje że niewykorzystany karny w sobotni wieczór tylko go zmotywuje i w dniu dzisiejszym udowodni to strzelając co najmniej jednego gola.
chyba Ty. maks 3dzisiaj kartki w meczu Legii z piastem
są to najmocniejsze składy ? czy wychodzą jakimiś rezerwami ?są jakieś informacje o składzie Piasta? ja znalazłem takie składy
Piast: Plach - Konczkowski, Czerwiński, Sedlar, Kirkeskov - Mak, Jodłowiec, Hateley, Jagiełło - Parzyszek, Papadopulos.
Legia: Majecki - Stolarski, Pazdan, Jędrzekczyk, Hołownia - Vesović, Martins, Szymański, Antolić, Kucharczyk - Kante
Na papierze lepiej wygląda Legia, ostatnie spotkania w przypadku obydwu drużyn dosyć remisowe, h2h raczej na korzyść Legii. 2.7 Legia oraz przejdzie dalej Legia 1.90 wygląda bardzo w porządku.
Jak myślisz warto pograć w takim razie rożne over 9.5 czy lepiej kartki hmm ?Skład Legii:
1057338313953165312
Skład Piasta:
1057338748785045505
Arka rezerwami grala , Gornik jak dziś wystawi skład z 2-3 zmianami max to spokojnie to wygra :>Nie grał bym handi.na Zabrze już wolał bym wejść wejść Opole.Tak samo jak arka wczoraj miała.wygrac handi Tak samo pewnie Górnik będzie się męczył