>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Puchar krajowy Puchar Niemiec w sezonie 2024/2025

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2024-07-17 o 12.56.48.png
Zrzut ekranu 2024-07-17 o 12.56.54.png

Nie masz konta w Betters, nic straconego - załóż je wchodząc na betters.pl lub klikając w baner i odbierz swój pakiet startowy z naszym kodem FORUMBUK
1000_200_cta_sprawdz_klauzula_logo.png

sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna/ DFB Pokal
Godzina: 18:00
Spotkanie: Kickers Offenbach vs Karlsruher SC
Typ: Budu Zivzivadze strzeli gola + obie drużyny strzelą gola
Kurs: 3.10🟥
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:

Przenosimy się do miasta, które jest mi bardzo bliskie, ponieważ pierwsze lata swojego życia spędziłem właśnie w Offenbachu.
Miejscowy Kickers podejmie Karlsruher i jest to prawdziwe święto w Hesji. Naturalnie w tym landzie liczą się takie projekty jak Eintracht Frankfurt i Darmstadt, ale gospodarze pragną powrócić do czasów, w których występowali na zapleczu 1. Bundesligi. Jak na razie jest to Liga Regionalna i Offenbach postara się powalczyć o awans do 3. Ligi.

Największym rywalem w regionie Kickers jest SGE, ponieważ miasto to graniczy z Frankfurtem i wydaje się, że o 1. miejsce w lidze gospodarze będą bili się z inną drużyną znad Menu, a wiec FSV. Offenbach dysponuje sporym potencjałem, stadion Bieberer Berg należy do jednego z najnowszych w okolicy i tylko fanów brakuje, aby zapełnić obiekt. Outsider to obok rezerw Hoffenheim najlepsza ofensywa w stawce Ligi Regionalnej i zdobywa średnio ponad 2 bramki na mecz. Czy to przełoży się na pucharowe wyzwanie?

Bardzo przyjemnie ogląda się zmagania Karlsruher w 2. Bundeslidze. Jest to bramkostrzelny zespół, który ma ambicje, aby po wielu latach powrócić do elity. W przeszłości udawało się przecież zdobyć historyczne mistrzostwo Niemiec, a nawet dwukrotnie sięgnąć po DFB Pokal. Kawał historii zostało napisane przez KSC i są możliwości, aby znów móc rywalizować z najlepszymi ekipami w kraju.

Stadion BBBank Wildpark został zmodernizowany i ponad 30 tys. kibiców pojawia się co weekend na mecz przyjezdnych. Wysokie 4. miejsce pozwala marzyć o awansie, niestety porażka z Herthą BSC w weekend zepsuła plany objęcia prowadzenia w Zweite. Sporą stratą jest powrót po wypożyczeniu do Eintrachtu Frankfurt Igora Matanovića, bo Chorwat był odpowiedzialny za 14 trafień i 5 asyst w poprzedniej kampanii. Znów mocno wyróżnia się Gruzin Budu Zivzivadze i na swoim koncie ma już 7 goli w 2. Bundeslidze i 1 w DFB Pokal. Czy dzisiaj dopisze sobie kolejną bramkę w tych rozgrywkach?

Mocno kibicuje Kickers, bo chcę, aby zespół ten awansował na szczebel centralny. Jestem zdania, że na własnym obiekcie uda się powalczyć z KSC o awans, dlatego też zdecydowałem się na klasyczny wynik BTTS. Tak jak wspomniałem wyżej, Offenbach to jedna z najlepszych ofensyw Ligi Regionalnej, a ekipa z Zweite sporo bramek strzela, ale też i traci. Spodziewam się wyrównanego starcia i goli z obu stron. Dokładam do tego trafienie Gruzina, który jest jednym z najskuteczniejszych napastników w Zweite z 7 golami.

Ostatnia edycja:
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna/ DFB Pokal
Godzina: 20:45
Spotkanie: FSV Mainz vs Bayern Monachium
Typ: Nadiem Amiri strzeli gola
Kurs: 7.00
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:

Mainz może nie do końca przełamało się na własnym obiekcie, ale za remis po dobrym spotkaniu ze Źrebakami należy pochwalić. Bardzo wyróżniał się Nadiem Amiri, który swoimi strzałami bombardował bramkę Borussii. Niestety nie obeszło się bez kontuzji i jeden z najlepszych snajperów ligi Jonathan Burkardt musiał opuścić murawę już po 20 minutach z powodu urazu mięśniowego. Trochę poczekamy na powrót tego napastnika i trener Bo Henriksen z pewnością ma ból głowy, kogo wystawić na jego miejsce. Siła rażenia zdecydowanie się zmniejszy, ale fani liczą na swojego lidera z pomocy. Nadiem Amiri wie, jak zdobywać bramki przeciwko Bayernowi, bo tej sztuki dokonał przecież w poprzednim sezonie. Czy tym razem uda się w pucharze Niemiec?

Bayern w meczu przyjaźni z Bochum odbił sobie niepowodzenie z Barcelony, ale to i tak nie pociesza kibiców Bawarczyków. Jasne, triumf 5:0 robi wrażenie, ale to jest tylko zespół z dolnych rejonów tabeli 1. Bundesligi i przyjezdni potrzebują regularnych wygranych nie tylko na krajowym podwórku, ale też i na międzynarodowym. Kolejnym sprawdzianem jest DFB Pokal, gdzie ostatni triumf w tym pucharze pojawił się przy okazji sezonu 2019/2020. Od tamtego czasu oglądaliśmy blamaże z Saarbrucken, czy też z drugoligowym Holstein Kiel. Kolejna wpadka drużyny prowadzonej przez Vincenta Kompany’ego mogłoby pogrążyć belgijskiego szkoleniowca. Czy faworyt stanie na wysokości zadania?

Pomimo kontuzji jednego z czołowych strzelców niemieckiej ekstraklasy Jonathana Burkardta FSV ma kim straszyć i w przeszłości udawało się nawet pokonywać Bayern na własnym obiekcie. Jasne Mainz nie radzi sobie w roli gospodarza w tym sezonie, bo nie zanotowało jeszcze zwycięstwa, ale kiedy się nie przełamywać, jak z Bayernem. Zdecydowałem się na trafienie byłego gracza Bayeru Leverkusen. Bawarczycy zachowali czyste konto w meczu przyjaźni z Bochum, ale Manuel Neuer miał sporo pracy. Liczę, na skuteczność outsidera i na Nadiema Amiriego. Pomocnik ten popisał się 6 strzałami w meczu z Borussią, w tym 2 celnymi i pokazuje sporą chęć do gry ofensywnej. Wykonuje rzuty karne i potrafi zdobywać gole z rzutów wolnych, co widzieliśmy w poprzednim sezonie w Monachium oraz w tej kampanii w rywalizacji z Unionem Berlin. Mam nadzieję, że dzisiaj pokaże klasę.

Otrzymane punkty reputacji: +808
Do góry Bottom