prezezo
Użytkownik
Dziś decydujące mecze w grupie B. Sytuacja jest następująca: pierwsze miejsce ma na pewno Senegal, a o drugie walczą pozostałe trzy reprezentacje. Najłatwiejsze zadanie ma Tunezja której wystarcza remis z Zimbabwe. Jeżeli Tunezja ten mecz by przegrała to szanse na drugie miejsce mają Algieria (jeżeli pokona Senegal) oraz wspomniane Zimbabwe.
Jak już wcześniej pisałem, dla mnie Tunezja gra jedną z najlepszych piłek na tym PNA. Zagrali bardzo dobrze z Senegalem (pomimo porażki 0:2) i bardzo dobrze z Algierią (2:1). Dziś moim zdaniem spokojnie poradzą sobie z Zimbabwe.
Tunezja - Zimbabwe 1 @ 1,55 betano 4:2
Do dubelka, kurs idealny.
E: Jakby się skończyło 10:3 to też by nikt nie mógł mieć pretensji. Festiwal pudeł, szczególnie w drugiej połowie. Ale zwycięstwo bezapelacyjne.
Jak już wcześniej pisałem, dla mnie Tunezja gra jedną z najlepszych piłek na tym PNA. Zagrali bardzo dobrze z Senegalem (pomimo porażki 0:2) i bardzo dobrze z Algierią (2:1). Dziś moim zdaniem spokojnie poradzą sobie z Zimbabwe.
Tunezja - Zimbabwe 1 @ 1,55 betano 4:2
Do dubelka, kurs idealny.
E: Jakby się skończyło 10:3 to też by nikt nie mógł mieć pretensji. Festiwal pudeł, szczególnie w drugiej połowie. Ale zwycięstwo bezapelacyjne.