>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Puchar krajowy Puchar Króla w sezonie 2024/2025

stanley-63 1,4M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Puchar Króla
Godzina: 21:30
Spotkanie: Real Sociedad - Real Madryt
Typ: Liczba żółtych kartek drużyny / Real Madryt over 3.5
Kurs: 4.25
Bukmacher: Superbet

A dlaczego by nie ! Pierwszy mecz półfinału Copa del Rey na Reale Arena (San Sebastian) i każda z drużyn będzie chciała uzyskać dobry wynik przed rewanżem na Estadio Santiago Bernabéu (Madryt) , większym faworytem dziś jest Real Madryt ale po pierwsze to Puchar a po drugie takie mecze są inne niż ligowe , zdecydowałem się na karteczki i to piłkarzy z Madrytu bo nie raz już w tym sezonie zobaczyli parę karteczek , zaglądając do Copa del Rey i ostatni mecz Realu M w ćwierćfiinale na Estadio Municipal de Butarque (Leganes) to bardzo ciężka przeprawa , wygrywali już 2:0 jednak Leganes zdołało odrobić stratę jednak w doliczonym czasie gry Garcia zdobył trzeciego gola i to Real jest w półfinale jednak nie obyło się bez karteczek , Real popełnił 13 fauli i zobaczył 3 żółtka , w LaLiga ostatni mecz Realu na Estadio El Sadar (Pampeluna) i strata pkt przez Real bo zremisowali 1:1 w meczu Real popełnił zaledwie 7 fauli i bezpośrednia czerwona i 1 żółtko , no i mecze bezpośrednie z Sociedad i mecz 33 kolejki poprzedniego sezonu też tutaj w Sociedad , skromna wygrana 1:0 , w meczu królewscy popełnili zaledwie 11 fauli i zobaczyli 4 żółtka tak więc nie jest żle z tymi karteczkami dla Realu stąd moje ryzyko że zobaczą te 4 kartoniki podopieczni Ancelottiego .

verno 1,2M

verno

Znawca - Hokej
Dyscyplina: Puchar króla
Spotkanie: Barca vs Atletico
Typ: Yamal gol
Kurs:
3.50
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Link do swojego postu

Analiza:

Nie będę kłamał że zaspałem w typach dnia i nie wiele zostało w ofercie ale pomijając ten fakt to gol Yamala wygląda dość ciekawie. Ewidentnie ma jakiś problem żeby strzelać w lidze bo ostatni raz to zrobił jeszcze w październiku, od tamtego czasu udało się zdobyć 5 bramek ale wszystkie albo w pucharach albo LM. Dzisiaj znowu puchar i myślę że można poszukać jego trafienia bo kurs całkiem przyzwoity, ostatni mecz bardzo dziwny bo przez godzinę grał średnio a momentami słabo a potem się odpalił jakby grał z dziećmi, nie wiem o co chodzi że nie może się przełamać w lidze, może kwestia jakieś presji czy coś ale myślę że dziś będzie miał okazje do strzału a Barca będzie przy piłce bo tajemnicą nie jest że Atletico lubi poczekać na swoje okazje a jak Yamal złapie dzień to coś poczaruje.

Ostatnia edycja:
ibis 1,6M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Typ: Real Madryt @ 1.92
Typ: Real Madryt i obie strzelą gola @ 3.43
Betclic

Wczoraj oglądaliśmy majstersztyk w wykonaniu Barcelony i Atletico. Takie spotkania się długo pamięta i długo się o nich mówi. Czy dzisiaj Real Sociedad i Real Madryt dadzą nam to samo co wczoraj Barca i Atleti?. Mam nadzieje, że tak.
Real Sociedad musi być bardzo uważnym w tym meczu i co najważniejsze skuteczny jeśli chce naprawdę ugrać coś w tym półfinale. Nie mogą zostawić miejsca dla Rodrygo czy Viniego. Gospodarze są w bardzo dobrej dyspozycji, a goście do tego meczu przystępują mocno osłabieni, a więc stoi przed nimi duża okazja wygrania tego meczu i zrobienia sobie zaliczki przed rewanżem. Pytanie brzmi, czy jednak to wykorzystają?
Mimo to ide w kierunku gości, którzy mają kapitalna formę w ostatnich tygodniach. Do składu powraca Bellingham, który pauzował w lidze. W składzie sporo rotacji, bo Carlo nie będzie mógł skorzystać z Thibaut Courtois, Édera Militão, Jesúsa Vallejo, Daniego Carvajala, Fede Valverde i Kyliana Mbappé. Martwi brak Mbappe, ale uważam, że Rodrygo czy Vinicius potrafią wziąć xiezar gry na siebie i odmienić losy meczu. To spotkanie nie będzie należało do łatwych i Real będzie chciał tu nie przegrać wysoko. Uważam, że gospodarze spuchną przed tym meczem i Real wykorzysta swoje szanse. Oby te szanse dały im wygraną.

PRZEWIDYWANE SKŁADY

Real Sociedad
: Merino; Aramburu, Elustondo, Zubeldia, Aihen; Brais Méndez, Zubimendi, Olasagasti; Kubo, Barrene i Oyarzabal.
Pozostali: Marrero, Fraga, Javi López, H. Traoré, N. Aguerd, Martín, Betita, Turrientes, Sučić, Marín, Óskarsson, Becker i Sergio Gómez.

Real Madryt: Łunin; Lucas, Asencio, Rüdiger, Fran García; Tchouaméni, Ceballos, Bellingham; Vinícius, Rodrygo i Brahim.
Pozostali: Fran González, Sergio Mestre, Alaba, Mendy, Camavinga, Modrić, Güler, Chema, Endrick i Gonzalo.

Ostatnia edycja:
L 2,3M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Real Sociedad - Real Madryt, obie strzelą, @1.65

We wczorajszym meczu Barca - Atleti działo się bardzo wiele i chociaż trudno przypuszczać by dzisiaj była kopia, to absolutnym minimum śmiało powinien być BTTS. Real ma problemy w defensywie i o ile w LM jakoś sobie ostatnio radzi, tak w lidze czy PK miał problemy kolejno z Celtą czy Leganes. Myślę, że Baskowie jeśli marzą o awansie to też muszą pomyśleć o jakiejś zaliczce bramkowej przed rewanżem, a i gol Realu jest wielce prawdopodobną opcją, w końcu ofensywa to najmocniejszy punkt gości.

Ostatnia edycja:
B 86,8K

benzik94

Użytkownik
Typ: Real Madryt powyżej 4,5 celnych strzałów + Gol w obu połowach + Vinicius Junior strzeli gola (BetBuilder)
Kurs: 4.50
Bukmacher: Superbet

Pierwsze spotkanie półfinału pucharu króla które wyjaśni wiele. Sociedad musi szukać szansy dziś, na własnym stadionie bo na Bernabeu odrabiać straty może być piekielnie ciężko. Gospodarze sezon zaczęli niemrawo, ale Luty w ich wykonaniu całkiem ciekawy - 6 zwycięstw i 2 porażki. Real ostatnio w kratkę, ale jako kibic królewskich uważam, że i tak jest spory postęp w porównaniu do początku sezonu gdzie każdy mecz, nawet ze slabeuszem to były męki pańskie. Duża w tym zasługa Mbappe, który dzisiaj nie zagra z dość trywialnego powodu - bólu zębów po zabiegu. W 11tce na pewno zabraknie też Valverde i Courtois.

Kursy oczywiście z tego względu poszły w górę na gości. Dzisiaj Vinicius będzie najistotniejszym elementem w ofensywie i sądzę, że jeśli dzisiaj Real będzie robił robotę w ofensywie to właśnie za jego sprawą. W builderze zdecydowałem się postawić na jego bramkę dokładając co najmniej 4,5 celnych strzałów - Real w cięższych spotkaniach, gdzie nie zabija meczu dość szybko i nie włącza trybu eko ma w zwyczaju pokrywać taką linię. Pierwszy mecz z Sociedad w tym sezonie również w San Sebastian w lidze właśnie taki był. Pomimo wygranej Realu 0:2 gospodarze postawili twarde warunki, pamiętam że też bukmacherzy byli ostrożnie co do linii overowych czy to na strzały celne czy to na rzuty różne, ale obie drużyny zagrały dobry ofensywny futbol i Sociedad nawet dwu lub trzykrotnie obijało w tym meczu słupek lub poprzeczkę. Myślę, że dzisiaj też zobaczymy otwarty mecz bez wyraźnej przewagi z jednej ze stron i liczę, że główną rolę w ofensywie zagra Vinicius, w obu połowach zobaczymy minimum jednego gola a Real nie zwolni nogi z gazu nawet przy korzystnym wyniku i będzie szukać strzałów na bramkę rywala.

Dorzucam jeszcze

Real Madryt powyżej 2,5 goli + obie drużyny powyżej 2,5 rzutów różnych (BetBuilder)

Kurs: 5.25
Bukmacher: superbet

Nie pamiętam kiedy ostatnio byl aż taki kurs na co najmniej 3 bramki Realu. Ok, nie gra Mbappe ale przypomina mi się mecz z tego sezonu na rownie trudnym terenie czyli Vallecas również bez Mbappe i nawet Viniego od pierwszej minuty i goście potrafili wrzucić 3 gole. Rzuty różne dla podbicia. Oczywiście ciężka sprawa, Real tu ostatnio strzelił 3 bramki w 2017 roku, ale pewnie gdyby było inaczej nie byłoby tak wysokiego kursu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +53
Do góry Bottom