>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Puchar Króla - półfinały [1/2] | [mecz i rewanż]

Status
Zamknięty.
malin157 72,4K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Piłka nożna, Puchar Hiszpanii, 21:00
Barcelona (-3) - Almeria
Typ: 1
Kurs: 2.60
Ladbrokes
Pierwsze mecze półfinałowe Copa Del Rey. Na Camp Nou o godzinie 21:00 rozpocznie się spotkanie Barcelony z Almerią. Faworyt w tym spotkaniu jest tylko jeden, Barcelona gra już od długiego czasu fenomenalnie, w tym sezonie wygrali 18 z 20 ligowych spotkań. U siebie oprócz od 3 października wygrali 8 kolejnych spotkań, strzelając w nich 28 bramek a tracąc 4. Z łatwością wypracowują sobie sytuacje strzeleckie, rzadko kiedy mają jakieś problemy z tej klasy przeciwnikami co Almeria. W ostatnim czasie tylko Athletic Bilbao był w stanie w meczach o coś zagrozić Barcelonie. Oprócz tego dwumeczu pozostałe dwie rundy pucharowe były rozstrzygane w meczach u siebie, które wygrali z Ceutą 5:1 i Betisem 5:0. Może przeciwnicy nie najmocniejsi ale fakt iż dzisiejszy mecz jest w Pucharze umacnia mnie w mniemaniu że Barca będzie chciała strzelać bramki. Dojście do półfinału Pucharu Króla to dla Almerii ogromny sukces, ale nie przeceniałbym ich ostatnich rezultatów, nic wielkiego tak naprawdę nie pokazali. Są na 18 miejscu w ligowej tabeli i niczym szczególnym się nie wyróżniają. Brawo że udało im się zremisować z Realem, wygrać z Osasuną, ale też pamiętajmy o wyjazdowym laniu czy to Villarealem czy Mallorcą. W spotkaniu ligowym pomiędzy tymi ekipami Barcelona na wyjeździe rozgromiła Almerię 8:0. Dzisiaj gospodarze zagrają bez dwóch podstawowych piłkarzy, obrońców: Daniego Alvesa i Carlesa Puyola. Goście przyjeżdżają bez podstawowego obrońcy Jakobsena i pomocnika Juanito. W meczu ligowym martwiłbym się czy Barcelonie będzie się chciało zdobywać bramki, czy po rozstrzygnięciu spotkania na swoją korzyść nie odpuszczą, ale jest to mecz pucharowy i licze że gospodarze tak jak w poprzedniej rundzie będą chcieli rozstrzygnąć losy awansu w pierwszym meczu a to wiąże się z wysokim zwycięstwem, liczę na 5:1.

G 10

goldy

Użytkownik
Za niedługo pojawią się typy Barcelona -5.. Śmieszy mnie to, jak większość użytkowników &quot;na siłę&quot; szuka pieniędzy w meczach Barcelony.. Kursy są śmieszne, lecz gracze nadal to grają.. Nie mówię, że w meczach Barçy nie można znaleść valuebetów. Nie moje pieniądze, róbta co chceta. Tylko już nie raz widziałem tutaj obrazy/zdziwinie/rozczarowanie po stawianiu meczów Barçy. Albo, że nie wygrali 10:0, albo że nie strzelili bramki w 1 minucie, i tym podobne.. Czasami warto się zastanowić! Pozdrawiam.

grokreutz 7

grokreutz

Użytkownik
No i proszę pierwszy mecz i Barcelona 5:0 .
Teraz czas na rewanże . Zastanawia mnie tylko to jak potraktują mecz rewanżowy obie ekipy [ czyt. Barca i Almeria ] . Może warto spróbować w tym meczu 1X po 2.60 ? Było widać już w drugiej połowie pierwszego meczu że Barca już tak bardzo nie ciśnie bo ma awans w kieszeni . Pierwsza połowa wyjaśniła wszelkie wątpliwości . Ja się chyba zdecyduję na 1X z paru powodów .
- Mecz z Betisem w poprzedniej rundzie ... W pierwszym meczu wygrana 5:0 a w rewanżu porażka 3:1 .
- Po co Barcelona ma wystawiać najmocniejszą &#39;&#39;11&#39;&#39; jak w weekend czeka ich mecz z Atletico które po blamażu z Bilbao na pewno będzie chciało się zrehabilitować .

grokreutz 7

grokreutz

Użytkownik
Teraz może coś napiszę o meczu Realu .
Real zmierzy się na SB z Sevillą . W pierwszym meczu padł wynik 0:1 dla Królewskich . Teraz czas na rewanż . W tym meczu preferuję Under 2.5 gola . Nie oglądałem meczy Realu , lecz jednak niestety podczas dwóch ostatnich spotkań udało mi się czytać relację z meczu była to chyba kara a nie przyjemność . Ale wródźmy do typu . Dla tego typu też znalazłem parę argumentów .
- Real gra ostatnimi czasu bardzo słabo w ofie lecz lepiej w deffie .
- W ostatnich 5 meczach Królewskich padł wynik Under 2.5
- W ostatnich 2 meczach po między tymi zespołami padł wynik Under 2.5

Ogólnie powinien być to mecz gdzie gra będzie toczyć się w środku pola .

Reasumując : Na rewanże moje typy są następujące :
Real - Sevilla Under 2.5 / 2.50
Almeria - Barca 1X / 2.70
Real - Sevilla Over Ż.K * / 1.85
* Nie wiem jaką granice wystawią buki , ale polecam granie powyżej &#39;&#39;każdej&#39;&#39; granicy .

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP

W dniu jutrzejszym odbędą się rewanżowe spotkania w półfinałach Pucharu Króla. O 20 na boisko w Almerii wybiegnie miejscowy zespół, który zmierzy się z Barceloną. Po pierwszym meczu na Camp Nou wszystko jest już jasne, po efektownym zwycięstwie do kolejnej rundy awansuje Blaugrana. Opiekun gości zapewne da odpocząć kluczowym piłkarzom w tym spotkaniu, chcąc uważnie przyjrzeć się zmiennikom. Ciekawie może być za to w drugim meczu. Real co prawda wygrał pierwsze spotkanie 1:0, ale w tej parze nic nie jest jeszcze rozstrzygnięte. Faworytem do awansu są oczywiście gospodarze. Ostatnio jednak nie są w najlepszej formie i tutaj upatrywałbym szansy przyjezdnych.
Zapraszam do merytorycznej dyskusji. Posty jednozdaniowe, które nic nie wnoszą będą natychmiast usuwane. Postarajcie się, aby wymiana zdań odbywała się zgodnie z wszelkimi zasadami ortografii. Sprawi to, że temat będzie znaczniej przejrzysty ????​

edyp 186

edyp

Użytkownik
Sam bardzo zastanawiam się nad 1x na Almerię. Grają u siebie. Będą mieć motywację. Dostali już od Barcy 8-0 i 5-0. Takie wyniki bardzo ich zdeprymowały. Myślę, że gracze z Almerii wiedzą, że szans na awans nie ma. Ale wiedzą też, że o co najmniej remis może być w miarę łatwo. Bo dopóki nie podrażnią lwa (np wyjdą na 2-0) to Barca będzie grać spotkanie, tak aby po prostu to spotkanie się już skończyło. Guardiola mówił, że da pograć młodym, bo chce żeby każdy zawodnik klubu miał wkład w ten puchar. W poprzedniej rundzie u siebie też pogrom i w rewanżu przegrali z Betisem. Almeria na pewno zdaje sobie z tego wszystkich sprawę i będzie chciała zrekompensować te 2 porażki z Barcą. A remis lub wygrana na pewno będzie taką rekompensatą.
1x - 2,75 bet365
Almeria +2 - 1,66 bet365
sam chyba zagram ten drugi typ ????
co myślicie?

Co do meczu z Realem. Oglądałem ich ostatni mecz z Osasuną i w ofensywie nie istnieli. Fatalne spotkanie. Pierwszy mecz z Sevillą oglądałem i ta wygrana była bardzo szczęśliwa. Dziś moim zdaniem będą ogromne emocje, dużo kartek, dużo kłótni i przepychanek a mało gry i goli. Myślałem nad under 2,5 ale jednak zagram coś innego. Mianowicie Sevilla +2 gole, kurs 1,72. Dlaczego? Ogólnie pachnie mi w tym meczu 0-0. Ale po kolei. Realowi awans daje nawet remis. Więc nie będą się rzucać do ataku tylko czekać na kontry. Każda minuta przybliży ich do finału. Nawet wygrana jednobramkowa Realu sprawi, że typ wejdzie. A bardzo, ale to bardzo wątpię, że Real wygra 2 bramkami lub więcej.
Sevilla +2 - 1,72 bet365
under 2,5 - 2,50 bet365
Ja osobiście gram AKO
Sevilla +2, Almeria +2 - 2,86 ????

tbm 642

tbm

Forum VIP
Całkiem ciekawe kombinacje z meczem Almeria - Barcelona. Ja tylko zwrócę uwagę, że w Almerii nie zagra skrzydłowy Piatti [w lidze 21/5] oraz pomocnik Ortiz [18/0]. Na skrzydle może zagrać nowy zawodnik Feghouli. Tutaj wiele zależy od tego z jaką determinacją zagra Barcelona... Ja osobiście odpuszczam ten mecz, aczkolwiek takie kombinacje z handi na Almerię są ciekawe.
Sevilla bez Palopa, który zawieszony za kartkę. Na mecz z Realem wracają jednak Kanoute, Jesus Navas oraz Romaric, którzy nie grali z Deportivo. Do gry zgłoszony także nowy nabytek Rakitic.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Tutaj wiele zależy od tego z jaką determinacją zagra Barcelona... Ja osobiście odpuszczam ten mecz, aczkolwiek takie kombinacje z handi na Almerię są ciekawe.
także radziłbym to odpuścić, Almeria może gryźć trawę choćby z tego względu, że Barca ich już dwukrotnie potężnie gromiła w tym sezonie, a wiadomo co było dwa tygodnie temu w rewanżowym meczu z Betisem po uprzednim wygranym przez Barcę wysoko ;) Wszystko zależy od tego jaki Pep wystawi skład oraz jak zawodnikom będzie chciało się grać, a z tym może być różnie.
co do meczu Realu. Niby Real w dołku, ale zapewne wygra bo oni już nie raz grali kupę, a i tak jakimś fartem wygrali. Sevilla gra ostatnio dość słabo pomimo, że wbili Deportivo na wyjeździe 3 bramki to przez 60 minut chyba grali strasznie słabo. myślę, że dobry typ na ten mecz to under 2.5 @2.40 ✅✅✅ bądź bezpieczniejszy under 3.5 @1.55 ✅✅✅ - patrząc na obecną dyspozycję Realu są to typy bardzo prawdopodobne.

candida 45

candida

Użytkownik
Realowi awans daje nawet remis. Więc nie będą się rzucać do ataku tylko czekać na kontry. Każda minuta przybliży ich do finału. Nawet wygrana jednobramkowa Realu sprawi, że typ wejdzie. A bardzo, ale to bardzo wątpię, że Real wygra 2 bramkami lub więcej.

Wydaję mi się nietrafionym pomysłem, aby rozstrzygać dwumecz z Sewilla, nie biorąc przy tym pod uwage tego co dzieję się na SB. Przegrana z Osasuną w dużym stopniu oddala Real od triumfu w PD, wiedzą o tym wszyscy piłkarze królewskich, wie o tym równiez Mourinho, dlatego moim zdaniem dziś nie ma mowy o kalkulowaniu, ani tym bardziej odpuszczaniu rewanżu z ekipą z Andaluzji - w mojej ocenie zobaczymy dziś Real zdeterminowany, głodny zwycięstwa. Warto pamiętać, ze gra Realu u siebie jest zgoła różna, od tej prezentowanej na wyjazdach, do tego dochodzi fakt, ze Sewilla odkryje sie dosc szybko jako ze gra na remis nic im nie daje - stad widze ten mecz zupelnie inaczej, sporo bramek i zwyciestwo Realu. Martwi mnie jedynie fakt, ze Real z tygodnia na tydzien gra ta sama 11stka, z puchar to doskonala okazja do rotacji, stad warto poczekac na sklady. Jesli jednak gospodarze wyjda najmocniejszym skladem, nie mam zludzen ze rostrzygna pewnie mecz na swoja korzysc.

dino3k 8

dino3k

Użytkownik
Ciekawym typem wydaje mi się under 1,5 bramki w pierwszej połowie. Zakład ten oferuje m.in. Expekt po kursie 1,66. Real ostatnio bardzo underowo dodatkowo dziś nie musi im się spieszyć bo mają jedną bramkę przewagi, uważam że bramki jakieś padną ale pewnie w drugiej połowie. Wydaje mi się ze warty zagrania ten typ.

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Bardzo cieszy mnie fakt, że w związku z rewanżowymi meczami Pucharu Króla wywiązała się mała dyskusja.
Może i ja dodam coś od siebie. Jestem daleki od typowana czegokolwiek w spotkaniu Barcelony. Goście zapewne nie będą się przemęczać, co sprawi, że dużo bramek raczej nie będzie. Jakiejś ostrej strzelaniny nie spodziewałbym się także w Madrycie. W Realu ostatnio nie dzieje się za dobrze. Coraz głośniej słychać o rzekomym konflikcie między Mourinho a Valdano. Porażka ligowa z Osasuną oznacza raczej koniec marzeń o mistrzostwie. Królewscy ostatnio nie zachwycają w ofensywie, za to wciąż są solidni w defensywie. Sevilla z pewnością powalczy, ale na zwycięstwo na Santiago Bernabeu jest po prostu &quot;za krótka&quot;. Biorąc pod uwagę te wszystkie fakty fajnie wygląda zakład na under 2,5 bramki w Madrycie. Na takie zdarzenie w Expekcie wisi kurs 2.45

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Dawno nie pisałem analiz piłkarskich. Trzeba to zmienić a półfinały Pucharu Króla są do tego świetną okazją ;)
Almeria - Fc Barcelona

O 20:00 zobaczymy pierwsze ze spotkań rewanżowych.
W Katalonii, dzisiejsi gospodarze musieli uznać wyższość Barcelony. Rezultat 5:0 nie pozostawia złudzeń co do awansu a pierwszy kwadrans wspomnianego meczu, pokazał kto jest drużyną nieporównywalnie lepszą.
Barcelona w 16 minucie prowadziła 3-0 po golach Messiego i Villi.
Jak będzie dzisiaj? Nie sądzę abyśmy mieli zobaczyć podobny pogrom. Historia pokazuje, że Barcelona nie powinna forsować tempa w rewanżu.
W poprzedniej rundzie ambitnie walczący Betis pokonał ją na własnym terenie 3-1 a postawa Mistrzów Hiszpanii mocno rozczarowała.
Za &quot;zwolnionymi obrotami&quot; przemawiają również wypowiedzi trenera. Guardiola kurtuazyjnie zapewnia, że jeszcze nic nie jest rozstrzygnięte itd. ale należy pamiętać o tym, że &quot;Każdy piłkarz ma mieć wkład w ten puchar&quot;.
Głębokich rezerw nie będzie... w to nie wierzę. Na pewno jednak nie będzie kolejnej potrzeby miażdżenia Almerii (Jak to miało miejsce w lidze - 8:0).
Istotną sprawą może być czekający nas niedługo pojedynek na Camp Nou. Z Madrytu przyjedzie co prawda kompletnie pozbawione formy Atletico ale takiego rywala nie można nigdy lekceważyć. Niedługo też potyczka z Arsenalem. Nie ma się co forsować.
Almeria, tak na prawdę jest w podobnej sytuacji. Wypowiedzi, zapowiedzi walki to jedno... 17 pozycja w tabeli i ciężkie mecze to inna sprawa.
Najbliższa kolejka to pojedynek z Espanyolem. Warto byłoby urwać im punkty. Nieco później arcyistotna konfrontacja z bezpośrednim rywalem do awansu - Levante.
Spodziewam się wyrównanego spotkania. Raczej zwycięstwa Barcy ale być może zdarzy im się potknięcie.
Undery bardzo prawdopodobne ????

Ciekawie wyglądają kursy w bwinie:
under 3,5 @ 1,75
under 2,5 @ 2,95

Do tego mecz Realu, którego nie będę już opisywał.
Sytuacja w Madrycie jest zła. Piłkarsko zawodnicy prezentują się niemrawo, nie wspominając już o jakimkolwiek &quot;team spirit&quot;
Sam polecam zagrać następujące kupony:

Almeria - Fc Barcelona
under 3,5 @ 1,70✅
Real Madryt - Sevilla

under 3,5 @ 1,65✅
AKO: 2,81
6/10 Gamebookers

+10,86

Almeria - Fc Barcelona
under 2,5 @ 2,75⛔
Real Madryt - Sevilla

under 2,5 @ 2,60✅
AKO: 7,15
2/10 Sportingbet
-2

Edit: wcześniej poprawiłem błąd w drugim kuponie... a przez przypadek zmieniłem też dane w drugim.
kursy jednak od początku się zgadzały - mam nadzieję, że nikogo nie wprowadziłem w błąd.​

P 95

piotrek_

Forum VIP
vs

Tak jak już TBM wczesniej wspomniał, ważne, że w zespole Sevilli wystąpią ważni gracze. Szkoda tylko tego Palopa. Real raczej wystąpi dzisiaj tak jak zwykle bez zmian. W pomocy Di Maria i po lewej Ronaldo i na szpicy Benzema. Możliwe , że Adebayor zagra od początku ale Mou raczej da wpierw zagrać Francuzowi.
Fabiano z Kanoute z przodu to równiez bardzo mocny atak. Navas z Romariciem na skrzydłach równiez niebezpieczni. Cięzko powiedzieć czy obrona Realu skutecznie będzie dzisiaj broniła dostępu do bramki Casillasa. Sevilla przegrywając u siebie wyraźnie pogorszyła sobie sytuację ale po tym co Real zaprezentował z Osasuną wszystko jest możliwe. Dobrze zgrany zespół podopiecznych Manzazno jest w stanie dzisiaj pokonać Real pod warunkiem , że zagrają tak jak należy. Sevilla rzadko , przynajmniej w lidze notuje remisy na wyjazdach , w CdR udało im się to z Villarrealem. Jak będzie dzisiaj? W chwili obecnej wydaje mi się, że większą skutecznością w ataku wydaje dysponować Sevilla aniżeli Królewscy. Nagle po fatalnym meczu z Osasuną Real miałby zagrać na miarę oczekiwań ? Być może fakt, że rozgrywają mecz u siebie przemawia zdecydowanie za ich pewną wygraną ale niejednokrotnie przekonaliśmy się, że nie zawsze w ich przypadku tak bywało i bywa. W związku z tym dzisiaj lepiej zagrać ostrożnie a po kursie 1.33 nie warto ryzykować zwłaszcza jeśli remis im w zupełności wystarczy do awansu.
Zaryzykowałbym nawet wytypowanie strzelca jako Fabiano, któremu wysunięty Kanoute powinien pomóc. Żółty kartonik również powinniśmy ujrzeć przed 21 min spotkania. Spotkanie to będzie zdecdyowanie nerwowe już od pierwszych minut.

Typy:
Obie strzelą -- @ 1.72
Fabiano strzeli -- @ 3.50
Kartka przed 21:00 min -- @ 1.83

S 18

szymek1547

Użytkownik
Almeria – Barcelona
Typ:Over 2,5
Kurs:1,45
Bet365
W drugim półfinałowym spotkaniu wszystko jest już praktycznie jasne. Niemalże pewna awansu jest Barcelona, która w rewanżu może pozwolić sobie nawet na wysoką porażkę.
W pierwszym pojedynku Duma Katalonii nie pozostawiła złudzeń i rozbiła rywali na Camp Nou aż 5:0. Takim zwycięstwem praktycznie zagwarantowała sobie awans. Podopieczni Guardioli do wielu miesięcy znajdują się w fantastycznej formie i rozbijają kolejnych rywali. Przed kilkoma dniami pewnie pokonali na wyjeździe Herculesa 3:0, czym zrewanżowali się za zeszłoroczną porażkę. Powiększyli przewagę nad Realem do siedmiu punktów i mogą pozwolić sobie na oddech. Nastroje w klubie są bardzo dobre, zawodnicy znajdują się w fantastycznej formie i nic nie wskazuje na to, aby szybko miało się to zmienić.
Przed tygodniem Katalończycy już po kwadransie gry prowadzili 3:0. W Lidze rozbili Almerię aż 8:0 i to na jej terenie. Różnica klas jest więc niezwykle widoczna, stąd śmiało Barcelonę można nazwać finalistą tych rozgrywek. Trudno jednak przewidzieć z jakim zaangażowaniem zawodnicy podejdą do tego meczu. Warto przypomnieć, iż w ćwierćfinale również rozbili Betis w pierwszym pojedynku 5:0, a następnie zaliczyli porażkę 1:3. Teraz zapewne także zobaczymy mocno rezerwowy skład i tak naprawdę każdy wynik jest realny. Na boisku nie wystąpią kontuzjowani Carles Puyol, Andres Iniesta i Jeffren.
Almeria ma spore problemy w lidze, gdzie walczy o utrzymanie. Wprawdzie w Pucharze Króla jak do tej pory prezentuje się nieźle, to jednak Barcelona kwestię promocji już rozstrzygnęła. Warto podkreślić, iż przed gospodarzami trudne i ważne ligowe spotkanie z Espanyolem, stąd mecz z Dumą Katalonii będzie zapewne tylko formalnością. Niemniej jednak miejscowi zapewne dążą do rewanżu za ostatnie wpadki, a wszyscy zawodnicy chcą się godnie zaprezentować na tle tak wielkiego rywala. Miejmy zatem nadzieje, że zobaczymy otwarte spotkanie i kilka pięknych bramek.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
co do meczu Real-Sevilla, dobrym typem wg mnie jest też over 7.5 kartek @1.90. Linia dużo wyższa niż na &quot;normalne mecze&quot;, ale też w ostatnio w meczach Realu z Sevillą pada tyle kartek, że myślę iż dzisiaj też się to utrzyma, tarcia są widoczne i to nie tylko te sportowe ale jakiś podtekst pozaboiskowy też jest. Jakby Sevilla strzeliła pierwsza to będą się rozpaczliwie bronić i będzie dużo fauli, z kolei jakby zaczęli przegrywać to może wkraść się frustracja i także będą faulować, a piłkarze Realu też psychiki na wodzy trzymać nie umieją i będą odpłacać się tym samym ;)
bet365

/ idealnie 8 karteczek, powinno być więcej ale sędzia powściągliwy ;) ✅✅✅✅✅✅✅✅

grokreutz 7

grokreutz

Użytkownik
Panowie wie ktoś może jak wygląda sprawa z sędziami ? Chodzi mi dokładnie o to czy arbitrzy mogą mieć pozakładanie konta na bukmacherach albo coś w tym stylu ? Sprawdza to jakaś federacja , komisja albo ktoś ? No przecież oni głupi nie są ... Postawią za więcej taki typ : Kartka przed 20 minutą ... Albo chociaż się z kimś mogą dogadać ... kolegą na przykład . Nie którzy sędziowie mają dużo $ ale Ci z niższej półki - czemu nie ? Może jest to idiotyczne pytanie ale jak ktoś mi kiedyś powiedział : Najbardziej głupie pytania są najmądrzejszymi ...
Po odpowiedzi proszę o usunięcie Posta ...
A co do meczów to moje propozycje powyżżżżżżej ????
////// Piotrek Teixeira Vitienes (sędzia dzisiejszego meczu Realu) zazwyczaj z tego co widzę po statystykach daje stosunkowo mało kartek w związku z tym o over kartkowy musieliby się postarać zawodnicy. Co do tego kiedy padnie kartka to zależy od atmosfery. A te insynuacje , które podajesz na tym poziomie rozgrywek są raczej niedopuszczalne ale w piłce wszystko jest możiwe i co się tak naprawde dzieje wiedzą tylko wtjameniczeni.

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Przyznam szczerze, że nie widziałem żadnego z dzisiejszych spotkań. Tak jak przewidywałem w Madrycie byliśmy świadkami meczu, w którym nie padło zbyt wiele bramek. Wiadomo, że Sevilla nie obroni trofeum wywalczonego przed rokiem. Skład finału chyba wymarzony. Odwieczni rywale zmierzą się sobą 20 kwietnia na Estadio Mestalla. Będzie się działo!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom