>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Puchar Króla - ćwierćfinały [1/4] | [mecz i rewanż]

Status
Zamknięty.
P 0

pepeczko

Użytkownik
Dzisiaj postanowiłem się zabawić w strzelca bramki, a mianowicie &quot;Czy Diego Forlan strzeli bramkę&quot;, betsson na to zdarzenie oferuje nam kurs w granicach 2,60.
Diego to wybitny napastnik, jeden z najlepszych w Europie, może nie jest w takiej formie jak na MŚ czy przed nimi, ale wydaje się, że powoli wraca do pełni dyspozycji. Zawodnik kompletny, a swoje umiejętności zwłaszcza w tych najważniejszych meczach wykorzystuje w 100%. Wiadomo też, że aby napastnik strzelał bramki potrzebni są dobrzy pomocnicy, którzy mu tą piłkę dostarczą, niewątpliwe Atletico takich posiada, zarówno Reyes, Tiago czy Raul Garcia potrafią popisać się prostopadłym podaniem, czy dobrą wrzutką.. Jedynym problem dziś Forlana to brak Aguero, który to często asystuje przy jego bramkach, stwarza mu wiele wolnego miejsca, co owocuje kolejnymi okazjami bramkowymi. Ja jednak wierze, że Forlan poradzi sobie bez Kuna i uda mu się strzelić bramkę, przeszkadzać mu w tym będą obrońcy Realu z Casillasem na czele, ale nie ma co się oszukiwać Carvalho czy Albiol, to zawodnicy o takich umiejętnościach, których Diego nie raz ośmieszał...
Typ ryzykowny, grany bardziej dla emocji w czasie meczu, ale też i przemyślany.

Moja propozycja:

&quot;Czy Diego Forlan strzeli bramkę&quot; TAK (2,60)⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom