Wrexham - Nottingham
Odkąd Ryan Reynolds (tak, ten aktor) przejął Wrexham to strach patrzeć co tam się dzieje, przecież oni grali w 3 czy 4 lidze, a takim tempem jeszcze chwila i będą się bić o awans do PL, bić brawa i podziwiać, serio. Tu puchar, Nottingham nie odpuści w 100% na pewno, ale imo powinni się bardziej na lidze skupić, a w tym sezonie i tak słabo bronią, Czerwone Smoki (Wrexham) forma ostatnio bdb, po kilka bramek strzelają na mecz, dla takiej drużyny, w przeciwieństwie do przedstawicieli PL, puchar to no nie chce powiedzieć gra o wszystko, ale często traktowane przez kibiców jak finał
LM, także dokładając grę u siebie wychodzi mi, że z ich strony będzie ogień, gram ich over 1.5, bo kurs zacny, można też inne cuda w ich stronę próbować (na 1 bramkę jest ponad 1.4 do ako czy coś, a sam awans, czy 1x też fajnie wyceniane). Jedyną niewiadomą jest dla mnie pogoda, wyspiarze do ciężkich warunków przyzwyczajeni, ale jak w części Europy mecze odwołują, w Anglii część, na razie młodzieżówki, też poprzekładane, to musi być groźnie, nie wiem jaki tam stadion mają, pytanie jaki będzie stan murawy, dlatego to jednak niewiadoma, ale ja próbuję, a resztę, czy większe stawki to zobaczymy na żywo co się wydarzy
Wrexham over 1.5 @3.20 sts
//w 1. połowie zrobili..