Ja wiem, że to jakiś mało ważny puchar ale czy chłopaki nie będą chcieli odbić sobie tego 7:2Aston Villa najprawdopodobniej przystąpi dzisiaj do pucharowego pojedynku z Liverpoolem w składzie złożonym z młodzieżowców oraz zawodników zespołu U-23 z powodu odizolowania pierwszej drużyny po wykryciu w niej przypadków koronawirusa.
To nie jest ten malo wazny puchar. To jest ten wazniejszy puchar. Tak gwoli scislosci. Niemniej jednak Klopp podchodzil do pucharow roznie i w pelni go rozumiem, a przy tak krotkiej lawce (jeden srodkowy obronca!) moze wylozyc na niego lache, tak jak to robil przez kilka lat z rzedu. Zdaje sie, ze 2 albo 3 lata temu przegrali z...WBA w FA Cupie.Ja wiem, że to jakiś mało ważny puchar ale czy chłopaki nie będą chcieli odbić sobie tego 7:2
Ciekaw jestem jaki skład wystawi Kloop
FA Cup to bardzo prestiżowe rozgrywki. Myślisz że dlaczego mecze rozgrywane są w weekendy a nie w środku tygodnia.Ja wiem, że to jakiś mało ważny puchar ale czy chłopaki nie będą chcieli odbić sobie tego 7:2
Ciekaw jestem jaki skład wystawi Kloop
Derby jedzie częściowo składem z drugiej drużyny a częściowo z U23.Ktoś wie czemu na Derby takie kursy? Rezerwy jada? Grają z drużyną z National League..
Dzięki za infoDerby jedzie częściowo składem z drugiej drużyny a częściowo z U23.
Generalnie z pierwszego składu chyba nikt nie jedzie. Nawet Rooney.
Rooney-less Derby dent Chorley's Cup dreams but deliver upset chance
Chorley coach and headteacher Jamie Vermiglio on how the team’s historic FA Cup run has saved the clubwww.theguardian.com
Patrząc na skład to częściowo u18, a reszta u23 i to nie wszyscy gracze pierwszego wyboru.Derby jedzie częściowo składem z drugiej drużyny a częściowo z U23.
Generalnie z pierwszego składu chyba nikt nie jedzie. Nawet Rooney.
Rooney-less Derby dent Chorley's Cup dreams but deliver upset chance
Chorley coach and headteacher Jamie Vermiglio on how the team’s historic FA Cup run has saved the clubwww.theguardian.com
Przecież oni mają problem podejść pod bramkę Chorley.Jak ktoś chce zagrać na żywo ten mecz Derby, to jest on dostępny na Totalbet i obecnie na zwycięstwo Derby jest kurs @11.50 a na ich awans @6.00