Shrewsbury vs West Ham
@ drużyny ze zdobyczą bramkową: obie drużyny 1,95 forBet 0:0...wolę nie wiedzieć, co się tam działo
Są już składy na ten mecz i po nich zdecydowałem się na ten zakład. West Ham całkiem wygląda z pozoru. Ale brakuje mi trochę kreacji w środku pola oraz tej jakości w rozegraniu. Shrewsbury to nie jest zbyt oczywisty zespół dla mnie. Niemniej, grają w składzie bardzo podobnym do tego, co mamy w lidze.
Tam radzą sobie bardzo dobrze. Poziom rozgrywkowy nie ten co
Premier League, ale grunt że strzelają. Grają u siebie z zespołem z
Premier League. Nie jest to wielki zespół (pod względem tradycji i takich tam) zatem motywacji zabraknąć nie powinno (ta tendencja pucharowa, gdzie zespół stawia się przeciw ,,wielkim"
. Obrona WHU także nie jest monolitem, chociaż tu wychodzi dość mocnym składem (same nazwiska robią wrażenie).
Co do gości - im strzelać po prostu wypada. Chicharito powinien coś ustrzelić, do pomocy ma Ayew (i poza tym jest pustka, co trochę martwi). Pamiętam mecz w pucharze z Arsenalem z tego roku i tam był dramat ze strony Młotów (młodziki w składzie a nie było ich dużo zagrały kaszanę straszną). Po tym stwierdzam, że strzelić może WHU każdy, ograć właściwie także. Granie na gości po 2,2 (zaskakująco wysokim) śmierdzi mi na kilometr. Liczę tu zatem na gole z obu stron i w ciemno wynik 1-1. A że to puchar, nie gram za zbyt wiele, rozgrywki te mają swoje prawa.