>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Puchar AFC

bfred 529K

bfred

Użytkownik
Puchar AFC
Post automatycznie złączony:

Dyscyplina: Piłka nożna Puchar AFC
Godzina: 11:00
Spotkanie: Hougang (Sgp) - PSM Makassar (Ina)
Typ: BTS
Kurs: 1.40
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Nie widziałem tematu więc założyłem. Kurs mały ale wydaje mi się w miarę pewny. Gra 4 drużyna z 3 w tabeli i obie mają po 3 pinkty i jeszcze szanse na awans. Warunkiem jest zwycięstwo toteż na pewno nie będzie tutaj kombinacji i grania na remis. W meczu bezpośrednim górą byli dzisiejsi gości wygrywając 3-1. Gospodarze zajmują 6 miejsce w lidze Singapuru typowy średniak. Goście również dosyć słabo bo 13 miejsce na 18 zespołów w tabeli. Bilans w pucharze AFC obu zespołów też kiepski odpowiednio 4-7 i 3-9 ale jest to dosyć bramkostrzelna rozgrywka więc sądze, że z uwagi na stawkę spotkania zobaczymy gole z obu stron. Można pograć moim zdaniem również over 2,5 lepszy kurs jest. Powodzenia:)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +982
N 143,6K

nafciarz1995

Użytkownik
maziya - al arabi godz 19:30
Typ: over 3,5 nie ma to jak do 9min 0:2 a potem nic
Kurs: 2.50
Bukmacher: fortuna
Azjatycka Liga Konferencji, Zespol z Malediw podejmuje zespol z Kuwejtu, oba zespoly maja po 0 pkt. Gospodarze przegrali na wyjezdzie 1:2 z zespolem z Turkmenistanu, natomiast goscie u Siebie przegrali z zespolem z Kirgistanu. Ogolnie goście w swojej lidze sa overowi zazwyczaj w wiekszosci meczy potrafia strzelic po 2 gole, Gospodarze maja o wiele wieksza ogorkowa lige gdzie wygrywaja wiekszosc spotkan z paroma rzadkimi wyjątkami. Gdy w zeszlym roku przyjechał do nich zespol z Indii przegrali 2:3 (czyli jak widać cos potrafia strzelic w bramke po za swoja liga), a w rewanzu polegli 6:1. Wiadomo są to podrzędne rozgrywki gdzie często zawodnicy nie widzą gdzie jest bramka i celują wszędzie byle nie tam ale za mała stawkę można spróbować. Oboje potrzebują punktów, i mimo że faworytami są goście to licze na otwarty mecz i chociaż jedną bramkę gospodarzy

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom