>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Puchar Świata w Wiśle, reklama firmy bukmacherskiej

C 445

cristovao

Użytkownik
Przed chwilą bułgarski skoczek Vladimir Zografski oddał swój skok. Jego sponsorem jest bet-at-home.
Na kombinezonie, kasku, nartach oraz stroju trenera widnieje logo sponsora, ciekawy jestem czy będzie z tego jakaś afera, bo np. w ubiegłym roku logo bet-at-home było zaklejone czarnymi taśmami. Być może coś się zmieni w drugiej serii albo też w zawodach w Zakopanem.
Idealny moment dla Służby Celnej wejść na belkę startową i zdjęć zawodnika i dać mandat!
Chyba nic z tych rzeczy skoro w Letniej Grand Prix też skakał z widocznym logo.

źródło: skijumping.pl

strzala 377

strzala

Użytkownik
No to kolejny przykład że ta ustawa jest żenująco śmieszna. Niedługo mistrzostwa świata w ręczną, obawiam się że tam mogą być kolejne &quot; reklamy &quot;. Zbliża się też Liga Mistrzów w piłkę nożną - aż się boję tych reklam bukmacherskich ;) Mógłbym jeszcze trochę powymieniać, ale po co... Po prostu zabawna ustawa, no ale żyjemy w Polsce ;)

C 445

cristovao

Użytkownik
No to kolejny przykład że ta ustawa jest żenująco śmieszna. Niedługo mistrzostwa świata w ręczną, obawiam się że tam mogą być kolejne &quot; reklamy &quot;. Zbliża się też Liga Mistrzów w piłkę nożną - aż się boję tych reklam bukmacherskich ;) Mógłbym jeszcze trochę powymieniać, ale po co... Po prostu zabawna ustawa, no ale żyjemy w Polsce ;)
Raczej chodziło mi o to, że on reklamę bezpośrednio w Polsce bo to, że reklamy bet-at-home były na Turnieju Czterech Skoczni który pokazywała publiczna nikogo już nie dziwi.

M 20,3K

musampha

Użytkownik
Również np Michał Pol występuje w swoich vlogach, które umieszcza m.in na youtube w czapeczce czy innych gadżetach Betsafe. Czy on też nie łamie ustawy?

K 358

koeman66

Użytkownik
ja to sr... na taka ustawe, ze firmy bukmacherskie nie moga reklamowac sie i placic polskiemu sportowi - paranoja! w innych krajach np. Niemczech dzieki bukom wykryto po jakims czasie ustawianie meczykow!!! czy tak ciezko jest pojac tym imbecylom w rzadzie, ze zalegalizowana bukmacherka to najwieksze zlo dla mafii, kretaczy, bo to co legalne jest zle dla kretaczy, bo to co legalne pozwala wykryc przekrety, bo to co legalne daje wreszcie dochody w postaci podatku dla skarbu panstwa i klubow??? w Niemczech parenascie osob ustawialo mecze z zawodnikami jakis klubow, obydwie strony zarobily sporo kasy, ale po czasie buki zorientowaly sie, ze na kilka spotkan zostalo przyjetych kilkanascie zakladow za wielka kase i jeszcze wieksza wygrana, policja zainteresowala sie sprawa i okazalo sie, ze to grupa przestepcza wspolpracowala z zawodnikami kilku klubow, narazajac na ogromne straty firmy bukmacherskie!!!!!!!!!!!!!!!!

K 358

koeman66

Użytkownik
no co? legalna bukmacherka to konkurencja dla nielegalu, trzeba odprowadzic podatek i nie da sie tak latwo zarobic milionow, to konkurencja dla mafii, przykladem niech beda Wlochy, gdzie niedawno zalegalizowane granie, a wczesniej mielismy co kilka lat afery, w ktorych maczala palce mafia... z tym, ze nawet dzis mafia kontroluje tam te legalne budki ???? pewnie placa haracze

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Temat ogólnie był poruszany milion razy ile tracimy powiedział sam Boniek który gdy został zapytany czy zrezygnuje z Expekta bo prawo polskie zabrania reklamowania bukmacherom odpowiedział jestem obywatelem Włoch.... to świadczy o tym jak nasz kraj jest zacofany.....

C 445

cristovao

Użytkownik
No dobra tylko jak bah sponsorował Puchar Świata w Zakopanem to była wielka afera i sprawa nadal (chyba)jest w sądzie, rok temu ten skoczek miał zaklejone reklamy, Juve jak grało w Poznaniu też nie miało na koszulkach a teraz reklamują.
Oczywiście moim zdaniem to dobrze, że firmy zagraniczne się nie przestraszyły i reklamują się na terenie Polski tylko jeżeli można sprzątnąć na pokaz graczy pokera w Szczecinie albo słynne już gospodynie które organizowały loterię to niech coś powiedzą Bońkowi .. no co za wysokie progi dla nich czy czegoś się obawiają?
Kompromitacja wielka a zwykli gracze muszą się maskować wypłacając wygrane.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Temat ogólnie był poruszany milion razy ile tracimy powiedział sam Boniek który gdy został zapytany czy zrezygnuje z Expekta bo prawo polskie zabrania reklamowania bukmacherom odpowiedział jestem obywatelem Włoch.... [...]
... a Vladimir Zografski pewnie jest obywatelem i rezydentem Bułgarii.
Natomiast, niegdyś w Zakopanem B A H był sponsorem turnieju jako takiego.
Powyższe, oczywiście nie usprawiedliwia wypadkowej debilizmu posłów a tkwiącego w omawianej Ustawie.

L 209

lukbor10

Użytkownik
Ja do tego podchodzę tak:
Oni po prostu nie chcą zalegalizować tego bo im to na rękę.
Ale ja nie widzę problemu z tym, że to nielegalne. Tym bardziej w erze PaySafeCard i Moneybookers.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Ja do tego podchodzę tak:
Oni po prostu nie chcą zalegalizować tego bo im to na rękę.
Ale ja nie widzę problemu z tym, że to nielegalne. Tym bardziej w erze PaySafeCard i Moneybookers.
To właśnie jest bardzo duży problem.
Nie jest wyjściem stosowanie uników i granie tak aby nie dać się złapać.
Jestem wolnym obywatelem państwa, które zdecydowało się wstąpić w struktury UE.
Skoro już w te struktury wstąpiło, to jego system prawny w omawianym zakresie, musi być skonstruowany tak, abym mógł korzystać z podstawowego filaru, na którym ponoć opiera się ta Unia:
ze swobodnego przepływu towarów, ludzi i USŁUG.
Nie mam zamiaru przed nikim uciekać. Tak zwane &quot;państwo&quot; zapomniało, że istnieje tylko dlatego, że tak chcą ludzie w nim żyjący. To &quot;państwo&quot; jest dla Obywateli a nie odwrotnie.

C 445

cristovao

Użytkownik
To właśnie jest bardzo duży problem.
Nie jest wyjściem stosowanie uników i granie tak aby nie dać się złapać.
Jestem wolnym obywatelem państwa, które zdecydowało się wstąpić w struktury UE.
Skoro już w te struktury wstąpiło, to jego system prawny w omawianym zakresie, musi być skonstruowany tak, abym mógł korzystać z podstawowego filaru, na którym ponoć opiera się ta Unia:
ze swobodnego przepływu towarów, ludzi i USŁUG.
Nie mam zamiaru przed nikim uciekać. Tak zwane &quot;państwo&quot; zapomniało, że istnieje tylko dlatego, że tak chcą ludzie w nim żyjący. To &quot;państwo&quot; jest dla Obywateli a nie odwrotnie.
Dlatego przestałem grać online od czasu nowelizacji w 2010 roku. Szkoda, bo szukam każdego dnia nowych informacji na temat tego czy coś zostanie zrobione we właściwym kierunku z hazardem online w Polce.
lukbor10
To dlaczego większość w Skrill oznacza, że nie będzie stosować konta dla celów hazardowych? Ktoś wypłaca jednorazowo po 2-5 tyś PLN?

Do góry Bottom