1.Wczoraj jak popatrzalem na kurs
Usa w meczu z naszymi to poczulem Value i chcialem ladowac ile sie da ... aczkolwiek tego nie zrobilem bo mialem to zrobic dzisiaj rano ALE najpierw wolalem sprawdzic wiadomosci no i teraz to juz sam nie wiem.
Do naszej Repry wraca 1 sklad bez Konara i Nowakowskiego, biorac pod uwage ze ,,nasz'' kazdy srodkowy to moglby grac w 1 skladzie wiec nie widze oslabienia za Konara Kaczmarek ktory nie wiadomo czy zagra bo na jego pozycji sa Kurek i Muzaj. Wiec tak naprawde nie ma co porownywac jestesmy w najsilniejszym skladzie. Biorac jeszcze fakt ze nasi od srody sa juz w Tokio wiec maja 2 dni na klimatyzacje i na 3 dzien mecz wiec o zmeczeniu tez raczej nie powinno sie mowic.
Usa gra slabo, po za tym jak nasi wyskocza w skladzie: Kurek, Muzaj, Leon, Kubiak, Komenda, Klos to ciezko mi przypuszczac zeby
Usa to wygrala.
Kurs na Polakow okolo 2 wiec ostatecznie to w nich widze Value, biorac pod uwage duet ktory zapewne na 99% wystapi czyli Kurek&Leon no to juz wiele nam mowi ..
2. Wydaje mi sie tez ze Iran jutro wezmie ten mecz
3. Typ to Wlosi. No okay
Argentyna wygrala ze Stanami ale oni sa bez swoich najwiekszych gwiazd, Wlosi tez 2 garniturem ALE nazwiska: Antonov, Anzani, Candellaro, Kooy, Nelli czy Ruso to ograni i doswiadczeni gracze grajacy w najlepszych ligach