>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Przemyślenia bukmacherskie BasiorRX

B 0

basiorrx

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Puchar Niemiec: DFB Pokal
Spotkanie:
Schalke - Mainz
Data, godzina:
18.12.2012 godz.19:00
Typ:
Schalke awans
Kurs:
1,44
Buk:
Bet365
wynik: 1-2
Analiza na szybko bo mecz za chwilę. Schalke kadro jest lepsze od Mainz nie trzeba nikogo chyba w tym temacie przekonywać. A że gra ostatnio kiepsko (6 meczy bez zwycięstwa) to zmieniono trenera. Schalke na wiosnę będzie się musiało skupić na lidze (by zająć miejsce gwarantowane LM, a traci po rundzie jesiennej wiele punktów do miejsca na podium) i do tego gra jeszcze w LM. Więc teoretycznie powinni odpuścić Puchar Niemiec, ale tego nie zrobią z trzech powodów. Po pierwsze grają u siebie kibice im tego nie wybaczą (a pełny stadion to pieniążki). Po drugie Schalke dawno nie zdobyło niczego co można postawić w klubowej gablocie, a puchar Niemiec, chyba łatwiej wygrać niż mistrzostwo (gdy Bayern w tym sezonie o dwie klasy lepszy od każdej drużyny Niemieckiej). Po trzecie nowy trener nowa motywacja, a że to ostatni mecz w tej rundzie to chyba nie będą się oszczędzać.

Dyscyplina: Koszykówka - Czechy: Mattoni NBL
Spotkanie:
Jindrichuv Hradec - USK Praga
Data, godzina:
18.12.2012 godz.19:00
Typ:
Jindrichuv Hradec
Kurs:
1,63
Buk:
Pinnacle
wynik: 85-73
Nie ma czasu bym napisał swoją analizę (mecz za dłuższą chwilę) więc wkleję analizę kolegi wilQ:
Hradec po fatalnym starcie sezonu wreszcie odbija sie od dna.Ich miejsce w tabeli w pełni nie oddaje potencjału tej drużyny.Hradec ma w składzie kilku doświadczonych ligowych wyjadaczy i w przeciwieństwie do Pragi zdecydowanie szerszą ławke.Dwie wygrane z Prostojevem i Kolinem w ostatnim czasie z pewnością podbudowały zespół.Teraz czas na rewanż za mecz z pazdziernika z USK.USK jak co roku stoi marnie,włodarze wolą ładować pieniądze w żeński zespół który z powodzeniem radzi sobie w eurolidze i ma już wyrobioną marke w europie.Praga przegrywa mecz za meczem i nie zanosi sie na to by jutro miało przyjść przełamanie bo Hradec to cholernie solidny zespół który wraca powoli na właściwe tory.

B 0

basiorrx

Użytkownik
Dyscyplina: KoszykówkaUSA: NBA
Spotkanie:
Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors
Data, godzina:
19.12.2012 godz.01:00
Typ:
Cleveland Cavaliers
Kurs:
1,53
Buk:
Ekspekt
Nie jestem znawcą koszykówki, ale kurs wydaje się być mocno zawyżony. Tak wysoki kurs chyba wynika z tego że 3 ostatnie mecze Cleveland Cavaliers przegrał u siebie z Toronto Raptors (88-96 , 96-104 , 105-120) oraz dwóch ostatnich wygranych Toronto u siebie. Też trzeba uwzględnić że to jest liga NBA czyli najbardziej nieprzewidywalna liga świata. Ale ogólnie Toronto na wyjazdach to jedna wielka masakra 11porażek z rzędu (1 zwycięstwo w ostatnich 15meczach), Cleveland u siebie też nie są potęgą (3-7) ale to wynikało z plagi kontuzji w zespole gospodarzy teraz są prawie wszyscy zdrowi. Gospodarze chyba w pełnym składzie, Toronto Raptors bez trzech zawodników Andrea Bargnaniego, Landryego Fields&#39;a oraz Kye Lowry&#39;ego a to są spore osłabienia.

Dyscyplina: KoszykówkaUSA: NBA
Spotkanie:
Barcelona - Xacobeo Blusens
Data, godzina:
19.12.2012 godz. 20:45
Typ:
Barcelona 1kwarta
Kurs:
1,20
Buk:
Unibet
Sprawa prosta, Barcelona trochę pod formą i skład personalny jakby ciut słabszy od poprzednich sezonów, ale i tak są lepsi od gości o co najmniej 2-3 klasy sportowe. O motywacje się nie boje Barca przegrała dwa ostatnie mecze więc teraz wyjdzie by zniszczyć rywala już w pierwszej połowie. Przegrane Barcelony: 16.12.12 Gran Canaria – Barcelona 81-69 (liga hiszpańska ABC, porażka z przeciętną Gran Canaria)
13.12.12 Barcelona - CSKA Moskwa 75-78 (Euroliga, CSKA ma bardzo mocny skład ,ale każda porażka Barcy u siebie musi boleć kibiców, zawodników)

B 0

basiorrx

Użytkownik
Godzina: 01:10
Spotkanie:
Atlanta Braves (G. Floyd) - Seattle Mariners (E. Ramirez) 5-7
Typ:
Atlanta Braves
Kurs:
1,65
Bukmacher:
Bet-at-home

Takie kursy gdy Seattle Mariners gra na wyjeździe z Atlanta Braves?! Buki sobie jaja robią;) Ja rozumiem że to liga amerykańska a tam wyniki są nieprzewidywalne, bez względu czy to MLB, NHL, czy NBA. Seattle Mariners ma w ostatnich dniach kapitalną formę dwa zwycięstwa z Detroit Tigers (oglądałem niedzielne zwycięstwo 4-0 z Tigers gdzie Mariners zagrali kapitalnie) czy ostatniej nocy na wyjeździe wygrana z New York Yankees 10-2. Seattle Mariners ma jak na siebie niesamowity bilans wyjazdowy 15-13. Co do drużyna Braves to nie żadna potęga MLB średnia drużyna, kadrowo jednak silniejsza od Seattle Mariners.
Stawiam na Atlanta Braves bo:
- G. Floyd według mnie lepszy miotacz od E. Ramirez
- Seattle Mariners ma za dobre wyniki jak na ich potencjał kadrowy. Na dniach powinien przyjść kryzys, mam nadzieje że już tej nocy.
- Seattle Mariners nie umie grać z drużynami typu &quot;walczaki&quot; do jakich zaliczam Atlanta Braves

Jutro wieczorem też na nich gram

Godzina: 18:10
Spotkanie:
Atlanta Braves - Seattle Mariners 0-2
Typ:
Atlanta Braves
Kurs:
1,70
Bukmacher:
Atlanta Braves

B 0

basiorrx

Użytkownik
(koszykówka liga filipińska) 67-80
Godzina:
11:45
Spotkanie:
Meralco Bolts - Air 21 Express
Typ:
poniżej 185,5
Kurs:
1,85
Bukmacher:
Ekspekt

(koszykówka liga filipińska) 72-123
Godzina:
14:00
Spotkanie:
Alaska Aces - Rain Or Shine Paint.
Typ: powyżej 184,5
Kurs:
1,86
Bukmacher:
Unibet

B 0

basiorrx

Użytkownik
(koszykówka liga Polska) (MLB)
Godzina:
18:30 , 19;05
Spotkanie:
Stelmet Zielona Góra - Turów Zgorzelec
Typ:
Stelmet Zielona Góra
Spotkanie: New York Yankees - Oakland Athletics
Typ:
New York Yankees
Kurs ako:
2,64
Bukmacher:
Unibet

Krótka analiza:
Stelmet by zostać w grze musi wygrać więc pewnie wygrają choć forma u nich faluje niesamowicie.
Miotaczem New York Yankees jest dziś Tanaka M. to powinno wystarczyć spokojnie do zwycięstw a. Po za tym Yankees mają cztery porażki z rzędu, Oakland Athletics 5zwyciestw z rzędu, czas zmianę tendencji...

B 0

basiorrx

Użytkownik
(koszykówka liga Polska) (MLB)
Godzina:
18:30 , 19;05
Spotkanie:
Stelmet Zielona Góra - Turów Zgorzelec
Typ:
Stelmet Zielona Góra
Spotkanie: New York Yankees - Oakland Athletics
Typ:
New York Yankees
Kurs ako:
2,64
Bukmacher:
Unibet
⛔
Dyscyplina: (krykiet; Caribbean Premier League) (krykiet; Caribbean Premier League)
Godzina:
18:00 , 22:00
Spotkanie:
Gujana - Saint Lucia
Typ:
Saint Lucia (kurs 2,60)
Spotkanie: Barbados - Jamajka
Typ:
Jamajka (kurs 1,75)
Kurs ako:
4,55 ⛔
Bukmacher:
Bet365

Ktoś pewnie uzna że jestem masochistą, ale ja lubię oglądać rozgrywki krykieta. Caribbean Premier League jest praktycznie u każdego bukmachera w darmowym przekazie na żywo. Więc parę meczy obejrzałem. Kurs na Jamajkę zdecydowanie zawyżony, choć Barbados jest dość mocny. Saint Lucia oglądałem wczoraj grali zajebiście w &quot;obronie&quot; (czytaj; w łapaniu piłki po uderzeniu przeciwnika), dziś liczę że zagrają na podobnym poziomie, Gujana to bardzo przeciętny rywal. Jak ktoś gra za większe kasę to zagrać single, lub odpuścić. Dla mnie Jamajka 70% że wygrają, St. Lucia 50% że wygrają (kurs 2,60 więc opłacalne ryzyko)...

B 0

basiorrx

Użytkownik
Mecze wieczorne z MLB, gram to za większe pieniądze licząc na ciekawy zysk:razz:.
Chicago Cubs - T ampa Bay Rays 3-2 pdr. (2-2)
typ: Chicago Cubs 2,35 Bet365
Houston Astros - Texas Rangers 2-6
typ: Texas Rangers 2,43 Bet365 Toronto Blue Jays - Detroit Tigers 6-5 pdr. (5-5)
typ: Detroit Tigers 1,70 Bet365
edit: najdziwniejszy mecz MLB jaki kiedykolwiek widziałem w życiu, to co zespoły wyprawiały w dogrywce to zachodziło na kryminał ????
Los Angeles Angels - Boston Red Sox 1-3
typ: Los Angeles Angels 1,62 Bet365

B 0

basiorrx

Użytkownik
Dyscyplina: baseball (MLB)
Godzina:
19:05
Spotkanie: New York Yankees - Cleveland Indians 1-4
Typ: New York Yankees
Kurs
1,70
Bukmacher:
Bet-at-home
Ten mecz chodzi mi po głowie od wczoraj gdy dowiedziałem się że będzie miotać w ekipie gospodarzy Japończyk Kuroda H. ale rano patrze na ofertę bukmacherów i kurs prawie u wszystkich 1,70. Moim zdaniem kurs na zwycięstwo gospodarzy wysoki za wysoki i to mnie martwi ciągle coś mi pachnie niespodzianką. Ale porozmawiałem z kilkoma ludźmi na forum każdy mówi graj, to gram.
New York Yankees - Cleveland Indians
Typ: New York Yankees ML @ 1.72
PinnacleSports

Pitching MatchUp:
Indians RHP Carlos Carrasco (3-4, 3.88 ERA) vs. Yankees RHP Hiroki Kuroda (7-7, 3.97 ERA)

O 19:05 naszego czasu dojdzie do 3 starcia pomiędzy miejscowymi NY Yankees i Cleveland Indians. O ile w pierwszym gospodarze potrafili zwyciężyć drużynę gości 10:6 tak już wczoraj Corey Kluber (rewelacyjnie ostatnio spisujący się tak między nami) zlimitował ofensywę Yankesów 3:0 pozwalając im na zaledwie 5 hitsów notując przy tym aż 15 SO!!! Dziś jednak zdecydowanego faworyta widzę w zespole gospodarzy. W roli starterów staną naprzeciw siebie Hiroki Kuroda i Carlos Carrasco. I tutaj moim zdaniem przewaga i to zdecydowana jest po stronie Yankesów.
Kuroda może tego sezonu nie może zaliczyć do jakoś super udanych, bo bilans ma zaledwie 7-7 z 3.97 ERA i WHIP 1.20 zanotowane w 142.2 IP jednak u siebie zawsze trzyma fason i na ogół nie zawodzi. Na Yankee Stadium w bieżącej kampanii notuje bilans 4-3 (team jest 6-6 gdy Hiroki zaczynał jako starter) z 4.06 ERA i WHIP 1.15 z OBP .279 i co najbardziej niepokojące 12 HR! oddanymi na własnych śmieciach co jak na niego jest wynikiem nie przynoszącym chluby bo w całym sezonie oddał ogółem 16 homerów.
Kuroda batterów Indians widział w 83 PA przeciwko którym linie ma .197/.289./2.96 co jest wynikiem jak najbardziej korzystnym dla niego choć liczba PA nie jest zbyt wysoka jednak line-up Cleveland był stanie odbić zaledwie 1 HR i zaliczyć 7 runów na Kurodzie w 20.1 IP.
Carrasco z koleji w rotacji starterów Indians debiutuje po przerwie trwającej od kwietnia, gdzie w 4 swoich startach zanotował 3 porażki. Także nie wiem szczerze czego można się spodziewać po nim w dzisiejszym meczu choć jego linie przeciwko pałkarzom Yankesów nie wróżą nic dobrego dla niego bo w 89 PA ma linie .313/.382./513 zanotowane w 18.2 IP notując przy tym 4 HR i 13 runów oraz 13 ER. Takie statystyki mogą zwiastować dość krótki występ Carlosa w dzisiejszym meczu a wtedy do akcji wkroczy bullpen, jednak który w ostatnich meczach również lepiej wygląda u Yankesów. Dodatkowo menager NY Joe Girardi zapowiada w dzisiejszym starciu powrót do line-upu Marka Teixery, natomiast Indians w dalszym ciągu muszą sobie radzić bez Swishera który zna miotaczy Yankee jak mało kto.
Reasumując spodziewam się dziś solidnego występu Kurody, który potrafi miotać przeciwki Cleveland i zapewnienia zwycięstwa Yankesom w domowej serii nad rywalem w walce o Wild Card AL. Na koniec garść trendów z Covers:
  • Indians are 14-37 in the last 51 meetings in New York.
  • Yankees are 5-1 in their last 6 Sunday games with O&#39;Nora behind home plate.
  • Home team is 5-0 in O&#39;Noras last 5 games behind home plate vs. Cleveland.
  • Yankees are 16-7 in their last 23 games with O&#39;Nora behind home plate.
edit: H. Kuroda mocno pod formą teraz wiadomo czemu kurs wysoki ...

B 0

basiorrx

Użytkownik
Dyscyplina: Krykiet (Wielka Brytania, EBC 50 One Day Cup)
Godzina:
11:00
Spotkanie: Yorkshire - Essex
Typ: Essex ✅
Kurs
2,20
Bukmacher:
Ekspekt
edit: na live złapałem kurs 8,00 na
Essex, szkoda że za drobne:razz:. Essex rozniosło rywala, a w pewnym momencie kurs był chyba z 10, ale to jest urok gry na live można sobie strzelić w kolano lub ładnie zarobić...

B 0

basiorrx

Użytkownik
Dyscyplina: Krykiet (Wielka Brytania, EBC 50 One Day Cup)
Godzina:
11:30
Spotkanie: Durham - Nottinghamshire
Typ: Nottinghamshire⛔
Kurs:
1,61
Bukmacher:
Bet365

Dyscyplina: (baseball, NPB liga Japońska) (piłka nożna, superpuchar UEFA)
Godzina:
11:00 , 20:45
Spotkanie:
Chunichi Dragons - Yokohama Baystars 5-4
Typ:
Chunichi Dragons (kurs 1,86)
Spotkanie: Real M. - Sevilla 2-0
Typ:
Sevilla +3,0 (kurs 1,125)
Kurs ako:
2,10 ✅
Bukmacher:
Bet365

B 0

basiorrx

Użytkownik
Dyscyplina: (baseball, NPB liga Japońska) (krykiet, EBC 50 One Day Cup )
Godzina:
11:00 , 11:30
Spotkanie:
Chunichi Dragons - Yokohama Baystars 0-2
Typ:
Chunichi Dragons (kurs 1,68)
Spotkanie: Durham - Surrey ✅
Typ:
Durham (kurs 1,61)
Kurs ako:
2,72⛔
Bukmacher:
Bet365
Teoretycznie pewniaczki...

Dyscyplina: (krykiet; Caribbean Premier League)
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Gujana - Jamajka
Typ:
Gujana
Kurs ako: 1,75
Bukmacher:
Bet-at-home
Jestem pod wrażeniem ostatniego meczu Gujany zagrali tak że ręce same składały się do oklasków:grin:

B 0

basiorrx

Użytkownik
Mecze wieczorne z MLB, &quot;teoretycznie głupie&quot; typy z MLB zawsze przynoszą zysk...

Chicago Cubs - Milwaukee Brewers
typ: Chicago Cubs 2,12 Bet365

Kansas City Royals - Oakland Athletics
typ: powyżej 7,5 1,91 Bet365 Detroit Tigers - Pittsburgh Pirates
typ: Pittsburgh Pirates 2,56 Bet365 Atlanta Braves - Los Angeles Dodgers
typ: powyżej 7,5 1,90 Bet365

B 0

basiorrx

Użytkownik
Dyscyplina: tenis (ATP - Cincinnati)
Godzina:
17:00
Spotkanie: Benneteau J. (Fra) - Janowicz J. (Pol) 2-0 Typ: Janowicz J. (Pol)
Kurs
1,85
Bukmacher:
Ekspekt

Forma jakby Janowicza zwyżkowała, a gra Francuza wyjątkowo Polakowi powinno być spokojne zwycięstwo Polaka.

Do góry Bottom