>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przemyślane typy

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
Poprzedni kupon już na pierwszym meczu się skończył, postrzelali sobie we Włoszech. Tak żeby spokojnie odrobić, stawiam na faworytów. Chelsea nawet pod formą powinna odprawić Duńczyków z kwitkiem. Bayern u siebie nie przegrywa, z rzadka remisuje, a na 100% będzie chciał się zrewanżować BATE za ostatnią porażkę, ponadto wygrana daje im pewne pierwsze miejsce w grupie. Trentino i Skra idą jak burza w LM, komplet wygranych, w 4 meczach stracili odpowiednio zaledwie 1 i 2 sety. Na wyjeździe dzisiejszych przeciwników pokonali gładko, 3-0, nie mają prawa tutaj przegrać, ewentualna strata seta była by już zaskakująca.
#99 Skra + Trentino + Chelsea + Bayern 1.30 x 150 PLN Bet365 ✅
Suma stawek/Saldo: 3772.94 / +329.43

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
#100 Fenerbahce 1X + Videoton X2 + Plzen 1X + Hannover X2 6.00 x 25 PLN Bet365 ⛔
Edit:
#100 Videoton X2 + Hannover X2 3.85 x 10 PLN Betsafe ⛔
Bonus, darmowa dycha w Betsafe to dokładam późniejsze mecze bo Turcy mi niespodziankę robią.

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
A jeszcze dołożę grubiej na te typy, bo wydają mi się wielce prawdopodobne.
#101 Videoton +1.5 + Hannover +1.5 1.66 x 150 PLN Bet365 ✅
Sporting pod formą od początku sezonu, nie wygrają z Węgrami dwoma bramkami. Mocno osłabieni dzisiaj.
Sporting without:
Eric Dier (DF, 2 Ap/1 Gl, 180 Min)
Santiago Arias (DF, 1 Ap/0 Gl, 45 Min)
Daniel Carriço (DF, 1 Ap/0 Gl, 11 Min)
Pedro Mendes (DF, 0 Ap/0 Gl, 0 Min)
Marat Izmaylov (MF, 6 Ap/0 Gl, 423 Min)
Stijn Schaars (MF, 5 Ap/0 Gl, 404 Min)
Adrien Silva (MF, 5 Ap/0 Gl, 249 Min)
Bruno Pereirinha (MF, 0 Ap/0 Gl, 0 Min)
Jeffrén (FW, 5 Ap/1 Gl, 178 Min)
Betinho (FW, 3 Ap/0 Gl, 59 Min)
Diego Rubio (FW, 0 Ap/0 Gl, 0 Min)
source/statistics: maisfutebol.iol.pt, lpfp.pt
Z Videotonem przegrali na wyjeździe aż 3-0, nie rozumiem takiego faworyzowania graczy z Lizbony w dzisiejszym pojedynku. Co istotne, Sporting wygrał zaledwie 2 mecze w tym sezonie (2-1 z Gil Vicente oraz 1-0 z Bragą, z Bragą która była dużo lepsza w tamtym spotkaniu). Hannover zdecydowałem się dołożyć po zobaczeniu składów. Ya Konan, Diouf, Huszti. Oni zrobią różnicę, Niemcy nie przegrają tego meczu dwoma lub więcej bramkami. W pierwszym meczu padł wynik 2-1 dla H96, ale cały mecz gonili wynik w 10 po czerwonej kartce w 9 minucie i wykorzystanym rzucie karnym dla Levante.

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
#103 Bayern o1.5 + BVB o1.5 + PSG o1.5 2.34 x 120 PLN Bet365 ✅
Skład Bawarczyków:
Bayern: Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Javi Martinez, Schweinsteiger - T. Müller, Kroos, Ribery - Mandzukić
Jak widać moc w ofensywie jest, do tego powracający do zdrowia Gomez, na ławcę także Shaqiri. Bayern musi tu strzelić conajmniej dwie bramki, do tego obrona Augsburga na kolana nie powala. Goście zaledwie 3 razy na 15 nie przekroczyli progu dwóch bramek w meczu w BL [Norymberga (w), BVB (d), Leverkusen (d)].
Co do BVB:
Weidenfeller - Piszczek, Santana (Subotic), Hummels, Schmelzer - Gündogan, Leitner - Blaszczykowski, Götze, Reus - Lewandowski
Według polskiej strony fanów Borussi występu niepewni są Piszczek, Kuba, Subotic i Gotze. Ale ja myślę że to tylko zasłona dymna, moim zdaniem ci gracze zagrają dzisiaj z Wilkami. Wypoczęty Gotze, do tego Kuba, Reus i Lewy którzy zagrali odpowiednio 45, 60 i 20 minut (około co do Marco i Roberta). Jeżeli ci gracze zagrają na miarę swoich możliwości, to o wynik mojego zakładu jestem spokojny. Są oni aktualnie w bardzo dobrej formie. Do tego dochodzi Leitner, który moim zdaniem rozegrał bardzo dobry mecz w LM; oraz Gundogan. Obaj to gracze kreatywni, lubiący grać do przodu. Liczę w tym meczu na dużą ilość bramek.
Przyszedł czas na ostatni mecz, PSG vs Evian. Przewidywanych składów nie przedstawię, gdyż nie mogę znaleźć dobrego źródła (nie sądzę żeby wiarygodne były takie które wystawiają Matuidiego w pierwszym składzie, chociaż zawodnik ten zawieszony jest za czerwoną kartkę w poprzednim meczu z Niceą). Ważne jest to że zdrowi są Levezzi, Nene, Menez a przedewszystkim Ibra. Napiszę to poraz setny w moim temacie i na tym forum, ale Zlatan to gracz który może w takiej lidze jak francuska może wygrywać mecze dla Paryżan w pojedynkę. Jedno, dwa genialne zagrania Szweda i z Evian nie będzie co zbierać. Powyżej 1.5 bramki jest zdecydowanie w zasięgu gospodarzy.
Nie mogłem się zdecydować co zagrać, sobota to według mnie najgorszy dzień na granie - za duży meczy. Dlatego pograłem na faworytów, nie na czyste zwycięstwa, lecz na ilość strzelonych przez nich bramek. Ofensywy mają niebanalne - to oczywiste, ale co ważne - obrony ich przeciwników na kolana nie powalają.
Suma stawek/Saldo: 4137.94 / +495.13

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
#104 Vitesse o1.5 + Fenerbahce o1.5 + Atletico Madryt o1.5 + Korona/Lech u2.5 5.03 x 40 PLN Bet365 ⛔
Dwa słowa. Vitesse rewelacja ligi, na wyjeździe nawet PSV 2 bramki strzeliła, to przeciwko Venlo im się nie uda? VVV grało na początku fatalnie, teraz idzie im troszke lepiej ale nie na tyle żeby zatrzymali rozpędzonych gości. Fener u siebie bardzo mocne, nie grają z ekipą z czołowki, conajmniej 2 bramki zdecydowanie w ich zasięgu. Może i grali w czwartek w LE, ale nie był to pierwszy garnitur ekipy ze Stambułu. Atletico u siebie powinno rozbić ostatnie Deportivo, na 7 meczy na własnym obiekcie, 7 razy wygrali. Falcao i spółka zrobią robotę, nie powinno być problemem strzelenie 2 bramek beniaminkowi. Ostatni mecz to nasza ukochana ekstraklasa. Myślę, że tu będzie więcej kopaniny niż składnych akcji. Bardzo dużo osłabień w obu ekipach (szczególnie po stronie Lecha), nie liczyłbym tu na festiwal bramek.

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
#105 Fenerbahce o1.5 + Atletico Madryt o1.5 + Korona/Lech u2.5 3.13 x 40 PLN Bet365 ✅
Vitesse troszkę zawiodło, to jeszcze raz gram to samo. Zobaczymy.

Suma stawek/Saldo: 4217.94 / +539.74

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
#106 Benfica DNB + Braga DNB + Shmona X2 2.78 x 50 PLN bet365 ✅
W sumie podpórka i DNB były niepotrzebne ;).
Suma stawek/Saldo: 4267.94 / +629.21

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
#110 Athletic Bilbao + Real Madryt + Barcelona 2.13 x 80 PLN Expekt ⛔
Przyjemny tripelek, biorąc pod uwagę składy w/w ekip i klasę ich rywali, powinno być spokojnie.
Barcelona:
Pinto, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Song, Xavi, Thiago, Pedro, Villa i Messi
Real:
Przewidywany skład: Adán - Arbeloa, Varane, Ramos/Pepe, Nacho - Alonso/Modrić, Khedira, Modrić/Kaká - Cristiano, Di María i Morata.
Ławka: Casillas, Jesús; Carvalho, Essien, Özil, Callejón i Benzema.
Bilbao:
Raúl, Ramalho, Ekiza, Amorebieta, Aurtenetxe, San José, De Marcos, Ander Herrera, Ibai, Iker Muniain i Fernando Llorente
EDIT:
#111 Zenit wygra 1 seta 1.90 x 55 PLN Bet365 ✅

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
Ten Zenit bardzo smacznie wygląda, a więc:
#112 Zenit wygra 2 seta 1.85 x 120 PLN Bet365 + 2.25 x 30 PLN ✅

EDIT:
Tak jak pisałem wyżej, nie widzę innej opcji, mecz oglądam i różnica klas widoczna.
#113 Zenit wygra 3-0 1.85 x 200 PLN Bet365 ✅
EDIT 2:
#114 Zenit -2.5 w 3 secie 2.25 x 70 PLN Bet365 ⛔
Saldo: +983.21 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +1
chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
#120 Udinese 1X + Hannover X2 + Fulham X2 + Stoke/Everton u3 3.27 x 108 PLN Bet365
Czas odebrać to co Skra spartaczyła. Chyba chcieli sobie seta więcej zagrać...
Udine to dla mnie mega pewniak, nie gram na czysty win bo jestem mega asekuracyjny w tym momencie. U siebie 3-3-1, a Palermo to od dawna najgorsza wyjazdowa ekipa Serie A. 0-2-6, to wygląda tragicznie. Oceniam szanse 85% na zwycięstwo gospodarzy, 14% na remis i 1% na zwycięstwo (jakimś cudem) gości.
Hannover wydaje się być ekipą o klasę lepszą od beniaminka z Dusseldorfu. Wysoko cenię ich grę patrząc na Bundesligę. Oni spokojnie mogą być w czołówce. Solidna ekipa, bez jakichś mega gwiazd. Są oczywiście wyróźniający się gracze tacy jak Diouf, Huszti, może Ya Konan czy Schlaudraff, ale statusu wielkich gwiazd w H96 nie mają. Mirko Slomka ma duże pole manewru w ataku, sądzę iż Sobiech mógłby być podstawowym graczem drużyny o takim samym potencjale co Hannover, na przeszkodzie stoi bogactwo w ataku gości - jak już wspominałem Schlaudraff, Diouf, Ya Konan, Abdellaoue i właśnie Polak. Będą napewno chcieli zagrać ponownie w LE, ale muszą zacząć zbierać więcej punktów na wyjeździe, o ile dobrze im idzie na własnym podwórku (aczkolwiek trochę gorzej niż w zeszłym sezonie w którym nie przegrali ani jednego meczu w BL u siebie!), o tyle na wyjazdach jest troszkę gorzej. A jak zdobywać punkty poza własnym obiektem to z kim jak nie z beniaminkiem?

Fulham zagrało naprawdę dobry mecz z NU w poniedziałek. Kontrolowali grę, byli według mnie lepszą ekipą. Błyskotliwość i wyszkolenie techniczne Berbatova, oraz jego pomysł na grę w połączeniu z szybkością i przebojowością Rodallega wyglądało obiecująco. Londyńczycy (chodzi mi o gości) to ekipa naprawdę dobrze poukładana. Jedyne co mnie martwi to to, że QPR musi się kiedyś przełamać. W lidze jeszcze nie wygrali w tym sezonie, a piłkarzy mają naprawdę dobrych, na tyle dobrych żeby walczyć o górną część tabeli, a nie zajmować ostatnią lokatę w BPL. Ostatnio 3 remisy - z Sunderlandem, Aston Villą i Wigan, a więc z żadnymi potentatami. Mimo iż po zmianie trenera grają lepiej, to nie na tyle dobrze aby to Fulham było pierwszą ekipą przez nich pokonaną w lidze.

Ostatni mecz to pojedynek under&#39;owego Stoke z Evertonem. Nie chcę sie rozpisywać mocno. Stoke u siebie 1 over (2-1 z NU) i 6 under&#39;ów. Może Everton to ekipa mocna, wlacząca o coś w tym sezonie, ale Stoke nie daje sobie wbijać wielu bramek na własnych śmieciach. Nie dają strzelać, ale sami także nie zdobywają wielu bramek. Są bardzo solidni w obronie, przedkładają defensywę nad atak. Tu nie powinno wpaść wiele bramek.
Mam nadzieję, że pomogłem i ktoś skorzysta - jak nie z typów to z opisów do meczy, może jakaś złota myśl was natchnie. Obyśmy jutro księgowali.

Do góry Bottom