#120 Udinese 1X +
Hannover X2 +
Fulham X2 +
Stoke/Everton u3 3.27 x 108 PLN Bet365
Czas odebrać to co Skra spartaczyła. Chyba chcieli sobie seta więcej zagrać...
Udine to dla mnie mega pewniak, nie gram na czysty win bo jestem mega asekuracyjny w tym momencie. U siebie 3-3-1, a Palermo to od dawna najgorsza wyjazdowa ekipa
Serie A. 0-2-6, to wygląda tragicznie. Oceniam szanse 85% na zwycięstwo gospodarzy, 14% na remis i 1% na zwycięstwo (jakimś cudem) gości.
Hannover wydaje się być ekipą o klasę lepszą od beniaminka z Dusseldorfu. Wysoko cenię ich grę patrząc na Bundesligę. Oni spokojnie mogą być w czołówce. Solidna ekipa, bez jakichś mega gwiazd. Są oczywiście wyróźniający się gracze tacy jak Diouf, Huszti, może Ya Konan czy Schlaudraff, ale statusu wielkich gwiazd w H96 nie mają. Mirko Slomka ma duże pole manewru w ataku, sądzę iż Sobiech mógłby być podstawowym graczem drużyny o takim samym potencjale co Hannover, na przeszkodzie stoi bogactwo w ataku gości - jak już wspominałem Schlaudraff, Diouf, Ya Konan, Abdellaoue i właśnie Polak. Będą napewno chcieli zagrać ponownie w
LE, ale muszą zacząć zbierać więcej punktów na wyjeździe, o ile dobrze im idzie na własnym podwórku (aczkolwiek trochę gorzej niż w zeszłym sezonie w którym nie przegrali ani jednego meczu w BL u siebie!), o tyle na wyjazdach jest troszkę gorzej. A jak zdobywać punkty poza własnym obiektem to z kim jak nie z beniaminkiem?
Fulham zagrało naprawdę dobry mecz z NU w poniedziałek. Kontrolowali grę, byli według mnie lepszą ekipą. Błyskotliwość i wyszkolenie techniczne Berbatova, oraz jego pomysł na grę w połączeniu z szybkością i przebojowością Rodallega wyglądało obiecująco. Londyńczycy (chodzi mi o gości) to ekipa naprawdę dobrze poukładana. Jedyne co mnie martwi to to, że QPR musi się kiedyś przełamać. W lidze jeszcze nie wygrali w tym sezonie, a piłkarzy mają naprawdę dobrych, na tyle dobrych żeby walczyć o górną część tabeli, a nie zajmować ostatnią lokatę w BPL. Ostatnio 3 remisy - z Sunderlandem, Aston Villą i Wigan, a więc z żadnymi potentatami. Mimo iż po zmianie trenera grają lepiej, to nie na tyle dobrze aby to Fulham było pierwszą ekipą przez nich pokonaną w lidze.
Ostatni mecz to pojedynek under'owego Stoke z Evertonem. Nie chcę sie rozpisywać mocno. Stoke u siebie 1 over (2-1 z NU) i 6 under'ów. Może Everton to ekipa mocna, wlacząca o coś w tym sezonie, ale Stoke nie daje sobie wbijać wielu bramek na własnych śmieciach. Nie dają strzelać, ale sami także nie zdobywają wielu bramek. Są bardzo solidni w obronie, przedkładają defensywę nad atak. Tu nie powinno wpaść wiele bramek.
Mam nadzieję, że pomogłem i ktoś skorzysta - jak nie z typów to z opisów do meczy, może jakaś złota myśl was natchnie. Obyśmy jutro księgowali.