Wczoraj nie publikowałem swojego kuponu, lecz nawet nie było po co. 5 weszło, 1 zwrot i 1 porażka, także kupon przegrany, lecz jest coraz to lepiej. Na dzisiaj trochę z analizą + dubelek.
13. KUPON:
Sigma - Teplice DNB 1 ( Brak zwycięstwa Teplic na wyjeździe w tym sezonie, jedynie 3 remisy. Dzisiaj Sigma lub zwrot )
[Patol :/]
Hacken - Brommapojkarna Over 1,5 ( Mecze między tymi drużynami do dosyć sporo goli, ostatni mecz to jest 5-0 dla gospodarzy, dzisiaj liczę na skromne 2-0 )
[Mecz przypominający ligę podwórkową]
Sligo - Derry Over 1,5 
( Hit irlandzkiej ligi, niepokonani u siebie Sligo Rovers kontra niepokonani na wyjeździe przeciwnicy. Trudno tutaj coś typować, być może jedna z tych drużyn w końcu zaliczy pierwszą porażkę u siebie/na wyjeździe w tym sezonie ? Historia jak najbardziej za Sligo, lecz dzisiaj typuję remis 1-1 )
[edit: 2-0, chyba już wygrana Sligo przesądzona po 2. golu w 55 min.]
Shelbourne - Bray DNB 1 ( Dól tabeli też dzisiaj gra, jak dla mnie zwycięzca jest znany. Gospodarze z passą 2 remisów i jednego zwycięstwa goście raz po raz przegrana za przegraną. Dla bezpieczeństwa w razie remisu - zwrot. )
Shamrock - Dundalk Over 1,5 ( Nie wiem dlaczego zespół gości jest skazywany na porażkę, gospodarze owszem nie przegrali meczu u siebie, ale goście mimo fatalnego poprzedniego sezonu, są OBECNIE najlepszą drużyną wyjazdową. Warto spróbować także Over 2,5 albo X2. Dzisiaj typuję wynik 1-2 ???? )
Benfica - Estoril 1 ( Zespól Estorilu u siebie ma bardzo dobrą passę, przegrywa mało meczy, lecz na wyjazdach nie jest już tak kolorowo. Porto 1 mecz więcej i tylko 1 punkt straty do Benfiki. Dzisiaj tylko zwycięstwo drużyny z Lizbony )
KURS: 5,29
STAWKA: 10 zł.
EWG: 52,9 zł.
|