>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Przemyślane typy piłkarskie

kamykus 3

kamykus

Użytkownik
Niestety bardzo pechowo, ostatnia kolejka była obfita w bramki, a ta już nie, gdzie niektóre kluby musiały, inne już nie musiały - wielka szkoda. To chyba jakiś ciąg geometryczny tej bramkostrzelności, ale niestety nie znam wyrazu pierwszego ani ilorazu, więc nie odgadnę kiedy spadnie następny grad bramek ???? . Możliwe że dziś ? Na dzisiaj 2 kupony.

kamykus 3

kamykus

Użytkownik
IX KUPON:

Guangzhou Evergrande - Jeonbuk Hyundai Over 1,5 (Azjatycka LM) ⛔

Lekhwiya SC - AL Ettifaq Over 1,5 (Azjatycka LM) ✅

Oklahoma - Houston Over 103,5 HT (NBA) ⛔

Barcelona - Bayern Over 11,5 rożnych (LM) ⛔ :wowsdf::wowsdf:

Kurs: 5,06
Stawka: 10 zł
EW: 50,6 zł

V 0

vx-

Użytkownik
za dużo meczy na jednym kuponie ja obstawiam maks 3 i nie jest źle
druga sprawa/ obstawiasz na ślepo przeanalizuj swoje typy

kamykus 3

kamykus

Użytkownik
Właśnie analizuję dosyć długo, biorę pod uwagę wszystkie możliwe kwestie, a jednak nadal to samo..

kamykus 3

kamykus

Użytkownik
XII KUPON:

Kortrijk - Lierse DNB 1 ⛔

Lech - Wisła Over 9,5 Corners ⛔ :O 2 rozne w meczu..

Met. Charków - Dyn. Kijów BTS Tak ⛔

Fiorentina - Roma DNB 1 nie ważne już i tak.

Celik Zenica - Radnik Bijeljina 1 ⛔ mimo czerwa dla gości.

Cliftonville FC - FC Glentoran Belfast Over 2,5 ⛔

Macc. Tel Aviv - Hap. Ironi KS DNB 1 ✅

Novara - Bari DNB 1 ⛔ Patologia ta ustawiona Serie B

Toulouse - Lille X2 ⛔

Kurs: 17,85
Stawka: 3 zł
EW: 53,55 zł

kamykus 3

kamykus

Użytkownik
Zaczynam grać Singielki, dubelki. Dosyć mam przegrywanych kuponów, więc trzeba to zmienić, system mojego grania.
Włoska Serie A
Parma - Atalanta X ⛔
Krótkie info: Prawdopodobnie jasny wynik już przed rozpoczęciem, prawdopodobne 0-0 lub 1-1. Pewny typ po kursie 1,9 ???? Oferty wycofywane są, może uda wam się załapać coś tak interesującego po wysokim kursie.
Stawka: 100j.
Ew: 190j.

kamykus 3

kamykus

Użytkownik
Wydaje mi się że tak, kurs spadł do nawet 1,7 na remis. Myślę że siły wyższe zadziałały i pewne osoby we Włoszech zarobiły sobie sporo na Parmie ????

kamykus 3

kamykus

Użytkownik
Wczoraj nie publikowałem swojego kuponu, lecz nawet nie było po co. 5 weszło, 1 zwrot i 1 porażka, także kupon przegrany, lecz jest coraz to lepiej. Na dzisiaj trochę z analizą + dubelek.
13. KUPON:
Sigma - Teplice DNB 1 ( Brak zwycięstwa Teplic na wyjeździe w tym sezonie, jedynie 3 remisy. Dzisiaj Sigma lub zwrot ) [Patol :/]
Hacken - Brommapojkarna Over 1,5 ( Mecze między tymi drużynami do dosyć sporo goli, ostatni mecz to jest 5-0 dla gospodarzy, dzisiaj liczę na skromne 2-0 ) [Mecz przypominający ligę podwórkową]
Sligo - Derry Over 1,5 ✅ ( Hit irlandzkiej ligi, niepokonani u siebie Sligo Rovers kontra niepokonani na wyjeździe przeciwnicy. Trudno tutaj coś typować, być może jedna z tych drużyn w końcu zaliczy pierwszą porażkę u siebie/na wyjeździe w tym sezonie ? Historia jak najbardziej za Sligo, lecz dzisiaj typuję remis 1-1 ) [edit: 2-0, chyba już wygrana Sligo przesądzona po 2. golu w 55 min.]
Shelbourne - Bray DNB 1 ( Dól tabeli też dzisiaj gra, jak dla mnie zwycięzca jest znany. Gospodarze z passą 2 remisów i jednego zwycięstwa goście raz po raz przegrana za przegraną. Dla bezpieczeństwa w razie remisu - zwrot. )
Shamrock - Dundalk Over 1,5 ( Nie wiem dlaczego zespół gości jest skazywany na porażkę, gospodarze owszem nie przegrali meczu u siebie, ale goście mimo fatalnego poprzedniego sezonu, są OBECNIE najlepszą drużyną wyjazdową. Warto spróbować także Over 2,5 albo X2. Dzisiaj typuję wynik 1-2 ???? )
Benfica - Estoril 1 ( Zespól Estorilu u siebie ma bardzo dobrą passę, przegrywa mało meczy, lecz na wyjazdach nie jest już tak kolorowo. Porto 1 mecz więcej i tylko 1 punkt straty do Benfiki. Dzisiaj tylko zwycięstwo drużyny z Lizbony )
KURS: 5,29
STAWKA: 10 zł.
EWG: 52,9 zł.
|

kamykus 3

kamykus

Użytkownik
#14:
NY Knicks - Indiana Over 183,5 ✅ [weszło na pól punkta hahah, 184 ???? ]
Debrecen - Vasas Over 2,5 ✅
Dinamo Bukareszt - Ceahlaul DNB1 ZWROT
Vaslui - Gaz Metan Over 1,5 ✅
Montana - CSKA Sofia Over 1,5 ✅
Efes Istanbuł - Bekistas Over 154,5 ✅
Nilan Bisons - KTP Kotka Over 166,5 ⛔ [nieprzemyślane do końca]
Andorra - Coruna Over 144,5 ✅ [perełka dzisiejsza, po 3 kwarcie weszło ???? ]
Stawka: 10 j.
EWG: System 7 z 8. 1 błąd ( od 15 j. do 25 j. ). Całość 150 j.
ZYSK: +15 j.

kamykus 3

kamykus

Użytkownik
No, w końcu udało się przełamać i coś trafić, gdyby nie Finlandia, byłoby full z 1 zwrotem, jest ok ???? Niedługo kupon na dzisiaj ???? Zapraszam do komentowania, jak pomogłem - proszę o &#39;dzięki&#39; ! ????

kamykus 3

kamykus

Użytkownik
#15 (ofensywa):
Alba - Bayern Over 151,5
Pescara - Milan Under 3,5
Jablonec - FC Slovan Liberec Over 2,5
Leixoes - Sp. Lizbona B DNB1
Cagliari - Parma 1X
FC Zurich - Basel Over 2,5
Petrolul - Brasov Przedział bramkowy 2-3
Zenit St. Petersburg - FC Anzhi Machaczkała 1X
Słowenia - Szwajcaria Over 4,5
Torino - Genoa 12 [bardzo dziwne kursy ponownie. Kurs na 1X wynosi 1,1. Na remis 1,6. Tym razem nie dam się oszukać i daję zwycięstwo którejś z drużyn. Przewiduję że Torino 1-0]
Stawka: 2zł.
EWG: System 9 z 10. 1 błąd ( od 7,52 zł. do 11,84 zł. ). Całość 92,79 zł.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom