>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przemyślane typy, oby skuteczne.

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Jednak postawię jeszcze sobie na Polaków jutro :] Mam przeczucie, że w obecnej formie wreszcie wygrają z Włochami, obym tylko się nie mylił :] A nie chcę pluć sobie jutro w brodę, że miałem przeczucie, a nie postawiłem, a Polacy wygrali - czego się spodziewam ????
Polska - Włochy typ: Polska kurs: 2,20✅✅✅✅✅✅ ???? ???? ???? ???? ???? ????
stawka: 50 zł
Kasa kasą, ale jako wieloletni kibic polskiej siatkówki, bardzo chciałbym tego zwycięstwa i tyle :] Powodzenia Panowie :]

Edit: i teraz dopiero mogę skończyć tę zabawę :] Zrobię podsumowanie, bilans i uciekam stąd :] Brawo Polacy!! :] ????

Otrzymane punkty reputacji: +12
kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Witam. Powracam tu po dwumiesięcznej przerwie ???? Założenie jest następujące: Potrzebuję wygrać dokładnie 140 zł dysponując budżetem 100 zł :] Czas na to mam nieokreślony ???? Stawki 10-60 zł ze wskazaniem na 15-35 zł ???? Ostatnio gdy prowadziłem ten temat wyszło całkiem przyzwoicie, mam nadzieję, że tym razem również uda się być na plusie ???? Bilans więc podliczam od teraz gdy jestem na zerze, jak wspomniałem do zrealizowania +140 zł - życzcie mi powodzenia ???? Gram głównie piłkę nożną oraz czasem NBA ???? Mam szczerą nadzieję, że się uda ???? Pozdrawiam ????

edit: zdecydowałem się powrócić do tego tematu, żeby bardziej usystematyzować moją grę i mieć jej lepszy record ????

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
NBA:
New Jersey Nets - Chicago Bulls typ: NJN +9,5 pkt kurs: 1,85 ⛔
stawka: 60zł ⛔ stawka znacząca, mam szczerą nadzieję, że się uda ????
dupsko blade ???? niby to NBA i wszystko może się zdarzyć, ale nie pokryją tego spreadu.
edit: Trudno, nie poddam się :] mam swój cel i go zrealizuję. Żałuję bardzo, ale trudno!

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
NBA:
Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder typ: GSW +2,5 pkt
stawka: 50 zł It&#39;s do or die!

Do góry Bottom