0 mrbronkz Użytkownik Grudzień 20, 2007 #1 Siema! Jak mecz jest przelozony co sie dzieje w Betssonie? Liczone jest po kursie 1,0? DZieki za odpowiedz Pozdrawiam:spokodfhgfh:
Siema! Jak mecz jest przelozony co sie dzieje w Betssonie? Liczone jest po kursie 1,0? DZieki za odpowiedz Pozdrawiam:spokodfhgfh:
3,1K easy Forum VIP Grudzień 20, 2007 #2 Jezeli mecz jest przelozony u buka kurs jest liczony po 1.00 !
0 lotheg Użytkownik Grudzień 22, 2007 #3 Szkoda, że tak wolno wprowadzają wyniki i dane. Dziś przełożyli Club Brugge i nie mogę postawić na co innego na razie.
Szkoda, że tak wolno wprowadzają wyniki i dane. Dziś przełożyli Club Brugge i nie mogę postawić na co innego na razie.
1 peja Użytkownik Grudzień 22, 2007 #4 Z tego co się dowiedziałem to mają 36 H na podjęcie decyzji co z takim meczem który się nie odbył zrobić... ????
Z tego co się dowiedziałem to mają 36 H na podjęcie decyzji co z takim meczem który się nie odbył zrobić... ????
0 lotheg Użytkownik Grudzień 23, 2007 #5 Dokładnie. Dostałem maila, że zrobili jako wygrany po kursie 1.00
T 9 tosterkm Użytkownik Grudzień 29, 2007 #6 o ile dobrze wiem to czekaja chyba 24 godziny (albo 48, jakos tak) na rozegranie lub dokonczenie spotkania, jesli nie nastapi to w tym czasie to licza po kursie 1,00
o ile dobrze wiem to czekaja chyba 24 godziny (albo 48, jakos tak) na rozegranie lub dokonczenie spotkania, jesli nie nastapi to w tym czasie to licza po kursie 1,00