0 korek Użytkownik Wrzesień 23, 2005 #1 Mam pytanko: Czy na expekt mozna przelac kase z moneybookers?
42 hubert_23 Forum VIP Wrzesień 23, 2005 #2 Mam pytanko: Czy na expekt mozna przelac kase z moneybookers? Kliknij aby rozwinąć... Mozliwe wplaty: -KARTA KREDYTOWA - Western union"". - NETeller( tylko dolary euro i funty) -przelew bankowy
Mam pytanko: Czy na expekt mozna przelac kase z moneybookers? Kliknij aby rozwinąć... Mozliwe wplaty: -KARTA KREDYTOWA - Western union"". - NETeller( tylko dolary euro i funty) -przelew bankowy
42 hubert_23 Forum VIP Wrzesień 25, 2005 #4 witam :] przelewal ktos kase na experta poczta?? Kliknij aby rozwinąć... Ja nie przelewalem ale to jest jak bank idziesz do babki . Ona wstukuje w komputer przelew i leci kasa wada to ze dluzej niz zwykly bankowy przelew idzie ale pozatym to to samo
witam :] przelewal ktos kase na experta poczta?? Kliknij aby rozwinąć... Ja nie przelewalem ale to jest jak bank idziesz do babki . Ona wstukuje w komputer przelew i leci kasa wada to ze dluzej niz zwykly bankowy przelew idzie ale pozatym to to samo
49 domel Forum VIP Wrzesień 25, 2005 #5 ok spoko a nie wiesz moze czy bede musial cos placic za ten przelew?
42 hubert_23 Forum VIP Wrzesień 25, 2005 #6 2.5zł albo 3.5 nie wiecej napewno cos takiego Bardziej wydaje mi sie ze 3,5 jak dobrze pamietam
49 domel Forum VIP Wrzesień 25, 2005 #7 23,5 Kliknij aby rozwinąć... mam nadzieje ze Ci sie cos pomylilo Maiło byc 3.5 ???? //Hubert_23