>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przelew w nocy

B 0

bazuq

Użytkownik
Witam, gram od pewnego czasu u buka Expect i chciałbym dzisiaj jeszcze wpłacić pieniądze na konto u buka jednak pisze że mój bank ING jest Closed, czy jest inna opcja abym jeszcze dzisiaj miał pieniądze na koncie u buka?

kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
miało być na dzisiaj tak więc nieaktualne ale tak na przyszłość...
przelewaj kiedy chcesz, mój PKO BP jest zamknięty w nocy a przelewy na buka idą normalnie

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witam, gram od pewnego czasu u buka Expect i chciałbym dzisiaj jeszcze wpłacić pieniądze na konto u buka jednak pisze że mój bank ING jest Closed, czy jest inna opcja abym jeszcze dzisiaj miał pieniądze na koncie u buka?
Dokładnie to że closed nie znaczy że nie dojdzie tym się wogóle nie przejmuj. Jest napisane closed dlatego że kiedyś przelewy wewnątrz bankowe nie były księgowane w czasie rzeczywistym. Od 3-4 lat dopiero to wprowadzili.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Muszę przyznać żę zdziwiłeś mnie ponieważ posiadałem ING i bez problemu mogłem w nocy robić przelewy i dochodziły. Także upewnij się jeszcze raz, i napisz o której w nocy to robiłeś

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
ponieważ posiadałem ING i bez problemu mogłem w nocy robić przelewy
Robić przelewy można, tylko pytanie kiedy zaksięgują. Księguja po 8 rano. Natomiast np przelewy24 obsługiwane sa niektore jak np doładowania telefonow 24h. To zależy gdzie ten przelew się robi i przez jaką stronę.

forzajuve1897 6K

forzajuve1897

Użytkownik
Ja często widzę gdy chcę zrobić przelew przez p24 w ING że bank jest zamknięty (closed), raz spóźniłem się 10 minut (otwarty był tylko do 12:00 gdyż była to sobota) i musiałem czekać do poniedziałku zanim kasa doszła do buka.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Ja często widzę gdy chcę zrobić przelew przez p24 w ING że bank jest zamknięty (closed), raz spóźniłem się 10 minut (otwarty był tylko do 12:00 gdyż była to sobota) i musiałem czekać do poniedziałku zanim kasa doszła do buka.
Dokładnie tak. Ale np jeslibys w tym momencie chciał doładowac telefon przez stronę operatora i wybrał ING to dojdzie od razu...Nie wiem od czego to zależy - chyba od danej strony i współpracy z danym bankiem ? Nie wiem...

peterman18 0

peterman18

Użytkownik
jak masz ing i posiadasz karte bankomatową, to w godzinach zamknięcia banku, korzystaj z niej, aby wpłacać kasę na expekta, pozdro

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Robić przelewy można, tylko pytanie kiedy zaksięgują. Księguja po 8 rano. Natomiast np przelewy24 obsługiwane sa niektore jak np doładowania telefonow 24h. To zależy gdzie ten przelew się robi i przez jaką stronę.
Jezeli chodzi o ing to przelewy wewatrz banku tzn z ing do ing są księgowane w czasie rzeczywistym. Bardzo często wplacam przez p24 i w większości wpłat nie mialem takich problemow choć sporadycznie się zdarzało ze przelew ksiegowany był w godz pracy banku. Natomiast parę lat temu było dokładnie tak jak piszecie tzn bank od 8-20 i tylko w tych godz ksiegowali.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Ze 100% pewnością mogę potwierdzić ze jeżeli ja i ty mamy konto w ing i zrobię Ci przelew dojdzie on w czasie rzeczywistym jezeli nie bd jakichs problemow technicznych ze strony Ing.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Jezeli chodzi o ing to przelewy wewatrz banku
No, ale my nie mówimy o przelewach wewnątrz banku...Ale i tak gwarantuje Ci, że jakbys mi teraz wysłał to nie dojdą teraz tylko rano dopiero się zaksięgują. U siebie na koncie jak przesyłasz z roru na oko to wtedy tak dochodza w rzeczywistym.

Do góry Bottom