>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przelew bankowy i wypłata.

R 0

rafirk

Użytkownik
Witam,
mam dwie sprawy związane z B-a-h.
Pierwszy raz będę wpłacał do internetowego bukmachera.
Stąd moje pytania :
1. Mogę bezproblemowo wpłacić do internetowego bukmachera &quot;pospolitym&quot; przelewem bankowym ? Mogą ten przelew zablokować ?
2. Co z wypłatami w B-a-h ? Dajmy na to - Jestem graczem A, wpłacam z konta osoby B. Więc na które konto mogę wypłacić ? Na moje (A), osoby B czy na dowolne ?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
1. Możesz. Jak zablokować przelew? nie bardzo rozumiem...
2. Możesz wpłacić do bah z konta innej osoby. Ale wypłata zgodnie z regulaminem musi być na konto osoby, która jest zarejestrowana w bah.

R 0

rafirk

Użytkownik
1. Możesz. Jak zablokować przelew? nie bardzo rozumiem...
2. Możesz wpłacić do bah z konta innej osoby. Ale wypłata zgodnie z regulaminem musi być na konto osoby, która jest zarejestrowana w bah.
1. Internetowi bukmacherzy są w Polsce nielegalni więc jak wiadomo taki przelew mogli by zablokować. Ale już nie ważne.. jak nie blokują..
2. A da się to jakoś obejść ? Tzn. przez wpłatę przez MB lub przez Przelewy24 bo niestety innego wyjścia wypłaty jak na inne konto niż moje dane na Bah nie mam.

kasztaneiro 362

kasztaneiro

Użytkownik
Jeśli chcesz, żebyś mógł wypłacać na inne dane konta niż w buku, to ja tak mogłem w BetClicku. Wpłaciłem z Marka*, dane na BetClicku Mirek* i wypłaciłem na Marka*.
* - imiona zostały oczywiście zmienione

Do góry Bottom